robybaggio kaže: .Vjerojatno zato i vidimo da je netko bio bolji.
A čuj , za mene je uvijek bolji onaj tko da gol više (pod uvjetom da nije sudac pomogao ). Npr. Betis je večeras cijelo prvo poluvrijeme imao inicijativu , a nakon prvih 45 minuta na semaforu -
Zadnjih 15 minuta , kad je već bilo jasno da je priča u Torinu završena , prebacio sam na Borussiu i Real. Skinuo sam na kladionici 2 u Torinu , 1 u La Coruni , 2 u Moskvi ... a igrao sam X u Dortmundu. Nećete mi vjerovat , ali ne bi mi bilo žao izgubljene love (a i tako još ovisim o NY Rangersima i Lakersima) samo da je Real izgubio. Stvarno mi je bilo žao navijača Borussije kad su primili onaj glupi gol u 92`.
Ali daleko je još Real od 1/4 finala.
A i Juventus sad opasno visi , jer Deportivo je u puno boljoj situaciji. Imaju kod kuće M.Utd kojeg sada zaboli za zadnja dva kola. Manchester ima situaciju kakvu je samo poželjeti mogao , osigurali su 1/4 finale i mogu s drugom momčadi odigrati zadnja dva kola , a kod kuće pokušati smanjiti zaostatak za Arsenalom.
Meni je isto zao sto je Dortmund prokockao pobjedu, iako je Real zasluzio barem bod, jedina nelosa stvar da gol nije da ni Ronaldo,Figo,Zidane i ostala multimiliarderska bagra nego mladi Portillo.
Gino kaže: Meni je isto zao sto je Dortmund prokockao pobjedu, iako je Real zasluzio barem bod, jedina nelosa stvar da gol nije da ni Ronaldo,Figo,Zidane i ostala multimiliarderska bagra nego mladi Portillo.
Valencia -Roma 0:3, pa se ti sad kladi... Real Madrid mi se gadi. S tom momcadi ne bi smjeli imati ni jedan remi u cijeloj sezoni, a oni se muce da uhvate bilo kakvu pobjedu...bruka svih bruka. Toliko dolara baceno u vjetar. Cak i da osvoje sve trofeje do kraja sezone ostaju osramoceni zbog ocajnih igara.
Sudden Sid kaže: Ma ti si puko, nisam ja gledao nikakvu Santu Barbaru! To sto se ti sjecas imena likova sapunice prije 3 godine a vjerojatno i kratkog sadrzaja svih 2500 epizoda je druga stvar
A sad mada znam da ne znate sta se dogodilo u prosloj epizodi "Izvora" molio bih vas da se vratite na temu a to je nogomet
Ti si jedna ignorantska budala......nemoj pričati takve judeo-masonske gluposti......nemaš pojma o čemu pričaš....zmijo.....molim moderatora da zbana ovog izroda....a, joj, ti si moderator .....kako se usuđuješ, Santa Barbara prije tri godine.......majke ti, pa to je bilo prije desetak godina....niš ti ne znaš....goju jedan....
ah, da pričamo o nogometu....pa, ima i jedan Cruz u Bologni....a, čini mi se, i u Bayernu....dobro, ostavljam vas sada da raspravljate u miru....
Pozdraf...