A jel znate vi prve postave tih reprezentacija za koje navijate? Ako ne znate pod hitno da naucite. Pa kakvi ste vi navijaci ako ne znate ko vam igra u reprezentaciji. Ali necete samo vi nas da zajebavate ovde. I mi cemo vas. Ja cu dupe da vam pomerim kad Alzir ili Paragvaj budu izgubili
A jel znate vi prve postave tih reprezentacija za koje navijate? Ako ne znate pod hitno da naucite. Pa kakvi ste vi navijaci ako ne znate ko vam igra u reprezentaciji. Ali necete samo vi nas da zajebavate ovde. I mi cemo vas. Ja cu dupe da vam pomerim kad Alzir ili Paragvaj budu izgubili
umirem.
"Gana - evo vam ga na" by marginalac.
vidim, proširio sam (podsvjesno, svojim avatarom) Gansku, Ganašku, Ganci, Danci, Dansku revoluciju. nice.
Galijun, ne sramoti se, pogotovo kad nekoliko postova prije moj nick spominješ. igrat će 4-2-3-1 vjerovatno. kako god, sumnjam da će igrati sa 3 iza.
Zamisli gledaš tekmu u nekom bircu i kreneš iz sveg glasa skandirat GAN-Ci, GAN-CI ..... vrlo lako se može desit da neko pomisli da navijaš za drage nam ist. susjede pa posljedično završiš s pivskom flašom u glavi.
Nije bezbedno.
Nikada ne raspravljaj sa budalom, ljudi možda neće vidjeti razliku... - When I came to Makarska I saw Bosance how eat on beach I thought to myself: What the fuck!? I couldn't believe what I was watching. So I called my babo and I said to him: Babo, La Bosanci esta muy locco, What the fuck!?
Zaradil bi još i gajbu pive...istina popaljenu iz dućana, ali poklonjenom konju...
__________________ La mano de Dios...Truly, madly, deeply...
Ti si i inače jedan od boljih poznavalaca igre ovdje na forumu, ni ne čudi me što možeš vidjeti ono što drugima očito i nije tako očito! - by roby
imam frenda koji ima frenda koji je karo neku ganičanku....dakle, naši su....iako engleze prezirem, susjede, kojima od srca želim da im crkne krava prezirem još više, dakle, nije ni malo upitno za koga ću navijat.....isto vrijedi i za amere.....ostali su debelo naši....