ne znam, moram pitat'. mi uzeli kod njegovog prijatelja iz drustva prijatelja piva koji je uvoznik tih finijih bira. ak' budes htjela, ja t' mogu poslat', boca od pola litre je, ako se ne varam, bila 20-ak kn. fino je, gusto, kremasto, pitko, al' ja tu bas i ne osjetim cokoladu (pivo je fakat dobro, ali ne ocekuj previse), sto me ne sprecava da je konzumiram uz pivo. mislim da se s njim radi beeramisu.
ne znam, moram pitat'. mi uzeli kod njegovog prijatelja iz drustva prijatelja piva koji je uvoznik tih finijih bira. ak' budes htjela, ja t' mogu poslat', boca od pola litre je, ako se ne varam, bila 20-ak kn. fino je, gusto, kremasto, pitko...(pivo je fakat
Oh!
Nemoj, dosta, zvuči kao pivo mog života..fala za link, idem slinit'.
I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
ne znam, moram pitat'. mi uzeli kod njegovog prijatelja iz drustva prijatelja piva koji je uvoznik tih finijih bira. ak' budes htjela, ja t' mogu poslat', boca od pola litre je, ako se ne varam, bila 20-ak kn. fino je, gusto, kremasto, pitko, al' ja tu bas i ne osjetim cokoladu (pivo je fakat dobro, ali ne ocekuj previse), sto me ne sprecava da je konzumiram uz pivo. mislim da se s njim radi beeramisu.
dobila pohvale za muffine. moji prvi. prefini su, ukraseni bijelom cokoladom i cvjeticima lavande.
Joj.
Svaka ti čast, ja nemam živaca za to.
Ali jela bi.
ot: prvo jedna skroz spontana piva sa njegovim starim školskim drugom u našoj staroj birtiji koja se produljila do ponoći, a onda sam došla kući, upalila tv i ta -da film baš za mene!
Propustila sam taj ... jer sam bila ljuta kako su mu ispala Braća Grimm, ALI to je to!
To je taj Terry Gilliam kojeg volim.
Mala je nevjerojatno odglumila, ja sam pod totalnim dojmom sad.
Idem..ne znam kamo idem..guglati još, sve me zanima, želim ovaj plakat!
Ali jela bi.
ot: prvo jedna skroz spontana piva sa njegovim starim školskim drugom u našoj staroj birtiji koja se produljila do ponoći, a onda sam došla kući, upalila tv i ta -da film baš za mene!
Propustila sam taj ... jer sam bila ljuta kako su mu ispala Braća Grimm, ALI to je to!
To je taj Terry Gilliam kojeg volim.
Mala je nevjerojatno odglumila, ja sam pod totalnim dojmom sad.
Idem..ne znam kamo idem..guglati još, sve me zanima, želim ovaj plakat!
meni je krivo sto preksinoc nisam znala da prikazuju brazil. tideland mi se bas i ne svidja, nekako mi je previse kao neka slika i vise mi vuce na otegnuti eksperiment nego na konkretan - film. kao da slusam melodiju sastavljenu od dva tona. prestala sam gledat' pred kraj (ono kad joj je pokaz'o dinamit) i radije otisla u krevet. tip je genijalni psiholog i kreativac, poetike mu ne fali, al' brate meni tu fali malo jaca struktura. previse je pustio mozgu te male na volju i fali mi one njegove duhovitosti. da je barem onda maaaalcice skratio film, ovako covjeku samo dodje da se pro*ere. sama ideja i poster mi se svidjaju vise od izvedbe.
nego... kak' se zavrsilo? jesu l' joj obrambeni mehanizmi ostali u warp 10?
meni je krivo sto preksinoc nisam znala da prikazuju brazil. .
o ja sam otisla s partije karata jer na htv.u igra brazil...
a gledala sam ga dosta putova.
i na kraju zaspala.
možda još ima gilijana na telki?
odo se veselit i razveselit toj činjenici...
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"