Nekad sam vidio čik sa tragom ruža i pomislio da ljudi koji puše istovremeno i krvare na usta pa od tud crveno na opušku haha.
To sam i ja jednom našla i cijelo svoje osnovnoškolsko društvo uvjerila da je netko krvario na usta
Sjećam se kad sam išla na more sa starcima, i nekom rodbinom, imala sam možda 7, 8 godina i čitam ja sva važna novine, kad tamo članak "Odrezala mu penis dok je spavao". Naravno, najglasnije što sam mogla, ja sam pitala kaj je to penis
U pjesmi Sve ptičice iz gore spustile se na more, nikad mi nije bilo jasno zašto su ptičice izgorile.
U onoj božičnoj pjesmi, di ide "i Betlemu pristupljuj", ja sam uredno pjevala Kristu pljuj. I tako godinama.
A ja sam još mislila da oni glumci koji glume nekoga kao dijete zaista jesu isti glumac kada je bio dijete pa su valjda film snimali cijeli njegov život.
Meni su moji uvijek pričali kako od žganaca rastu sise a od kave brkovi i rep. E pošto baš nisam bila poslušna nego tvrdoglavo svojeglava može bit da zato danas imam erkondišn u grudnjaku Za Sv. Nikolu sam htjela puno darova pa sam tražila što veću čizmu, tako sam iskopala jednu onu grozomornu za ribičiju a onda je nastao problem kako to zgurat u prozor
a do 16. sam, zbog svoje najdraže sestre koja mi je ko klinki prodala tu priču, mislila da neno belan u sunny day pjeva : "što je lijep i sunčan dan, Emćuhi je danas rođendan...." te da je Emćuha ima žene u koju je zaljubljen
sjetit ću se toga još
jedna moja frendica je donedavno mislila (khm, do cca 26-te ) da umjesto "konobo moja" dođe "ponovo moja"
kad sam imala par godina mislila sam da su se svi muskarci ukakali u gace
gledala sam ljude na plazi i skuzila da muski, za razliku od zena, imaju nesto u gacama
Dugo sam vjerovala da je moj tata najviši čovjek na svijetu.
Za filmove i spotove sam mislila da se snimaju u jednom komadu i uvijek se čudila kako se uspiju tako brzo presvući.
Mislila sam da je engleski glavni jezik svijeta jedino me bunilo zašto se u americi ne govori američki.
ja sam pizdila kad su pustili reklame misleći da za to vrijeme film 'ide' i da ću štošta propustiti.
__________________ Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
-kao mala, svaki dan sam prolazila pored getroa na vrbanima. na njemu je bila reklama za onaj sok 7up. ja sam do prije godinu- dvije mislila da se sok zove TUP i isti naručila vani. moji su se odvalili smijat, ja sam htjela krepat od neugodnosti.
-kad bi prije zvala nekog na telefon i ako bi bilo zauzeto, mislila sam da je u cijelom zagrebu zauzeto.
__________________ Od tad je prošao vek ili dva, javi se retko, ponekom kartom
i ko zna gde je, ne želim da zna, koliko čeznem za dalekim martom
kad sam je sreo prvi put...
Mislila sam da me Sunce prati.. Kao, idem ja od doma i sunce mi pred kućom. Odem s mamom do vrtića - evo Sunca i tamo. To je bila neka urota protiv mene I tako negdje do 6. godine hahahahah
kad smo već kod pjesama,kao manja sam slušala magazin i voljela pjesmu "minus i plus"
e sad, pjesma ide minus i plus, ko amer i rus.
moja verzija je išla minus i plus, ko farmer i rus.
al najžalosnije je to kaj sam tako pjevala relativno dugo.
__________________ Od tad je prošao vek ili dva, javi se retko, ponekom kartom
i ko zna gde je, ne želim da zna, koliko čeznem za dalekim martom
kad sam je sreo prvi put...
jedna moja frendica je donedavno mislila (khm, do cca 26-te ) da umjesto "konobo moja" dođe "ponovo moja"
dobro, ja sam poznata u svojoj okolini kao kraljica misheard lyricsa.
sad nedavno (stvar je nova, jel) sam bila uvjerena da ona neka klapa pjeva o saobraćajnoj nesreći.
"svu san boju stuka, zbog tebe
jedva se živ izvuka, zbog tebe"
al ima logike
edit: mislim da treba posebna tema za misheard lyrics
"mokasinka janka", odlično freakette
pita me dečko iz sobe da šta mi je.
aha, poznato
samo bi ja pitala :"mama, zašto taj mekec ide uvijek za nama????!!"
tekstove pjesama sam redovito brkala
'što da radim kad odu prijatelji moji
kad ode djevojka na konju
bacam oči'
tad sam si mislila kak je ta azra baš bezveze s tim nelogičnim tekstovima....
al sjetih se još nečega
stari me uvjerio da ako pojedem voće s košticom da će mi isto izrast u trbuhu(trešnje, višnje, lubenice)
jednom kad sam progutala bila sam u paničnom strahu...
također, bojala sam se postera jer su likovi s istih uvijek buljili u mene...
aha, poznato
samo bi ja pitala :"mama, zašto taj mekec ide uvijek za nama????!!"
Mjesec?
Ja sam inzistirala da se kaže: svjeklo (svijetlo), sendrič (sendvič)i tevevizija (televizija). Mogla sam izgovorit sva slova al ovak je bilo zabavnije. I jedino ispravno
Ja sam inzistirala da se kaže: svjeklo (svijetlo), sendrič (sendvič)i tevevizija (televizija). Mogla sam izgovorit sva slova al ovak je bilo zabavnije. I jedino ispravno
ma da, mjesec
a druga moja frendica, kad je bila klinka, kad su je pitali kako se zove je umjesto katarina ogovorila papuča
ne znam šta joj je bilo