ja imam 24 godine i vozačku sam dobila par dana nakon 18.og rođendana...
moj savjet bi bio da položite vozački,meni je odlično došao...sad kad imam bebu i dok sam bila trduna...milina,ovak si uvijek o nekom ovisan!
tak si malo i prikratite vrijeme!
ja sinoć napravila sarmu,danas radim kremšnite,idem u školu navečer(radionica za roditelje,svaki tj po 2h) i onda depiliranje,pranje kose i uređivanje gnezda,mada to pored moje male tasmanijske nemani i nema nekog prevelikog smisla!
i onda sutra na posao,radit do pauze pa trk doma pod tuš i po sexy veš i skočit u auto i čekati....nekak sam si već istempirala kad bi okoprilike trebala krenut da tam ne čekam 150 dana,uvijek dođem par min prije nego sleti(pošalje mi sms iz aviona prije poljetanja) pa znam okoprilike!
a do tamo mi treba,oko 25min,ovisno o gužvi u gradu.
čak ni nisam nešto pretjerano uzbuđena...onak,neznam ni sama,jesam,ali nekak opet nisam...kužite?kad znam da za 10 dana ide i neće doć do Božića,pa onda opet...mah!
Mislim da sam i ja u fazi tupila Mjesec i po ima kako je otisao, nema vise tuge...
jednostavno se privikavam.... ne znam da li je to dobro... nema vise ni neke nervoze....Upala sam u neku kolotecinu, pa mozda je i vrijeme posto imam cekati jos dugo A valjda ce to sve biti dobro, necu da se smaram s tim
Zavidim svima koji broje par dana
ja stvarno ne mogu vise
necu vam vise ni pisat ni citat vas
uzasno sam ljubomornana sve vas
brod mi je ok
i stvarno sam se vise navikla al u nas je duplo sranje
i ne sican ga se vise
ne znan kad smo zanji put skupa na miru bili
samo ti odlasci dolasci moji njegovi
ne vidin ga 5 mj i kad dode imamo samo 5 dana a onda kad se vratim me ceka milijun obaveza pa opet doma pa on vamo pa mora bit sve savrseno .... pa dani sa samo 2 ure obaveze pa cilo popodne slobodno a opet ne mozemo bit zajedno...tila bi da smo skupa da smo bar ta 3 4 mj sta je doma skupa...da nismo stalno u nekom vakuumu od 5 dana i onda svak sebi
on dola pije kavu ja ovde
i sad nas to opet ceka...i on je uranija doc a ja sam sad prekrcala obvzee da stignem ka dok dode i sad ne mogu k njemu...a jutros je dobija detalje leta i tako
i sad cemo se opet gledat ka dva jebena stranca 3 dana kad dode ikad se ushemimo....cu morat otic....pa cu jadoc..pa cu morat otic....brod je nula prema ovome....to se izdrzi stavi se neki zamrzivacsta ja znam.,..ovo je mucenje.....toliko mi je dalek i tako sam tuzna...mi kad izgubimo lito deboto smo cilu godinu izgubili....fale mi nasi trenuci..gledanje tv-a setnje bzvezno mazenje pasa koje sretnemo i tako to....joooo kad cu ja dobit 2 mj s njim
Mislim da sam i ja u fazi tupila Mjesec i po ima kako je otisao, nema vise tuge...
jednostavno se privikavam.... ne znam da li je to dobro... nema vise ni neke nervoze....Upala sam u neku kolotecinu, pa mozda je i vrijeme posto imam cekati jos dugo A valjda ce to sve biti dobro, necu da se smaram s tim
Zavidim svima koji broje par dana
tako i meni
ja drukcije ne mogu funkcionirat....jedino tako...to mi je ok...nekad kad to potraje 2 3 mj se toliko naviknen...da dikod on lezi kraj mene kad tek dode i cita nesto il bzvz gledamo tv ..a meni fali mail predspavanje....zvuci ludo al meni je to ok..utjesno mi je,...jer znam da cu i narednih 5 mj moc mirno zaspat uz mail
samo je problem ako se ne mogu onda odmrznit kad se vraca to mrzim onda mi treba par dana....to mrzim...budem full sretna al tek nakon tjedan dana osjetim bas onaj nas link
ja stvarno ne mogu vise
necu vam vise ni pisat ni citat vas
uzasno sam ljubomornana sve vas
brod mi je ok
i stvarno sam se vise navikla al u nas je duplo sranje
i ne sican ga se vise
ne znan kad smo zanji put skupa na miru bili
samo ti odlasci dolasci moji njegovi
ne vidin ga 5 mj i kad dode imamo samo 5 dana a onda kad se vratim me ceka milijun obaveza pa opet doma pa on vamo pa mora bit sve savrseno .... pa dani sa samo 2 ure obaveze pa cilo popodne slobodno a opet ne mozemo bit zajedno...tila bi da smo skupa da smo bar ta 3 4 mj sta je doma skupa...da nismo stalno u nekom vakuumu od 5 dana i onda svak sebi
on dola pije kavu ja ovde
i sad nas to opet ceka...i on je uranija doc a ja sam sad prekrcala obvzee da stignem ka dok dode i sad ne mogu k njemu...a jutros je dobija detalje leta i tako
i sad cemo se opet gledat ka dva jebena stranca 3 dana kad dode ikad se ushemimo....cu morat otic....pa cu jadoc..pa cu morat otic....brod je nula prema ovome....to se izdrzi stavi se neki zamrzivacsta ja znam.,..ovo je mucenje.....toliko mi je dalek i tako sam tuzna...mi kad izgubimo lito deboto smo cilu godinu izgubili....fale mi nasi trenuci..gledanje tv-a setnje bzvezno mazenje pasa koje sretnemo i tako to....joooo kad cu ja dobit 2 mj s njim
Ma cekaj...toliko zbrkano da sam jedva razumila..A zasto on ne bi stalno bio s tobom kad dodje s broda? i di je to doli,a di ovde? Mislim to di pijete kavu?
tek sad sinjala ovo o prevari
Modesti opet te potpisujem
sta ne znas i ne smeta ti
ko je zajeba i ocese popravit nek muci i pati...ako rece...ne moze vise nikad bit isto i to je to....samo sebi olaksava i rasterecuje se i vrida zenu...ima da suti i nikad ne ponovi ako oce dobro obitelji
ko se ne misli popravit... jbg.....taj ni nece rec al nadam se da ce toga zena otkrit i okinit mu onu stvar
meni je poznanicu privarija momak....ne znam jel joj reka il je sama saznala al posli joj je kupija i auto i svasta nesto,,,,i na kraju su se ozenili....eto....svasta ima....al ja drzim da se to mooora primucat inako govoris i trazis da zaboravi
ima jedna knjiga o tome..ja citala..fora je...al ja to nista ne kuzim.....ja da me privari bi mogla oprostit al ga vise n bi mogla za ruku uvatit i sta cu
tek sad sinjala ovo o prevari
Modesti opet te potpisujem
sta ne znas i ne smeta ti
ko je zajeba i ocese popravit nek muci i pati...ako rece...ne moze vise nikad bit isto i to je to....samo sebi olaksava i rasterecuje se i vrida zenu...ima da suti i nikad ne ponovi ako oce dobro obitelji
ko se ne misli popravit... jbg.....taj ni nece rec al nadam se da ce toga zena otkrit i okinit mu onu stvar
meni je poznanicu privarija momak....ne znam jel joj reka il je sama saznala al posli joj je kupija i auto i svasta nesto,,,,i na kraju su se ozenili....eto....svasta ima...ja drzim da se to mooora primucat jer inako govoris i trazis da zaboravi
ima jedna knjiga o tome..ja citala..fora je...al ja to nista ne kuzim.....ja da me privari bi mogla oprostit al ga vise n bi mogla za ruku uvatit i sta cu...uvik bi mi bilo u glavi da neki iduci problem opet pozeli rijesit tako....nije stvar ponosa nego...ne bi mogla vise virovat ni nista a onda mi nema ono MI
Ma cekaj...toliko zbrkano da sam jedva razumila..A zasto on ne bi stalno bio s tobom kad dodje s broda? i di je to doli,a di ovde? Mislim to di pijete kavu?
on i ja ne zivimo u istom gradu...je bi ga..
i kupila sam mu neki ogroman poklon a sad ga ni ne mogu transportirat
cure moje,eto mene na poslu,trebala bi radit a sva se tresem...
prvo su mu otkazali let,pa rekli da će biti kašnjenja od 6-7 sati što bi reklo da nebi stigo na let za zg,pa su ipak pomjeriliu pa će stić...sad negdje treba sletit u Istanbul.
Tako mi nije dobro,vrti mi se,već sam 2x od jutra išla na wc(radnja br.2),neopisivo me strah dal će doć živo i zdravo...
otvorim novine,kad na naslovnici da se srušila 2 aviona...koma,najrađe bi se nadrogirala s nečim da nemam pojam o vremenu i da otvorim oči,a on pored mene...
jedva čekam osjetit njegov miris i okus,da me zagrli i poljubi,da mi kaže da me voli,da napokon mogu ja biti ta koja će biti mažena i koja neće biti glava obitelji,barem tih 10-ak dana.
joj,stvarno me je strah!i sram i neka neugoda..još ne vjerujem da danas dolazi,još se nisam odtupila!
ja inače imam srčani tahikardiju koja se u trdunoći samo još više raspojasala...pa me i strah,ali ne mogu si pomoć...
sletio je u Istanbul,vidla na Ataturkovoj stranici
još sam malo na poslu pa domeka na tušing i sređivanje....
baš me je strah,imam sexy veš sa halterima i polukožnu haljinicu,ali mi je bed to obuć mada frendice kažu da bi mogla na naslovnicu Klika(nije da se hvalim,ali nisam loša),ali mi je neugodno...kaj,sjednem u auto i moram skinut kaput kad tamo S&M mama...ja mi ne mogu par dana u oči pogledat.
jel tak i kod vas?
ja inače imam srčani tahikardiju koja se u trdunoći samo još više raspojasala...pa me i strah,ali ne mogu si pomoć...
baš me je strah,imam sexy veš sa halterima i polukožnu haljinicu,ali mi je bed to obuć mada frendice kažu da bi mogla na naslovnicu Klika(nije da se hvalim,ali nisam loša),ali mi je neugodno...kaj,sjednem u auto i moram skinut kaput kad tamo S&M mama...ja mi ne mogu par dana u oči pogledat.
jel tak i kod vas?
kod mene nije tako mi je bilo jedino prvi put kad sam ga dočekala nakon skoro 7 miseci..bili smo friško u vezi kad je otiša pa ga praktički nisam ni poznavala. a posli, isti moment kad se zagrlimo na aerodromu i počme me zezat ka da nigdi nije ni bija..doduše on je takav tip da nema kod njega proces prilagodbe,isti tren ukliže u svakodnevicu.
divim ti se Kreketalo kako uspijevaš radit, ja sam zadnji put kad je tribalo dočekat 14uri za krenit na aerodrom (a naravno nisam mogla dobit slobodan dan) rekla kolegama da preuzmu sve šta ima veze s € i uglavnom brojala minute dok krenem,od efektivnog rada nije bilo ništa
ajde još malo izdrži pa
ako je tebi i njemu tako lakše zašto ne bi išla i guštala u zadnjim minutama, poljupcima..lipo je to..
ja sam u ovih 7 godina sve opcije prošla od prvih ispraćaja kad nisam vozila, nego išla s njegovim prijateljima do aerodroma, vozila ga ja...do ovih zadnjih 2 godine kad on inzistira da ide sam..plakala nisam nikad isprid njega jer ne želim da mu bude teže,a iskreno meni je jako teško zaplakat, toliko da mi se nekad čini da bi dala sve samo da izbacim sve iz sebe,a ne ide
meni je najvažnije da kad dolazi idem sama po njega prve dvi godine dok nisam položila išla bi s njegovim starcima il prijateljima..ajme nikad dočekat da ih se riješimo zato sad,sami,pravac doma a ostalima se javi nakon dan, dva,tri
Ma joj, nisam ni ja neka plačipizda, da se razumijemo I nisam plakala svaki put kad je odlazio Problema s plakanjem imam i ja, a dobro dođe rastulit se s vremena na vrijeme, pa ne propuštam tu priliku zbog suzdržavanja radi moralnih dvojbi puput ´neću, jer će mu bit još teže´. Teško je i meni u tim trenucima, ne plačem od sreće I svaki se put preživi i čeka i dočeka i budemo sretni i veseli
A što se ispraćaja tiče, sada tako razmišljam, možda nam i jedan i drugi promijenimo s vremenom mišljenje, ali u ovom trenutku mi je to nezamislivo. Blago teeebiii, jaaaaa biiihh uvijek sama po njega, a mislim da se to do sada, zapravo, nije dogodilo ni jednom kad se vraćao s broda
Ja san to stvaaaarno masu odugovlačila Ali, sljedeća točka dnevnog reda jest upravo to! U naredna 3-4 miseca ima da skroz odrasten
Samo se ti nadaj I ja sam odrasla prije 3 godine i onda sam dvije godine bila odrasla a onda samo odjednom nisam već skoro godinu dana (glupa birokracija i dvogodišnje vozačke)
jel tak i kod vas?
Baš me zanima u kojoj si fazi sad, negdje guuuuštaaaaššš
imam sexy veš sa halterima i polukožnu haljinicu,ali mi je bed to obuć mada frendice kažu da bi mogla na naslovnicu Klika(nije da se hvalim,ali nisam loša),ali mi je neugodno...kaj,sjednem u auto i moram skinut kaput kad tamo S&M mama...ja mi ne mogu par dana u oči pogledat.
jel tak i kod vas?
Joj ja bez veze bubnila ovo za aritmiju kad ono... slučajno pogodila. sorry!
Ma daj šta ti ima bit bed ako u njoj dobro izgledaš, jesi luda? Ima da sjajiš i da budeš među najzgodnijim ženama na aerodromu.Kad te vidi da mu se zavrti i da ne pomislil na ništa drugo nego na sex!
Ja sam već kupila novu crnu haljinicu u kojoj ću ga dočekat!A imam još mjesec dana do odlaska na aerodrom!
Nadam se da si ga dočekala u polukožnoj minici.
Ma joj, nisam ni ja neka plačipizda, da se razumijemo I nisam plakala svaki put kad je odlazio Problema s plakanjem imam i ja, a dobro dođe rastulit se s vremena na vrijeme, pa ne propuštam tu priliku zbog suzdržavanja radi moralnih dvojbi puput ´neću, jer će mu bit još teže´. Teško je i meni u tim trenucima, ne plačem od sreće I svaki se put preživi i čeka i dočeka i budemo sretni i veseli
A što se ispraćaja tiče, sada tako razmišljam, možda nam i jedan i drugi promijenimo s vremenom mišljenje, ali u ovom trenutku mi je to nezamislivo. Blago teeebiii, jaaaaa biiihh uvijek sama po njega, a mislim da se to do sada, zapravo, nije dogodilo ni jednom kad se vraćao s broda
ma daj, ne trebas se pravdat ako i places svaki put, sta ima veze ja bi volila da mi se lakse rasplakat, al jednostavno ne mogu. mogu na prste jedne ruke nabrojat koliko sam puta plakala isprid svojih najblizih..a kamoli isprid nepoznatih..moja najprija place i na reklame a ja joj uvik govorim da sam na to najvise ljubomorna...ubije covika kad sve kupi u sebe..ja bi se spasila da se mogu isplakat..ovako kad mi je previse, ja zasutim...i onda se svi zabrinu
drzim fige da sto prije uspijes otici sama po njega, sigurna sam da ce ti se to jakoooo svidit