Poceo sam da igram tu igricu i vidjeo sam da ima malo razlika nego na sony-ju 2 (ili se varam ). na sony dok sam igrao mogao sam da predjem preko mosta u manhaten (cini mi se ) i da uzimam besna kola da bi jurcao po red light districtu . kad sam upalio tu igricu na pc -u taj most je uvodnom scenom razrushen i ne moze da se predje na drugi dio .
Je li ko ovo primjetio i da li poslije nekog igranja pusta taj most u opticaj da bi se moglo prezalit sa jedne obale na drugu ?
Most je popravljen kad zavrsis s prvim djelom grada, isto kao sto ce te tek nakon sto obavis sto imas na drugom djelu pustiti na treci, tj. posljednji dio.
__________________ ISMELLURINE It's just a ride...
ja isto cekam PC verziju. PS 2 je super, ali meni je fora kao sto je to bilo kod GTA 3, sto si mogao pustat svoje mp3 song-ove za vrijeme igre *panjabi MC.mp3* loooool. Ili "Cosmic Gate - Exploration of Space.mp3". hehe
450 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
96 MB of RAM
4 speed CD / DVD drive
700 MB of free hard disk space
16 MB video card with DirectX 8.1 compatible drivers
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse
Recommended
700(+) MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
128(+) MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
32(+) MB DirectX 8.1 hardware video card
DirectX 8.1 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard
Mouse
u vezi s GTA3...... da li zna netko gdje se na netu moze naci solidan walktrough u kojemu pise ama bas sve sto i kako treba napraviti da se prode igrica. sto zapravo trazim jest da vidim kako proci odredene misije koje uopce ne kuzim. hvala
ma ja sam kaže: u vezi s GTA3...... da li zna netko gdje se na netu moze naci solidan walktrough u kojemu pise ama bas sve sto i kako treba napraviti da se prode igrica. sto zapravo trazim jest da vidim kako proci odredene misije koje uopce ne kuzim. hvala
Imaš negdje na internetu prijevod misija na hrvatski, pa ti možda to pomogne........
imam malih problema s tom igricom...nece mi load game...pa svaki put moram igrati iz pocetka,i svaki put je sve zanimljivije..sta da radim...ako netko zna nest skroz sigurno da to popravim.. skidala sam sve moguce patcheve...crack-ove ali nista...
450 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
96 MB of RAM
4 speed CD / DVD drive
16 MB video card with DirectX 8.1 compatible drivers
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse
Meni na P3 667 MHZ 128 rama ne ide nikako.........
i , sto sada?