eo ja se bavim tkaninama i nakitom...izrađujem broševe i prstenje od tkanina, i mogu vam reci da zaista uzivam u tome i da me bas opusta... moj rad se množi, jos uvijek ga slažem u svoju sobu,a nadam se da bi ga jednog dana mogla vidjeti na slučajnim prolaznicama
hej moj hobi je nakit od tkanine, broševi, rajfovi, prstenje, ogrlice... zbog previsoke cijene u trgovinama odlučila sam se na "uradi sama" neki od zadnjih radova
Eto i mene. Ja radim nakit, tu i tamo nešto oslikam, u raznim tehnikama, ovisno o inspiraciji. Trenutno malo stagniram. Uglavnom, plemenite kovine, žica, polimerna glina i slično.
Ove makete od šibica su jednostavno mrak, a i kamene kućice su mi prekrasne
Imaš ovdje objašnjeno postavljanje slika i pravila postavljanja slika
Quote:
luda_elfica kaže:
Eto i mene. Ja radim nakit, tu i tamo nešto oslikam, u raznim tehnikama, ovisno o inspiraciji. Trenutno malo stagniram. Uglavnom, plemenite kovine, žica, polimerna glina i slično.
Ove makete od šibica su jednostavno mrak, a i kamene kućice su mi prekrasne
Ajde stavi neku slikicu!
Žica i poly
Imam 27 godina.
Ostao mi je 1 ispit na pravnom faksu.
Problem je taj što se NE VIDIM U TOME.
Ono što stvarno volim, što je moja strast, je umjetnost, konkretno želim biti make up artist.
Kažu da je sretan čovjek koji radi ono što voli.
Ja bih bila presretna da vidim zadovoljni izraz lica klijenta nakon dobro obavljenog posla...
Nisam upisivala tečajeve jer sam mislila da je pametnije imati diplomu kao neku sigurnost, a onda probati ići u smjeru onoga što volim.
No, evo, 27.je već stigla, faksom sam PREzasićena, iako je samo 1 ispit ostao, uh, ne mogu opisati koliko mi se više ne da buljiti u te knjige...
Što vi mislite, jesam li sa 27 godina prestara da započinjem posao make up artista, tj da krenem na neki tečaj pa sve dalje što slijedi?
Jer deprimira me spoznaja da većina tome sklonih cura odmah bira tu karijeru i počinje nakon srednje škole, a do mojih godina već imaju i neku karijeru.
Dakle, ja sam sad... ništa.
Niti pravnica, niti make up artistica.
A želim biti ovo drugo.
Što mislite o mogućnosti ostvarenja nekakvog uspjeha ako se ovako kasno započne?
Pozdrav ljudi.
Hm, ne znam je li ovo pravo mjesto za ovakav post, ali
Imam 27 godina.
Ono što stvarno volim, što je moja strast, je umjetnost, konkretno želim biti make up artist.
Ja bih bila presretna da vidim zadovoljni izraz lica klijenta nakon dobro obavljenog posla...
Nisam upisivala tečajeve jer sam mislila da je pametnije imati diplomu kao neku sigurnost, a onda probati ići u smjeru onoga što volim.
No, evo, 27.je već stigla, faksom sam PREzasićena, iako je samo 1 ispit ostao, uh, ne mogu opisati koliko mi se više ne da buljiti u te knjige...
Što vi mislite, jesam li sa 27 godina prestara da započinjem posao make up artista, tj da krenem na neki tečaj pa sve dalje što slijedi?
Jer deprimira me spoznaja da većina tome sklonih cura odmah bira tu karijeru i počinje nakon srednje škole, a do mojih godina već imaju i neku karijeru.
A želim biti ovo drugo.
Što mislite o mogućnosti ostvarenja nekakvog uspjeha ako se ovako kasno započne?
Ja bi ti savjetovala da probaš. Nikad nikakvu garanciju za ništa ne možeš imati, ali možeš probati ostvariti ono što želiš i biti sretna. Ja sam isto trenutno na preškolovanju, a imam 26. Ne mogu ti govoriti o uspjehu jer ne znam što će još sve biti, ali brijem da nikad nisam bila sretnija tako da se isplatilo što god ispalo na kraju od svega toga.
Pozdrav ljudi.
Hm, ne znam je li ovo pravo mjesto za ovakav post, ali
Imam 27 godina.
A želim biti ovo drugo.
Sta zelis biti, make-up artist je sirok pojam. Zanima li te kazaliste, film, vjencanja ili modna scena? To je sve puno drugacije jedno od drugog. Ne kazem da ne mozes raditi sve (moze se, moja mama je dokaz), ali treba puno uciti.
Isto, to ti nije jako placen posao (u Hrvata). Pocni uciti sto prije jer je to jako tezak (snimanja, moda) posao i vise vole mlade ljude i jednu stariju s iskustvom. Mozes napravit karijeru u tome, ali samo ako se jaaaaaaaaaaako potrudis. I mislim jako.