I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
Ma preslatka je, ali vidi se da joj se ne sviđa nimalo
kao što je rekao netko u komentarima ispod videa: I think she knows she looks ridiculous
I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
Zaglavile smo u liftu s dvoje odraslih i dvoje djece
Curica je plakala, dečko je glasno pričao, deda je stiskao alarm, a ona je 20 minuta bila mirna i staložena i dobra
Najbolja pesica na svijetu
__________________ Konačno! "Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kinološkog saveza zabranjeno je izlaganje kupiranih pasa na kinološkim manifestacijama u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza i njegovih članica koji su oštenjeni nakon 1.1.2013. godine." Bojan Mataković, tajnik HKS-a
vidi se da je fino odgojena.
možeš biti ponosna na sebe.
Hvala
Nisam ja toliko koliko sam imala sreće da su mi oba psa (i Faca je bio isto divan ) pametne i staložene beštijice s puno razumijevanja za nas dvonožna čudna bića
Živimo u zgradi s preko 100 stanova, do veljače smo imali dva psa u stanu, a nitko se nikad nije požalio na nas zato što nema lajanja u stanu, trčanja po hodniku, u liftu se sjedne jegiba, moraš i na susjede mislit
__________________ Konačno! "Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kinološkog saveza zabranjeno je izlaganje kupiranih pasa na kinološkim manifestacijama u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza i njegovih članica koji su oštenjeni nakon 1.1.2013. godine." Bojan Mataković, tajnik HKS-a
Nisam ja toliko koliko sam imala sreće da su mi oba psa (i Faca je bio isto divan ) pametne i staložene beštijice s puno razumijevanja za nas dvonožna čudna bića
Živimo u zgradi s preko 100 stanova, do veljače smo imali dva psa u stanu, a nitko se nikad nije požalio na nas zato što nema lajanja u stanu, trčanja po hodniku, u liftu se sjedne jegiba, moraš i na susjede mislit
kak si im uspijela objasnit da ne smiju trčat po hodniku?
Kad pas počne trčati ti staneš i stojiš dok se ne vrati do tebe
onda kažeš polako i kreneš
ako opet krene trčati opet staneš
pametna su oni bića, brzo shvate
imaš pm
krenem popejstati pitanja za ispit, ono pravokutnik ne radi.
prvo me naživciralo, onda dođem na forum i vidim Nađinu temu.
to mi je tribalo.
plus - slušam Giorgiju.
jutros je život lip.
__________________ Siamo fatti per sbagliare, e poi tornare indietro e desiderare sempre quello che sta dietro al vetro
ma prenditi le scarpe e riprendi la tua rabbia e continua a cercare il tuo ago nella sabbia...