Xavi je već do sada puno pokazao i u potpunosti odradio svoj dio, drugi su zakazali, prije svih Torres i Iniesta, a ponajviše Del Bosque s inzistiranjem na dva zadnja vezna...
pa i napisao sam da je dobar na turniru, a da bi danas mogao odlučit tekmu jer neće imat baš defenzivnih zadaća, a torresa i villu će sigurno jako dobro paziti, tak da bi ovaj iz drugog plana mogao nešt ušićarit
Mislim da Del Bosque ne bi nimalo pogriješio kada bi ubacio Llorentea umjesto Torresa od početka
Danas će mu baš trebat jedan takav visoki i jaki da razbije bunker,a i opće je poznato da dosta dobro funkcioniraju tandemi div i midget normalno ako jedan i drugi imaju klasu
Torresa van a unutra Llorentea i nebi trebalo biti problema. A čini mi se da Paragvajcima fale još 2-3 igrača zbog kazne. Paragvaj je protiv Japana pokazao jedno veliko ništa.
Pa ja se isto nadam da će krenuti Llorente. JEbote, pokazao je u 20 minuta više nego Torres na cijelom prvenstvu. A nije pokazao sad nešto puno. Torres je veliki igrač, ali ako nije spreman i u formi, čemu forsiranje!?
Uvedi ga kao rezervu, ako rezultat nije povoljan, da kao genijalac možda riješi utakmicu jednim potezom.
Kad bih bio na klupi Spanije,izveo bih sledeci sastav:
-------------------------Kasiljas--------------------------
---Ramos-----------Pujol-------Pike----------Kapdevilja---
---------------------------Cavi---------------------------
---Silva------------------Fabregas--------------Inijesta---
-----------------Ljorente-----------Vilja-------------------
pa i napisao sam da je dobar na turniru, a da bi danas mogao odlučit tekmu jer neće imat baš defenzivnih zadaća, a torresa i villu će sigurno jako dobro paziti, tak da bi ovaj iz drugog plana mogao nešt ušićarit
Krivo sam ubro, učinilo mi se da piše samo Villa...
__________________ La mano de Dios...Truly, madly, deeply...
Ti si i inače jedan od boljih poznavalaca igre ovdje na forumu, ni ne čudi me što možeš vidjeti ono što drugima očito i nije tako očito! - by roby
protiv spanjolaca paragvajci trebaju igrat ovako..cvrsto drzat balun u nogama sto je vise moguce i mic po mic docepat se sesnajsterca. u sesnajs metara past. pogodit gol iz penala.
spanjolci su uvijek, ali uvijek igrali prljavo i sto vise bude odmicala utakmica bit ce sve zivcaniji. to sad treba iskoristit. po mogucnosti ic na crvene kartone spanjolaca.
ne kazem da su paragvajci bebe male, ali bit ce i utakmica protiv njemacke, a tu ova taktika. rovovska bitka kombinirana opstrukcijom igre. dahtati svabama za vratom. bliski kontat, nek se znojevi mijesaju, drzat svapske igrace za mali prst ili prstom u nosnicu. iznjet balun sto prije na centar, prec centar deset metara i tu pimplat. bacit svabe u ocaj, iscrpit ih. u 115 minuti uvest tri rezervna igraca i neka naprave gadne startove u zaru borbe tako da odmah dobiju crveni, ali briga ih..tri njemacka igraca ce bit blesirana barem do petog kola bundes lige, a kamo li za pucat penale, a ako i kojom nesrecom svabe budu isle dalje, sto nece, bit ce desetkovani ozljedama i kartonima (nece valjda za finale ponistit sve kartone?), tako da ce njemacka imat finale, ali urugvaj titulu prvaka, paragvajci odlicno trece mjesto, a nizozemci zivu glavu..
to je naravno ona gora varijanta. ona dobra i ocekivana varijanata je da ce paragvajci tuc svabe na penale i onda finale svih finala..urugvaj-paragvaj!
amo paragvaj..samo hrabro..uhvatit za pocetak spanjolce u klinc, pa u kravatu..