ispričavam se ako je tema već bila..
Trebam pedijatra za bebicu pa ako može kakva preporuka
Neznam u Splitu koji je dobar pa mame koje imaju kakvu preporuku molila bih.
Mi smo u dr. Pivalice na bačvicama i zadovoljna sam. Doduše mi je ne posjećujemo prečesto na sreću, ali ono šta smo išli, krasna je s djecom, strpljiva je, sve lijepo objasni.
Šta se tiče Krsnik, dosta ljudi je i kod nje, al mi smo se prebacili. od tri puta šta smo bili, dva puta je falila dijagnozu. prvi put je dala antibiotik za virozu, a drugi put kapi s kortikosteroidima za upalu oka, a maloj zatvoren suzni kanal, a ne upala oka. svima se može dogodit da pogriješe, al u našem slučaju, ovo je bilo ipak previše.
...krsnik je dobra...jest da je laka na antibioticima, ali je i otvorena za razne kompromise, oko cjepiva recimo, pa onda nije problematična za davanje svakojakih uputnica na zahtjev roditelja, otvorena za razgovor itd...
mi smo kod dadić na bačvice i mufi, nama je odlična
ja bila kod drnasin u solinu pa brzo pobigla od nje
što se tića kraus na mertojaku čula sam od puno njih da je odlična al moj nećak je tamo pa mi sestra nije baš zadovoljna, nije vidila upalu pluća a mali ima celijakiju koju su otkrili tek sa 7 godina a dotad puste pretrage bez veze
Sjetih se...
Čula sam za dr Krsnik da je dobra. Mislim da je na školskoj.
dr,kapor jericevic ili dr.žigo
dr.krsnik je meni bila grozna;prvo mi je nakon lapizacije pupka rekla da je uredu,sutra patronazna gleda pupak skroz vlazan i kada je imao dojenacki pubertet rekla je da je to od sporke deke
miljon sam je puta i telefonski udavila, i iz Zg kad bi zvala, uvijek bi mi se javila i odgovorila i uputila, za sada svaka pohvala
i ja sam čula za dr. Matića, dr. Kapor i dr. Žigo same preporuke, a i dr. Labura u Badema na Gripama nam je bila odlična (otišla sam po drugo mišljenje, ali mi je rekla isto šta i dr. Krsnik)!