topic je o bivsima, njihovim malim kitama, njihovoj nesposobnosti da zadovolje zenu i njihovoj preobrazbi nakon prekida kad im kita magicno naraste i oni postanu velki jebaci
+ broj!
"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju".
ma ne znam ja otvarat topic na zanimljiv nacin.
tebi to bolje ide
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
mislim da nikad k'o ove godine nisam mrzila zagreb, jedan posao, drugi posao, ljude koji ne plaćaju ono što su dužni, zarobljeništvo u vlastitom stanu, njegov posao...
jedva čekam maknut se od svega i negdje leć na neki škojić gdje nema nikoga osim nas i skinut sve sa sebe i kupat se gola i ne razmišljat o webu, projektima, parama, žiro-računu i ne bojat se da će mi pas zaklat drugog psa
"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju".
Radili smo i razvlačili pitu od jabuka i sira na poslu. Dobio sam 2 kile koliko sam pojeo.
Trebao bih pitati za točne mjere što se tiče brašna, soli, ulja i vode...pa da probam razvuč svoju pitu. Ova je žena to sve od oka umijesila...a kad bih ja to pokušavao raditi sve bi moralo biti u točnim mjerama u gramima...i tko zna gdje bi tijesto završilo.
__________________ Konačno! "Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kinološkog saveza zabranjeno je izlaganje kupiranih pasa na kinološkim manifestacijama u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza i njegovih članica koji su oštenjeni nakon 1.1.2013. godine." Bojan Mataković, tajnik HKS-a