Ja neću ništa komentirat došla sam sa vama podjelit par slikica i onda idem spavat:
:yeaaaaaaa: CSI: Winterfell
kastaš a da smiriš malo hormone?
„Budite oprezni. Nemojte nikog da povredite. Ljubavne rane ostaju najdublje urezane u duši. I nemojte da vam literatura zameni ljubav. I literatura je opasna. Život se ne može zameniti ničim.” - Danilo Kiš
Odlično, onda prestani spojlat. Ako baš imaš potrebu to radit zabijeli. Ako ne znaš ako se zabjeljuje tekst pitaj.
„Budite oprezni. Nemojte nikog da povredite. Ljubavne rane ostaju najdublje urezane u duši. I nemojte da vam literatura zameni ljubav. I literatura je opasna. Život se ne može zameniti ničim.” - Danilo Kiš
To nije bio spojler. I Bilo bi super da se prestaneš brinut oko mene i komentirat išta o meni.
Oh je, jer odmah ljudima nabiješ očekivanja o liku kojeg još nisu niti upoznali.
Ne brini se dušo, ne brinem se ja za tebe. Možeš ti i bez moje brige. Ja se brinem za one koji moraju čitat spoilere koje ti napišeš. Ali čuj zašto bi ti čitao pravila ili se držao nekakvih dogovora koje smo ustanovili na nekoj temi. Ipak, ti nisi dečko.
/rant over
Gif koji će mi sigurno uljepšat dan
Dobro ajde šta ti opet oćeš sa svojim trolanjem i strawman komentarima?
Nit sam dečko, nit se išta pitam niti je ovo ikakav spojler. Šta, ko da nitko nezna da Lanisteri imaju oca?
Kaj si onda cura?
I ja se slažem da je to potencijalni spoiler (i slični komentari).
"Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot." Prokleta pravila da nema novog reda pa eto ovako: Starcraft Saga Edition - Work in Progress
Evo da imamo gledanost lijepo napisanu
Lijepo je vidjeti da je taj važni demo čak i porastao u drugoj epizodi za +.1
Malo su mi nezahvalne te brojke jer HBO ima i toliko repriza plus on demand i sve to u sedam dana do sledeće epizode. Po meni bi sve to trebalo ući u konačni broj.
Zadnje uređivanje Kevin Fisher : 28.04.2011. at 11:26.
Malo su mi nezahvalne te brojke jer HBO ima i toliko repriza plus on demand i sve to u sedam dana do sledeće epizode. Po meni bi sve to trebalo ući u konačni broj.
Istina, ali ipak je serija oglašavana kao serija "nedjeljom u 21h", pa se onda nekako očekuje da će najviše ljudi gledati tada.. I ovo u 22h je bila službena repriza.. ovo dalje sve je repriza reprize.. a i te ostale reprize nisu vjerojatno više toliko relevantne, jer možda te reprize gledaju isti ljudi koji su gledali i original epizodu.. a i znam kad sam ja radio na tv-u, reprize nisu ništa koštale.. pa vjerojatno i tu ima nešto..
__________________ My LastFm Will & Sonny of Days of Our Lives <3
Istina, ali ipak je serija oglašavana kao serija "nedjeljom u 21h", pa se onda nekako očekuje da će najviše ljudi gledati tada.. I ovo u 22h je bila službena repriza.. ovo dalje sve je repriza reprize.. a i te ostale reprize nisu vjerojatno više toliko relevantne, jer možda te reprize gledaju isti ljudi koji su gledali i original epizodu.. a i znam kad sam ja radio na tv-u, reprize nisu ništa koštale.. pa vjerojatno i tu ima nešto..
Da to si upravu ali (opet po meni) malo mi je glupo rangirati seriju sa toliko repriza zajedno sa nekim drugim serijama koje se emituju samo jednom u tjednu. nekako mi niije u redu ni prema jednim ni prema drugim al ok...bitno je da imamo drugu sezonu
Da to si upravu ali (opet po meni) malo mi je glupo rangirati seriju sa toliko repriza zajedno sa nekim drugim serijama koje se emituju samo jednom u tjednu. nekako mi niije u redu ni prema jednim ni prema drugim al ok...bitno je da imamo drugu sezonu
Kužim ja šta ti kažeš.. samo ne znam kako HBO na to gleda.. doduše, oni čisto zarađuju na pretplati, ne na reklamama, pa možda stvarno gledaju svako emitiranje..
Quote:
NorthGirl kaže:
jedan moj miljenik
Stark Portraits Robb Stark
On mi je isto ok, iako ga nismo previše vidjeli.. ali sviđa mi se njegov odnos s Jonom...
__________________ My LastFm Will & Sonny of Days of Our Lives <3
Nego za knjigu. I naravno jedna prigodna (sh** nigdje nema nekakvih veselih GoT gifova). A niš onda muzika iz GoT-a na klaviru.
ajmeeeee odlicno! (i hvala za borbu protiv spojlera )
Quote:
Kevin Fisher kaže:
mislim da su rekli da je u 6 dana prva epizoda skupila blizu 7 milijuna gledatelja. njima je bitnija ukupna brojka jer ovo nije uobicajena tv kuca... njima nije toliko bitno prvo prikazivanje