Evo da i ja tebi probam pomoć.. Nije samo kiropraktičar, nego i nekakav ''kompjuterski dijagnostičar'' il' kak' se već to zove.. Neki Rus..., prvi pregled ti je 500kn, idući mislim 350kn..., bila frendica, on ju liječi od nekakvih hormonalnih poremečaja il' tak nekaj..veli da je dobar.., mogu ti se raspitat' kak' da dođeš do njega ak' 'oćeš...
Sretno s kiroprakticarem, pazi da odes strucnjaku. Jer to uopce nije bez rizika, i cesto se izmanipuliran kraljesak zacas vrati u prijasnji polozaj tako da nije efikasno na duge staze. Postoje i neke gadne komplikacije.
Moja mama je odlazila u Američki kiro (centar za kiropraktiku), Kneza Mislava 17, tel: 4612 530.
Kod njega nema onih naglih pokreta, tako da mislim da eventualni rizik minimalan.
Držim fige!
Bio sam nekoliko puta kod kiropraktičara - amera u Zg., telefone imaš u imeniku. Meni je pomoglo i imam samo riječi pohvale, svakako bih nakon tretmana preporučio i neku masažu.
Kvalificirani kiropraktičar jako dobro zna što smije dirati i kojim intenzitetom, ukoliko vidi da je rizik preveliki lijepo će te ispratiti sa smješkom i preporučiti operaciju.
Dr. Šantek, iznad Kvatrića, bio predsjednik hrvatske udruge kiropraktičara ili tako nešto... www.kiropraktika.com
Ali ja bih na tvom mjestu razmislila i o akupunkturi.