Žao mi je što moram crveniti ali moje iskustvo je tako:
forumašici pod nickom petra1987 sam uplatila 4.12. za paket i od tada ni traga ni glasa od nje
Prilikom dogovora je sve djelovalo o.k., a sad već mislim da je neka prevara
Jel netko imao slično iskustvo s njom?
Zelenim super forumašice:
Deliceus-Ri
angelina dj
Mayashop
hello_kitty<3
*mary30*
larainoa
Žao mi je što moram crveniti ali moje iskustvo je tako:
forumašici pod nickom petra1987 sam uplatila 4.12. za paket i od tada ni traga ni glasa od nje
Prilikom dogovora je sve djelovalo o.k., a sad već mislim da je neka prevara
Jel netko imao slično iskustvo s njom?
Zelenim super forumašice:
Deliceus-Ri
angelina dj
Mayashop
hello_kitty<3
*mary30*
larainoa
ej..ja sam imala iskustva s njom..trebale smo zamjeniti stvari .. dog se sve.. i ostvavila ji svoju adresu ..al ona meni svoju nije.očito je odustala.. jako dugo joj treba da odg na samu jednu poruku..meni nije ništa odg..bolje ne poslovati s njom jer ima malo postova...
...lavež probudi gazdu idiota,ovaj izađe van sa batinom u ruci...prokleto pseto, lišit ću te života...krepat ćeš u velikoj muci. Zbog ovakvih ljudi brzo planem,nešto me u srcu stegne. Svom snagom gazdu udarati stanem,dok prokleti čovjek na zemlju ne legne. Svijet je danas bolji nego prije, i jedan psić slobodu slavi. Gazdu crna zemlja krije, a ja sanjam o Lepoglavi..
RUKE, najbolje da provjeris stavrno tezinu paketica..ako je manja tezina, znaci da te zajebala. ako tezina odgovara, znaci da su na posti stvarno ukrali.
iako stavrno nekak nemrem vjeorvati da bi se tak nesto kralo. ajde da su ukrali narukvicu, ali cijelu torbu
malo mi je to sumnjivo. al ak je stavrno istinito, o boze, stavrno nam je drzava
hej, hvala na savjetu, provjerila sam i nisam pogriješila - Chloeee me stvarno prevarila, jer težina paketa je 376 grama, a ja sam kupila veliku kožnu torbu od Manga, a stigla mi je majičica i narukvica koja odgovara naznačenoj težini [/QUOTE]
nemogu vjerovati.... pročitala sam tvoj problem i tak sam bila u strahu da mi ne "nestanu " čizme koje sam poslala ak već tako kradu po pošti ali sad kad vidim da je poslala samo majicu i narukvicu i težina odgovara, vidim da je ipak pošta ovaj put OK iako se svašta događa.... baš sam se zbedirala, kako netko može tako i platila si joj 300 kn !! pa to je užasno puno, ne kažem da se za manje smije varati ali nekako se lakše "preboli" i zažmiri..... ali ovako nekoga prevariti... sorry na offu ali meni je ovo prestrašno i pretužno