Da malo pomognem
Jednom kad pišeš poruku, označi
nick dotične osobe i okini onu ikonu di stoji slovo A (Colors). Zatim
umisto "black" u [] zagradama samo staviš "green"/"red" (bez navodnika,
jel).
ja bar tako radim; ako ima jednostavniji način, i ja bi tila znat
Da malo pomognem
Jednom kad pišeš poruku, označi
nick dotične osobe i okini onu ikonu di stoji slovo A (Colors). Zatim
umisto "black" u [] zagradama samo staviš "green"/"red" (bez navodnika,
jel).
ja bar tako radim; ako ima jednostavniji način, i ja bi tila znat
P.S. Isprike na off-u
Ako koristiš opciju Brzi odgovor (na dnu, ispod svih postova) tamo funkcionira odabir boje, pa ne moraš sama ništa upisivati...
ili ako editirate post, onda vam prikazuje opciju i zelene boje, tj. svih boja
ja uvijek radim ovak kak je vevaaa objasnila. ali ovo je isto jos jedan nacin
I bilo bi super kad se ne bi koristila ova kričava zelena jer se to uopće ne vidi tj. jako slabo. ova tamnija se puno bolje vidi...sorry na off
a da se vratim na topic, zelenim petra23 za super brzi dogovor i primopredaju, kupilica za svaku preporuku
dotična mi se javila prije dva-tri dana (laže da je cijelo vrijeme u kontaktu samnom) nakon što se digla prašina na forumu, jer očito nisam prva koju je prevarila....i još ima muda prozivati druge cure koje je očito zakinula
kako te nije sram!!
svoj novac od nje nisam dobila natrag, uplatila mi je dio i to samo 125kn,,,i još je tražila da povučem sve javno što sam napisala,,,,,,
tek kad mi (odn.ako mi) uplati cijelu cifru obavijestit ću vas...
u prilogu šaljem sliku gdje se jasno vidi da je težina paketa 376 grama - znači da je lagala cijelo vrijeme i da mi torbu nikad nije ni poslala...
također copy/paste-am dio našeg dopisivanja gdje mi je poslala broj preporučene pošiljke (koji se jasno vidi na slici) dok sam čekala da mi paket dođe više od mjesec dana.....
RUKE:
hej,
prošlo je sedam dana i još nije došlo...
aj mi pošalji br pošiljke da ih zvrcnem i pitam gdje je problem...
thanx
CHLOEEE:
broj posiljke je:
P CP 11861673 1 HR
ali kazem ti,moras do poste,paket te tamo ceka.
...užas, zar ne?!
i još jedna stvar - hvala svim forumašicama koje su mi se javile vezano za ovu situaciju i puno pomogle, jer sam ja već odustala od svojih 300kn - da nije bilo vas, ne bi dobila ni kune, ovako mi je bar 125kn sjelo na račun,,,,,
hvala cure!
nemam volje vise detaljno objasnjavati pa evo skracene verzije:
ne lazem ja nista,a pogotovo o komunikaciji sa tobom.
uplacen ti je iznos od ukupno 245 kn ostatak je otisao na postarinu i ti to znas.to ti je i receno na samom pocetku.
ne trebas ti nista povlaciti,sve si rekla bas kao i ja.jedino te sad i javno molim da prestanes dijeliti moje privatne podatke okolo.
i jos nesto,niti ti niti ostale ovdje niste kompetentne suditi i misliti da znate sve o mojim (ili tuđim) ostalim prodajama/ kupnjama na ovom forumu.pa vas molim da prestanete vise sa tim!
i za kraj,ne pada mi na pamet ovdje stavljati slike svoje potvrde,bilo sa zacrnjenim privatnim podacima ili ne.nisam nikada pa necu ni sada.
iako mislite da ste samoprozvana porota i suci , ja se vama ostalima opravdavati vise nemam namjere niti potrebe.
jedina koja moze vidjeti potvrdu je RUKE i to joj je i receno u samom startu.
nemam volje vise detaljno objasnjavati pa evo skracene verzije:
ne lazem ja nista,a pogotovo o komunikaciji sa tobom.
uplacen ti je iznos od ukupno 245 kn ostatak je otisao na postarinu i ti to znas.to ti je i receno na samom pocetku.
ne trebas ti nista povlaciti,sve si rekla bas kao i ja.jedino te sad i javno molim da prestanes dijeliti moje privatne podatke okolo.
i jos nesto,niti ti niti ostale ovdje niste kompetentne suditi i misliti da znate sve o mojim (ili tuđim) ostalim prodajama/ kupnjama na ovom forumu.pa vas molim da prestanete vise sa tim!
i za kraj,ne pada mi na pamet ovdje stavljati slike svoje potvrde,bilo sa zacrnjenim privatnim podacima ili ne.nisam nikada pa necu ni sada.
iako mislite da ste samoprozvana porota i suci , ja se vama ostalima opravdavati vise nemam namjere niti potrebe.
jedina koja moze vidjeti potvrdu je RUKE i to joj je i receno u samom startu.
za kraj , hvala ti Pixxie na "obrani"...
Nisam imala namjere uopce se uplitati u ovo, ali posto prozivas i ostale(medju kojima sam i ja komentirala druge stvari nevezane za tebe) moram...
U ostale komentare sa kojima TI nemas veze i u kojima te nitko nije spomenuo nemoj se uplitati i naredjivati ko ce sta raditi, to ti nece pomoci u obrani . Tvoje rijeci/recenice gore navedene, koje same za sebe govore da se ne zelis javno obraniti, znace samo i jedino da lazes posto se neuspjesno pokusavas obraniti rijecima, a dokaze crno na bijelo nedas odnosno nema ih, jer da ti je u interesu dokazati da je RUKE u krivu vjerujem da bi to i napravila kao i svi mi ostali, pa nisi luda da ostanes krivac i da ti je ime oblaceno za nesto sta nisi napravila je tako?
p.s. na kraju krajeva ovo i je lista pohvala i prituzbi da se iznese javno misljenje o nekome nakon uspjesne/neuspjesne prodaje/kupnje, a ako se tebi to ne svidja potrudi se ubuduce ne varati ljude, pa mozda budes vise zelena nego crvena i manje ce se voditi rasprave o tebi ... no hard feelings
Zadnje uređivanje street22 : 06.01.2012. at 16:43.
u ostale komentare sa kojima TI nemas veze i u kojima te nitko nije spomenuo nemoj se uplitati...
ne znam zasto si se nasla prozvanom,nije islo tebe već Gošće koja zna sve o mojim ali i tuđim kupnjama i prodajama...
ne naređujem ja nikome nista ,i da,ovo je forum na kojem svi mogu pisati sto zele....pa tako i ja
koliko ja imam zelenjenja i crvenjenja znamo samo moji kupci i ja , a ne svi vi,osim ako niste bili prisutni kod svake moje prodaje, isto kao sto istinu znamo samo RUKE i ja,i bas zato se ja ne opravdavam vama nego jedino i iskuljucivo sebi i svojim kupcima i sa njima rjesavam probleme.
vama se obracam jedino kada me spominjete a nemate jasni uvid u situaciju i osjecate se prozvanima i podobnima za dodatne nepotrebne komentare i lazi.
ne znam zasto si se nasla prozvanom,nije islo tebe već Gošće koja zna sve o mojim ali i tuđim kupnjama i prodajama...
komentiralo nas je vise ovih dana tudje kupovine, pa sam se zato nasla prozvanom, jer smatram da svatko ima pravo iznijeti svoje misljenje, naravno u granicama kulture i normale
nemoj se ljutiti, chloeee, ali ja mislim da bi se trebala potruditi i nas ostale uvjeriti u tu svoju istinu. jer svi mi ovdje smo potencijalni kupci. mozda nismo bili do sada, ali tko zna, mozda budemo u buducnbosti
tako da ta tvrdnja da se to nas drugih ne tice bas i ne drzi vodu. tj. istina je da nas se direktno ne tice. ali sigurno nitko nece postai neciji kupac ako smatra da taj vara ljude, bila to ti, ja ili bilo koja cura na forumu. no dobro, mozda tebi nije stalo do toga da zadrzis kupce/povecas broj i da opcenito ljudi imaju misljenje o tebi kao o postenoj zeni, tako da je onda ovaj moj post suvisan..