cure, recite mi jeste li ikad uplaćivale u pošti? ja sam danas imala scenu i još ne mogu doći k sebi dam ja ženi papir sa dva broja računa, za dvije cure i kažem da bih im uplatila. kao što sam sto puta do sad uplaćivala. i kaže meni ženska da ne može, da ne mogu iz pošte uplaćivati na privatan račun jer ona nema poziv na broj. i opet ja kažem da nema veze, nek datum napiše umjesto pnb, i ova i dalje tupi da nema šanse, da takve uplate ne postoje
pitam ja nju kako onda da ja to uplatim, i kaže da ovaj koji je u erste moram u erste banci, a ovaj drugi u pbz. sad mi je već postalo i smiješno i pitam je šta ne mogu oba u erste, kaže ona da kako ne razumijem, da se ne mogu plaćati različiti računi u istoj banci
nažalost obje banke rade u mom kvartu do 5, zimsko radno vrijeme
isprike zato silver_čk i ana0712, ujutro ću vam uplatiti, svakoj u svojoj banci
zahvaljujem se kupcima: ema1 i vesnija (nisam zelenila iz razloga što mi curke nisu javile dali je stiglo u zadnje vrijeme rijetko tko javi, mada je već odavno trebalo stići)
cure, recite mi jeste li ikad uplaćivale u pošti? ja sam danas imala scenu i još ne mogu doći k sebi dam ja ženi papir sa dva broja računa, za dvije cure i kažem da bih im uplatila. kao što sam sto puta do sad uplaćivala. i kaže meni ženska da ne može, da ne mogu iz pošte uplaćivati na privatan račun jer ona nema poziv na broj. i opet ja kažem da nema veze, nek datum napiše umjesto pnb, i ova i dalje tupi da nema šanse, da takve uplate ne postoje
pitam ja nju kako onda da ja to uplatim, i kaže da ovaj koji je u erste moram u erste banci, a ovaj drugi u pbz. sad mi je već postalo i smiješno i pitam je šta ne mogu oba u erste, kaže ona da kako ne razumijem, da se ne mogu plaćati različiti računi u istoj banci
Ja sam imala slican incident!
bit je u tome sto se njima to ne da napravit,tj neda im se sa papira prepisat broj banke! mene su tako poslali u banku jer kao oni to nemaju! ovisi na koga naletis! a isto tako u banci mozes uplatiti kome god oces,samo sto eto mozes naletit na budalu kojoj se to neda,jer i to mi se dogodilo! tako da veliko crveno za poste i banke!
da zelenim, nakupilo se.....
dakle silver_čk
martina1306
moje kupilice i
ninči
zvrksa
odlične prodavače
i stvarno ne kužim zašto je tako teško zeleniti (ili crveniti) nekoga...imala sam masu uspješih suradnji i jave mi sve pohvale u pm no to ne vidi nitko osim nas dvije....
Ja sam isto nedavno trebala uplatiti 20kn na privatni račun i pitala u pošti a oni mi rekli da naplaćuju proviziju 10kn, pa sam odutstala i otišla u banku!