Igra se pravi na temelju dota-e. Glavni u izrade ove igre i jedan od onih koji su zapoceli u izradi dota-e(guinnso). Novi enigen, novi itemi, heroji...
Grafika u ovom trileru izgleda kartuniš i podsjeca na wow(sto je po meni minus) al nece mi smetat ako gameplay bude ok sto je i cilj dobre igre da je igriva! Trenutno je u beti.
Prvih par stranica ove teme je preneseno sa združene HoN+LoL teme, tako da je moguće da ima nepodudaranja u postovima te odgovorima na iste.
Meh. Radi se prava igra s kvalitetnom grafikom i pravim dizajnerskim timom, inspirirana Dotom. potraži Demigod.
Znam za demigod odavno.
Mislim da league of legends(riot team) ima puno jaci team od demeigoda. Nije to nisko budžetni team...
Tvorci demigoda prave dosta razlicitu igru od dote, procitaj malo detljanije na njihovoj stranici. Razlika u gameplayu je dosta velika. Cito sam i to mi se bas ne sviđa, odudara puno od WC3 moda.
Eto nije da sam neki supe fan dote kako vecina ekipe je, al znao sam odigrat partiju dvije na dan...
A sad sam trenutno u beti za LoL i mogu reci da je daleko bolja od dote.
Od samih likova, itema, crepova....
Trenutno je samo 8 heroja u beti, al da cu se prebacit na to kad izadje to je sigurno.
Engine ne znam di su uzeli al nije bas drugaciji od dote. Jedino "fizika" je malo drugacija. Micro je malo lake za radit i sl...
Sve u svemu
thx man
mozes li mi samo pojasnit sta su sumoneri(ne znam jel se tak pise al valjda znas sta pitam), tj, cit osam malo na forumu al bas nisam skuzio kakva je njihova uloga(ne znam jel se tak pise al valjda znas sta pitam)