BillGatesMustDie> Ali najjači mi je koncept ta njegova tvrtka. prima enormnu plaću, sjedi u uredu a nemaš pojma ni čime se bavi, niti što ta tvrtka radi
Da, al’ to je zaista tako…ma koliko god čudno izgledalo nama balkancima.
U velikim tvrtkama obično postoji golema podjela posla tako da svaki zaposlenik radi milijunti dio istog projekta a da ni sam ne zna čemu to služi. Na taj način nitko od zaposlenika ne može “ukrasti” projekt za sebe ili ga prodati konkurenciji jer nema pojma o čemu je uopće riječ. (recimo firme koje proizvode software npr.). Naravno, takav posao je prilično dosadan, monoton i ne pruža velike šanse za napredovanje pa tako jedina motivacija za radnika ostaje visoka plaća.
BTW, Chandler rula... Jedino mi je žao kaj je lik malo propao kad je Perry imao problema sa drogama. Točno se vidi u 2 sezone koliko su rezali Perryija u seriji. (tad je otrpilike i serija počela lagano propadati )
Kao čovjek koji je gledao prve četiri, mali početak pete i cijelu desetu sezonu, moram reći da mi je ta serija OK, ali daleko daleko iza nečega što bih nazvao odličnim...
Također moram priznati da me je posljednja epizoda serije u potpunosti razočarala, jer sam očekivao nešto emotivno, nešto što bi me dirnulo u srce, a kad tamo...
"Idemo na kavu..."
"OK, može..."
I TO JE TO!!! Naravno, ima taj završetak savršenog smisla, ali to za mene nije BILO TO!
Samo radi usporedbe, jedna serija Seinfeld (koja mi nikada nije sjela i nisam je volio) ima posljednju epizodu koja bez problema ulazi u moju listu triju najboljih epizoda neke serije ikada...
Vajta kaže: Samo radi usporedbe, jedna serija Seinfeld (koja mi nikada nije sjela i nisam je volio) ima posljednju epizodu koja bez problema ulazi u moju listu triju najboljih epizoda neke serije ikada...
Yep...čitajući prošli post baš sam pomislio na Seinfelda....ja sam plakao ko' malo dijete kad sam gledao tu zadnju epku Seinfelda.
Zadnja epka Prijatelja me razočarala al' ajde...nije da sam očekivao nešto super pa nije bilo ni bitno. Lijepo je završilo i neka je.
ajme!jeste culi?? issa video&film izdaje friendse na dvdima na hrvatskom! naisao sam na jedan dio na tcom stranici,i ima jedan kviz koji ispunis,i ako si srece,dobijes 2 sezonu friendsa,a prije toga je i bila nagrada da osvojis 1 sezonu...jebemu,bio sam na stranici issa film&video i nema nista o friendsima ...
Ne mogu se sjetit.... Pomozite! Kako se zove ona... Joj, da. Upravo sam se sjetio - Janice. Ona mi je the best gostujući lik. Onaj njen histerični smijeh iz pakla
Kolovare> Ne mogu se sjetit.... Pomozite! Kako se zove ona... Joj, da. Upravo sam se sjetio - Janice. Ona mi je the best gostujući lik. Onaj njen histerični smijeh iz pakla
Joooj…ja ju obožavam. Skoro da mi nema epizode sa njom koja mi je loša.
Drugi dan u školi, nakon odgledane epizode, vidim se sa frendom, koji je isto pratio, I nema ‘Bok’ ni ništa već samo “Oh….My….Goooood!!!!”
Lokacija: Mjesec, pa se vratio, no ostao delinkvent; pri povratku s Mjeseca, vanzemaljci ga pokusali kidnapirati, no on je junacki silovao svemirsku tetu u tri picke, sto god da su bile te rupice brrr...!, i nastavio biti buntovnikom...od
Volio bih tesku smrt za idiote koji su smislii ovo smece od serije, te metak u glavu za one kaj vriste u studiju, te smrt vjesanjema za one koji gledaju te nebuloze.