Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Mali oglasi > Tržnica odjeće, obuće i sportske opreme
Korisničko ime
Lozinka

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.01.2012., 20:29   #7181
ikaaaaa
Registrirani korisnik

ikaaaaa Avatar

Registracija: Mar 2010.
nika37 super brza i ugodna suradnja hvala
Old 05.01.2012., 21:34   #7182
_alias_
shopping freak :)

_alias_ Avatar

Registracija: Jul 2009.
Quote:
Gošća kaže: Pogledaj post
Svašta
ae, imaju ljudi cudnih ideja

Quote:
cicibela3 kaže: Pogledaj post
:

hej, robica je trebala biti poklon za bebu koje nažalost više nema, žao mi je, trebala sam ranije javit... sorry

šta uopće reći na ovo...

AUPICKUMATERINU

nadam se da je to samo izgovor jer nije uzela robu. a majke ti, kad izgubim 50 kn u klubu vise tugujem

nadam se da ce uskoro osvanuti tu potvrda od chloeee
Old 05.01.2012., 23:26   #7183
Vevaaa
~mr.Va~

Vevaaa Avatar

Registracija: Jan 2010.
Quote:
angel_w kaže: Pogledaj post

s tim da naravno ne znam zazelenit
Da malo pomognem
Jednom kad pišeš poruku, označi
nick dotične osobe i okini onu ikonu di stoji slovo A (Colors). Zatim
umisto "black" u [] zagradama samo staviš "green"/"red" (bez navodnika,
jel).

ja bar tako radim; ako ima jednostavniji način, i ja bi tila znat

P.S. Isprike na off-u

Zadnje uređivanje Vevaaa : 05.01.2012. at 23:44.
Vevaaa is offline  
Old 06.01.2012., 00:13   #7184
luana24
Registrirani korisnik

luana24 Avatar

Registracija: Feb 2010.
Quote:
Greenwitch kaže: Pogledaj post
Zelenim luana24 , jako ugodna cura, korektna i susretljiva. Oduševljena kupljenim.

Greenwitch
jako draga kupilica, poštena, sve se lijepo dogovorile i u svakom slučaju ima od mene veeeeliku preporuku
Advertisement

Advertisement
Old 06.01.2012., 11:22   #7185
~Scarlet~
never back down

~Scarlet~ Avatar

Registracija: Sep 2009.
Povoljna
Old 06.01.2012., 11:43   #7186
ifigenija
Registrirani korisnik

ifigenija Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
Vevaaa kaže: Pogledaj post
Da malo pomognem
Jednom kad pišeš poruku, označi
nick dotične osobe i okini onu ikonu di stoji slovo A (Colors). Zatim
umisto "black" u [] zagradama samo staviš "green"/"red" (bez navodnika,
jel).

ja bar tako radim; ako ima jednostavniji način, i ja bi tila znat

P.S. Isprike na off-u
Ako koristiš opciju Brzi odgovor (na dnu, ispod svih postova) tamo funkcionira odabir boje, pa ne moraš sama ništa upisivati...
ifigenija is offline  
Old 06.01.2012., 12:29   #7187
_alias_

_alias_ Avatar

ili ako editirate post, onda vam prikazuje opciju i zelene boje, tj. svih boja
ja uvijek radim ovak kak je vevaaa objasnila. ali ovo je isto jos jedan nacin
Old 06.01.2012., 12:58   #7188
zeljanica
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2010.
veliko zeleno za kupca Ronhil, ugodna suradnja, ekspresna uplata, ma sve pohvale!
zeljanica is offline  
Old 06.01.2012., 13:09   #7189
KVAKY
Registrirani korisnik

KVAKY Avatar

Registracija: Aug 2009.
I bilo bi super kad se ne bi koristila ova kričava zelena jer se to uopće ne vidi tj. jako slabo. ova tamnija se puno bolje vidi...sorry na off
a da se vratim na topic, zelenim petra23 za super brzi dogovor i primopredaju, kupilica za svaku preporuku
Old 06.01.2012., 14:34   #7190
RUKE
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2010.
evo da se i ja izjasnim vezano za CHLOEEE -

dotična mi se javila prije dva-tri dana (laže da je cijelo vrijeme u kontaktu samnom) nakon što se digla prašina na forumu, jer očito nisam prva koju je prevarila....i još ima muda prozivati druge cure koje je očito zakinula
kako te nije sram!!
svoj novac od nje nisam dobila natrag, uplatila mi je dio i to samo 125kn,,,i još je tražila da povučem sve javno što sam napisala,,,,,,
tek kad mi (odn.ako mi) uplati cijelu cifru obavijestit ću vas...

u prilogu šaljem sliku gdje se jasno vidi da je težina paketa 376 grama - znači da je lagala cijelo vrijeme i da mi torbu nikad nije ni poslala...
također copy/paste-am dio našeg dopisivanja gdje mi je poslala broj preporučene pošiljke (koji se jasno vidi na slici) dok sam čekala da mi paket dođe više od mjesec dana.....

RUKE:
hej,
prošlo je sedam dana i još nije došlo...
aj mi pošalji br pošiljke da ih zvrcnem i pitam gdje je problem...
thanx

CHLOEEE:
broj posiljke je:

P CP 11861673 1 HR

ali kazem ti,moras do poste,paket te tamo ceka.

...užas, zar ne?!

i još jedna stvar - hvala svim forumašicama koje su mi se javile vezano za ovu situaciju i puno pomogle, jer sam ja već odustala od svojih 300kn - da nije bilo vas, ne bi dobila ni kune, ovako mi je bar 125kn sjelo na račun,,,,,
hvala cure!

http://imageshack.us/photo/my-images/191/img3034zr.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/191/img3034zr.jpg/
RUKE is offline  
Old 06.01.2012., 14:36   #7191
RUKE
Registrirani korisnik

http://img191.imageshack.us/img191/7900/img3034zr.jpg
RUKE is offline  
Old 06.01.2012., 14:39   #7192
RUKE
Registrirani korisnik

http://img810.imageshack.us/img810/2139/img3032v.jpg
RUKE is offline  
Old 06.01.2012., 15:15   #7193
Ronhil
Registrirani korisnik

Ronhil Avatar

Registracija: Feb 2009.
ZELENIM

Veliko ZELENO za
zeljanica

Expresno slanje , ugona komunikacija i kupovina
Ronhil is offline  
Old 06.01.2012., 16:06   #7194
chloeee
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2009.
ajmo sad zadnji put :

nemam volje vise detaljno objasnjavati pa evo skracene verzije:

ne lazem ja nista,a pogotovo o komunikaciji sa tobom.
uplacen ti je iznos od ukupno 245 kn ostatak je otisao na postarinu i ti to znas.to ti je i receno na samom pocetku.

ne trebas ti nista povlaciti,sve si rekla bas kao i ja.jedino te sad i javno molim da prestanes dijeliti moje privatne podatke okolo.

i jos nesto,niti ti niti ostale ovdje niste kompetentne suditi i misliti da znate sve o mojim (ili tuđim) ostalim prodajama/ kupnjama na ovom forumu.pa vas molim da prestanete vise sa tim!

i za kraj,ne pada mi na pamet ovdje stavljati slike svoje potvrde,bilo sa zacrnjenim privatnim podacima ili ne.nisam nikada pa necu ni sada.
iako mislite da ste samoprozvana porota i suci , ja se vama ostalima opravdavati vise nemam namjere niti potrebe.
jedina koja moze vidjeti potvrdu je RUKE i to joj je i receno u samom startu.

za kraj , hvala ti Pixxie na "obrani"...

Zadnje uređivanje chloeee : 06.01.2012. at 16:28.
chloeee is offline  
Old 06.01.2012., 16:26   #7195
mikica_zg
Registrirani korisnik

mikica_zg Avatar

Registracija: Feb 2009.
Veliko zeleno za Zvrksu. Prodavač za svaku preporuku
mikica_zg is offline  
Old 06.01.2012., 16:31   #7196
street22
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Quote:
chloeee kaže: Pogledaj post
ajmo sad zadnji put :

nemam volje vise detaljno objasnjavati pa evo skracene verzije:

ne lazem ja nista,a pogotovo o komunikaciji sa tobom.
uplacen ti je iznos od ukupno 245 kn ostatak je otisao na postarinu i ti to znas.to ti je i receno na samom pocetku.

ne trebas ti nista povlaciti,sve si rekla bas kao i ja.jedino te sad i javno molim da prestanes dijeliti moje privatne podatke okolo.

i jos nesto,niti ti niti ostale ovdje niste kompetentne suditi i misliti da znate sve o mojim (ili tuđim) ostalim prodajama/ kupnjama na ovom forumu.pa vas molim da prestanete vise sa tim!

i za kraj,ne pada mi na pamet ovdje stavljati slike svoje potvrde,bilo sa zacrnjenim privatnim podacima ili ne.nisam nikada pa necu ni sada.
iako mislite da ste samoprozvana porota i suci , ja se vama ostalima opravdavati vise nemam namjere niti potrebe.
jedina koja moze vidjeti potvrdu je RUKE i to joj je i receno u samom startu.

za kraj , hvala ti Pixxie na "obrani"...

Nisam imala namjere uopce se uplitati u ovo, ali posto prozivas i ostale(medju kojima sam i ja komentirala druge stvari nevezane za tebe) moram...

U ostale komentare sa kojima TI nemas veze i u kojima te nitko nije spomenuo nemoj se uplitati i naredjivati ko ce sta raditi, to ti nece pomoci u obrani . Tvoje rijeci/recenice gore navedene, koje same za sebe govore da se ne zelis javno obraniti, znace samo i jedino da lazes posto se neuspjesno pokusavas obraniti rijecima, a dokaze crno na bijelo nedas odnosno nema ih, jer da ti je u interesu dokazati da je RUKE u krivu vjerujem da bi to i napravila kao i svi mi ostali, pa nisi luda da ostanes krivac i da ti je ime oblaceno za nesto sta nisi napravila je tako?

p.s. na kraju krajeva ovo i je lista pohvala i prituzbi da se iznese javno misljenje o nekome nakon uspjesne/neuspjesne prodaje/kupnje, a ako se tebi to ne svidja potrudi se ubuduce ne varati ljude, pa mozda budes vise zelena nego crvena i manje ce se voditi rasprave o tebi ... no hard feelings

Zadnje uređivanje street22 : 06.01.2012. at 16:43.
street22 is offline  
Old 06.01.2012., 16:38   #7197
chloeee
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2009.
Quote:
street22 kaže: Pogledaj post
u ostale komentare sa kojima TI nemas veze i u kojima te nitko nije spomenuo nemoj se uplitati...
ne znam zasto si se nasla prozvanom,nije islo tebe već Gošće koja zna sve o mojim ali i tuđim kupnjama i prodajama...

ne naređujem ja nikome nista ,i da,ovo je forum na kojem svi mogu pisati sto zele....pa tako i ja

koliko ja imam zelenjenja i crvenjenja znamo samo moji kupci i ja , a ne svi vi,osim ako niste bili prisutni kod svake moje prodaje, isto kao sto istinu znamo samo RUKE i ja,i bas zato se ja ne opravdavam vama nego jedino i iskuljucivo sebi i svojim kupcima i sa njima rjesavam probleme.

vama se obracam jedino kada me spominjete a nemate jasni uvid u situaciju i osjecate se prozvanima i podobnima za dodatne nepotrebne komentare i lazi.

Zadnje uređivanje chloeee : 06.01.2012. at 17:04.
chloeee is offline  
Old 06.01.2012., 16:56   #7198
street22
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Quote:
ne znam zasto si se nasla prozvanom,nije islo tebe već Gošće koja zna sve o mojim ali i tuđim kupnjama i prodajama...
komentiralo nas je vise ovih dana tudje kupovine, pa sam se zato nasla prozvanom, jer smatram da svatko ima pravo iznijeti svoje misljenje, naravno u granicama kulture i normale
street22 is offline  
Old 06.01.2012., 17:13   #7199
_alias_

_alias_ Avatar

nemoj se ljutiti, chloeee, ali ja mislim da bi se trebala potruditi i nas ostale uvjeriti u tu svoju istinu. jer svi mi ovdje smo potencijalni kupci. mozda nismo bili do sada, ali tko zna, mozda budemo u buducnbosti

tako da ta tvrdnja da se to nas drugih ne tice bas i ne drzi vodu. tj. istina je da nas se direktno ne tice. ali sigurno nitko nece postai neciji kupac ako smatra da taj vara ljude, bila to ti, ja ili bilo koja cura na forumu. no dobro, mozda tebi nije stalo do toga da zadrzis kupce/povecas broj i da opcenito ljudi imaju misljenje o tebi kao o postenoj zeni, tako da je onda ovaj moj post suvisan..
Old 06.01.2012., 18:00   #7200
Gošća
Neregistrirani korisnik

Gošća Avatar

Registracija: Nov 2008.
Quote:
Ja sam rekla ovdje o svojoj kupnji od tebe s kozmetike o kojoj znam sve, jer sam sudjelovala jer sam htjela da i ovdje na kupnji odjeće vide cure koje možda ne idu na kozmetiku i samo sam stavila link na tvoj post gdje prodaješ stvar s garancijom, http://www.forum.hr/showpost.php?p=3...postcount=8199 a poslije pišeš ti osobno svojim riječima da nećeš curi dati garanciju http://www.forum.hr/showpost.php?p=3...postcount=4077 http://www.forum.hr/showpost.php?p=3...postcount=4076 i pitala sam zašto Tako da nije baš da komentiram nešto o čemu ne znam. A nisam vidjela na kozmetici ni da si ovoj curi odgovorila kako možeš imati 2 stvari pod jednom garancijom: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3...postcount=4079

Zadnje uređivanje Gošća : 06.01.2012. at 18:09.
Gošća is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Zatvorena tema

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja