Jesi počela piti s prvim danom menge ili...? Piše i uputstvima i na Netu i pišu cure da nije isto početi piti s 1.danom menge ili bilo koji drugi dan.
Ja sam počela piti s 1. danom menge i popila 24 tablete prije nego sam imala nezaštićeni seks (u međuvremenu imala nuspojavna krvarenja) i svi su mi se čudili (uključujući i cure na forumu ) što sam tako dugo čekala jer je zaštita od 1. dana (menge, jel).
Jesi počela piti s prvim danom menge ili...? Piše i uputstvima i na Netu i pišu cure da nije isto početi piti s 1.danom menge ili bilo koji drugi dan.
Ja sam počela piti s 1. danom menge i popila 24 tablete prije nego sam imala nezaštićeni seks (u međuvremenu imala nuspojavna krvarenja) i svi su mi se čudili (uključujući i cure na forumu ) što sam tako dugo čekala jer je zaštita od 1. dana (menge, jel).
počela sam piti 1. dana i znam da posvuda piše da je i sigurno ako je od prvog dana. Ali neznam,skeptična sam jer mi predobro zvuči da bi bilo istinito
počela sam piti 1. dana i znam da posvuda piše da je i sigurno ako je od prvog dana. Ali neznam,skeptična sam jer mi predobro zvuči da bi bilo istinito
Svuda piše, svi kažu, ja ti nisam mjerodavna obzirom da ja sad čekam mengu u 1. mj. kako bih se, nadam se, uvjerila da NISAM trudna. Ali mislim da su cure koje su pisale prije mene mjerodavnije.
Svuda piše, svi kažu, ja ti nisam mjerodavna obzirom da ja sad čekam mengu u 1. mj. kako bih se, nadam se, uvjerila da NISAM trudna. Ali mislim da su cure koje su pisale prije mene mjerodavnije.
Ma vjerovat ću ja ginićki,ako zatrudnim odem ju ubit
HAHAHA ajd barem su cure iz Četvrte(tj.koje su išle) odgovorne i koriste zaštitu
Cure iz Četvrte su obrazovane kao intelektualke kojima ne treba dijete dok ne završe faks i nađu pristojan posao.
(Nadam se da se neću zadnja smijati jer sam fakat uspaničena. Mislim, ako nakon 24 dana pijenja pilula, BEZ nezaštićenoga SEKSA tj. s jednim seksom oslanjam-se-na-pilulu, povraćanja, proljeva i inih "smetnji" djelovanja pilula uspijem ostati trudna...onda stvarno...
Cure iz Četvrte su obrazovane kao intelektualke kojima ne treba dijete dok ne završe faks i nađu pristojan posao.
(Nadam se da se neću zadnja smijati jer sam fakat uspaničena. Mislim, ako nakon 24 dana pijenja pilula, BEZ nezaštićenoga SEKSA tj. s jednim seksom oslanjam-se-na-pilulu, povraćanja, proljeva i inih "smetnji" djelovanja pilula uspijem ostati trudna...onda stvarno...
Neznam dal se na forumu smijem kladit,al ulažem 100 kn da nisi trudna
Kako u Americi, a i neki kod nas, savjetuju za pilule
Prvi ciklus (ako se počne piti s 1. danom menge) svakako upotrebljavati dodatnu zaštitu (pogotovo u plodnim danima!).
Prva 3 ciklusa se dodatnom zaštitom svakako poslužiti u vrijeme ovulacije te po mogućnosti u vrijeme plodnih dana.
Čitajući po tamnošnjim forumima, ima dobar postotak žena koje su ostale trudne u prvih par mjeseci pijenja pilula (kažu da su pile redovito itd.), a to se objašnjava činjenicom da tijelu treba 3 mjeseca (a unutar 3 mjeseca se opet pojavljuju ciklusi) u kojima se tijelo navikava na hormone pa prema tome nije 100% sigurno osloniti se samo na pilule.
Nadam se da to ipak nije istina jer bi to značilo da bi i moj test na trudnoću () mogao biti pozitivan.
Ali eto, čisto da znate, vi koje se informirate o pilulama...
A sad si me malo prepala,s obzirom da sam si išla računat plodne dane,a on mi je taj dan kad sam imala nezaštićeni seks plodan.
Još sam sljedeći dan tj jučer popila taj ninur(4 sata poslije popijene pilule).
Neznam,sad me uhvatila neka mala nervoza al mislim da nisam trudna.
A mislim da nisi ni ti nescafe,pa ne bi valjda ginekologice bile toliko glupe i govorile o kompletnoj zaštiti od prvog dana ako to nije istina.