Napisala sam vec jedan post na temi iznajmljujem/unajmljujem stan , no zaboravila sam napisati da je stan i za prodaju ili kombinaciju najam- prodaja.
U svakom slucaju najsretnija bih bila kad bih prodala stan po razumnoj cijeli ali s obzirom na gospodarsku situaciju i stanje s prodajom nekretnina nista mi drugo ne preostaje nego da ga iznajmljuem.
Do sad je u stanu bio bracni par( 3 godine) koji su kupili stan i odselili.
Trazim normalnog podstanara/ku, par, ne maltertiram ljude, ne dolazim, ne dizem stanarinu i ostalo ( i sama sam godinama bila podstanar te sam svakakve situacije dobre i lose prosla

)
Evo kratkog opisa:
adresa: Jarun, Vrbani III, Kutnjacki put.
Stan ima 46 m2 Stan je lijepo uređen, namjesten novim namjestajem (bracni krevet, dvosjedi, trosjed na razvlacenje, ugradbeni ormari, nova kuhinja + perilica, veš mašina, stol i stolice...). Stan se sastoji od velike kupaone, hodnika, zajedno spojene blagovaone, dnevnog boravka i kuhinje i odvojene spavaće sobe i balkona. Ima protuprovalna vrata i zgrada je odlicno odrzavana u novom naselju. U blizini su svi sadrzaji, a nalazi se 5 min hoda od Jarunskog jezera. Cijena 350 Eura, odmah je useljiv.
Molim da se zainteresirani jave na PP