izgubio si obje??? ako vec nisi ODMAH na policiju to prijaviti jer moguce da ih je netko dignuo za neku pljacku il slicno.. ako je izgubljena samo jedna normalno se vozis bez nje tih mjesec dana
meni su maznuli jednu, prije nekih 10 godina. i to baš noć uoči tehničkog i registracije. došao sam na tehnički a nisam ni primjetio, i naravno nisam ga mogao registrirati.
onda otišao na mup i tražio da mi daju nove, bunili se da što nisam oglasio nestanak u narodnim novinama, ja ih blijedo pogledao i onda potpisao neku izjavu da je nestala, dobio (platio) nove, nova prometna i knj. vozila, i trk na tehnički. odn. sve riješeno u jednom danu.
drugi dan je nađena, na ukradenom autu...
Imam posebne tablice 5555 tr sta u slucaju da uh izgubim ili se u sudaru ostete kako da dobijem iste i kilo kosta izrada novih hvala
Ti to već pitaš unaprijed. Cijena za par je 378,00 kn. U slučaju izgubljene uvećava se za 50% zbog troškova izrade po narudžbi. Tamo gdje si naručio par, naručiti ćeš i eventualnu izgubljenu ili oštećenu.
__________________ Nemam vremena za gluposti...
Budete li trošili energiju i živce na ljude koji nisu toga vrijedni, zapostavit ćete one koji su vam bitni.
Zadnje uređivanje Alkemicharka : 24.11.2011. at 11:50.
Ti to već pitaš unaprijed. Cijena za par je 378,00 kn. U slučaju izgubljene uvećava se za 50% zbog troškova izrade po narudžbi. Tamo gdje si naručio par, naručiti ćeš i eventualnu izgubljenu ili oštećenu.
imam svoje obe dvije su u lošem stanju iskrivljene nikakve a auto mi se lakira pa sam mislio uzeti nove, znači tih 378kuna moram platit i vratit stare ili će me koštat skuplje?
imam svoje obe dvije su u lošem stanju iskrivljene nikakve a auto mi se lakira pa sam mislio uzeti nove, znači tih 378kuna moram platit i vratit stare ili će me koštat skuplje?
Koštat će te 50% skuplje
Budete li trošili energiju i živce na ljude koji nisu toga vrijedni, zapostavit ćete one koji su vam bitni.
Piše u točki IX. Rješenja MUP-a, a za obrazloženje bi se trebalo obratiti onome tko ga je donio.