|
Pogledaj rezultate ankete: Tko je za ulazak u EU?
|
|
Za
|

|
168 |
44.33% |
|
Protiv
|

|
211 |
55.67% |
 |
|
08.11.2010., 08:26
|
|
|
...ča barjak ne viješ
Registracija: Jan 2004.
|
Eu. Tko je za?
Kad malo bolje pogledamo vidimo da su najgrlatiji zagovornici EU profesionalni političari i sva ostala gamad koja prati te lopine. To su ljudi koji u pravilu ne rade ništa tj. žive od tuđeg rada. Najprivlačnija se toj ekipi čine razna mjesta koja bi trebali zauzeti u raznim institucijama ovog čudovšta birokratskog. Evo plaća za eu parlament je oko 6000 ojera + razni dodatci. Normalno je da se što pirje žele uguzit u te fotelje. Kako bi zamađijali što više ljudi u "nasušnu" potrebu ulaska u taj mastadont govore da će nam nakon toga procvjetat ruže. Kao da ne vide što se desilo sa Rumunjskom, Bugarskom a ni Mađarsku baš nije spasila ta tvorevina. Umjesto da govore istinu kako će nam biti bolje kad se SAMI promjenimo i uredimo sudstvo, birokraciju, ustanove,... i da za to tebamo RADITI i ZARADITI a ne se ZADUŽIVATI oni prodaju maglu i ovce domaće vjeruju u nebuloze koje pričaju i širokih očiju gledaju u eu budućnost.
Trebalo bi primjerice predložiti da svi naši birokrati i političari koji bi tebali ić u eu institucije ne dobivaju plaću nego da imaju samo troškove plaćene (nešto što bi i zatupnicima u saboru tebalo uvesti). Mislim da bi oduševljenje tih parazita naglo splasnulo.
Samo ja se čudim koliko u nas ima ovaca koje ne vide da ovi profesionalni zagovornici seru o Eu isključivo radi dobrobiti svoga džepa.
A u puku zapadne cerkve, gde potiče štogod dobra i poštena, to prečesto dolazi samo odtuda, što on ne sluša i ne sledi popa. Da ovaj puk nebi bio poživinčen, on bi uz redke iznimke, u popu smatrao najpervoga svojega neprijatelja. U istinu, NAROD HERVATSKI IMA SVU SVOJU NESREĆU NAJVEĆMA POPOM PRIPISAT.
Dr. Ante Starčević - Otac Domovine
|
|
|
08.11.2010., 08:31
|
|
|
Ponekad nisam na forumu
Registracija: Jan 2007.
|
Reci, Marijane, koju je to reformu Hrvatska sprovela zadnjih godina, a da je to učinila sama za sebe, bez da je to tražilo usklađenje zakonodavstva sa EU?
|
|
|
08.11.2010., 08:41
|
|
|
...ča barjak ne viješ
|
Quote:
clouseau kaže:
Reci, Marijane, koju je to reformu Hrvatska sprovela zadnjih godina, a da je to učinila sama za sebe, bez da je to tražilo usklađenje zakonodavstva sa EU?
|
I?
Zašto bi se mi uskaldili sa njima? Da nas lakše pokupuju? Ne vidim da nam je sudstvo ili birokracija zbog tih reformi napredovalo. Oni rade prilagodbu EU radi svoga džepa i interesa EU a ne građana Hrvatske.
A u puku zapadne cerkve, gde potiče štogod dobra i poštena, to prečesto dolazi samo odtuda, što on ne sluša i ne sledi popa. Da ovaj puk nebi bio poživinčen, on bi uz redke iznimke, u popu smatrao najpervoga svojega neprijatelja. U istinu, NAROD HERVATSKI IMA SVU SVOJU NESREĆU NAJVEĆMA POPOM PRIPISAT.
|
|
|
08.11.2010., 08:49
|
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Marijan kaže:
I?
Zašto bi se mi uskaldili sa njima? Da nas lakše pokupuju? Ne vidim da nam je sudstvo ili birokracija zbog tih reformi napredovalo. Oni rade prilagodbu EU radi svoga džepa i interesa EU a ne građana Hrvatske.
|

poljoprivredno zemljište, ide za sedam godina - valjda je to rok za sređivanje svih zemljišnih knjiga 
stvarno moramo biti jako blesavi, da bi pristali na eu !
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
08.11.2010., 08:57
|
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Za. 
|
|
08.11.2010., 09:00
|
|
|
razredni klaun
Registracija: Dec 2006.
|
Ja sam ZA
|
08.11.2010., 09:01
|
|
|
razredni klaun
|
Quote:
Marijan kaže:
I?
|
Što,banke,telekomunikacije?
Ionako na policama nema naše robe,što možemo izgubiti?
|
08.11.2010., 09:04
|
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
I ja sam ZA. Ali samo jer sam suočen sa izborom "manjeg zla". Moj glas dakle nije definitivno u ZA taboru. Dođe li do nekih značajnijih pomaka na političkoj sceni i pojavljivanja kompetentne euro-skeptične opcije moj se glas ZA vrlo lako na pravom referendumu može pretvoriti u glas PROTIV.
|
|
|
08.11.2010., 09:09
|
|
|
razredni klaun
|
Quote:
PowerLock kaže:
I ja sam ZA. Ali samo jer sam suočen sa izborom "manjeg zla". Moj glas dakle nije definitivno u ZA taboru. Dođe li do nekih značajnijih pomaka na političkoj sceni i pojavljivanja kompetentne euro-skeptične opcije moj se glas ZA vrlo lako na pravom referendumu može pretvoriti u glas PROTIV.
|
Bez EU nas čak i smiješne državice poput Slovenije mogu zajebavati
|
08.11.2010., 09:11
|
|
|
pobunjenički ološ
Registracija: Jun 2009.
|
PROTIV!
Od dva zla (EU i Zapadni Balkan) ne biram manje ni veće zlo nego Hrvatsku!
|
|
|
08.11.2010., 09:13
|
|
|
razredni klaun
|
Quote:
Konstruktor kaže:
PROTIV!
|
Zapadni Balkan ti je jednak kao povratak u Europu? 
|
08.11.2010., 09:15
|
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Konstruktor kaže:
PROTIV!
|
Jesi li spreman živjeti u Hrvatskoj čiji bi građani i za izlet do Trsta trebali uzimati Schegensku vizu?
|
|
|
08.11.2010., 09:18
|
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
PowerLock kaže:
Jesi li spreman živjeti u Hrvatskoj čiji bi građani i za izlet do Trsta trebali uzimati Schegensku vizu?
|
bolje i schengenska viza, nego biti pod tutorstvom eu birokracije 
ne srljati, ko guske u maglu !
|
|
|
08.11.2010., 09:23
|
|
|
u potrazi
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
PowerLock kaže:
|
i ja slično mislim. manje zlo bolje je od većeg. sami smo se doveli do te točke - jedni svojom pokvarenošću i kriminalnom aktivnošću, drugi nesposobnošću i prirođenom glupošću kao idealni medij za sve manipulatore, treći svojom pasivnošću i ignorancijom svega važnoga, a četvrti... ti i nisu krivi zbog okolnostima stvorene nemoći i očaja u kojoj još samo bog na njih gleda
|
|
|
08.11.2010., 09:35
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Iako zdravi razum govori da bi bilo dobro što prije ući u EU ja osobno ne želim da nas ova stoka (i lijeva i desna) uvede u EU. Jer već 10 godina slušamo istu mantru o EU. Niti jedna odluka ni jedne vlade nije donesena radi građana nego isključivo po nalogu EU. A većina ljudi ne zna (a i skriva se od njih) da u Uniji vrijede neka druga pravila. Rezanje socijale, rezanje tisuća nepotrebnih radnih mjesta,gaženje naših firmi koje su naslonjene na vladajuće. Ja osobno to jedva čekam jer mi je pun kufer pohlepnih sindikata, nerealnih zahtjeva seljaka i sličnih gluposti koji su nas doveli do dna.O korupciji da ne govorimo. Ali što će jedan prosječan glasač HDZ i SDP koji sav ozaren sa predizbornog skupa sa zastavicom u ruci trči glasati za one koji mu obećavaju blagostanje koje ga čeka već na Bregani.
|
|
|
08.11.2010., 09:53
|
|
|
...ča barjak ne viješ
|
Quote:
Michael Collins kaže:
Što,banke,telekomunikacije?
Ionako na policama nema naše robe,što možemo izgubiti?
|
Da olakšaju uživanje u kupljenome.
A to što je u 20 godina uništeno gospodarstvo u korist uvoznih mešetara i rodijačko nepotističke vlasti nema veze sa EU, naime, ušli mi ili ne ušli (duboko se nadam ne) posljedice HDZ-SDP vlasti u zadnjih 20 godina nam lagano dolaze na naplatu. Nikakva EU nas neće spasiti od propasti nego nacionalizirati pokradeno, lovu od keruma, todorića, rajića, sanadera... sa računa i iz inozemstva vratiti u proračun, zapljeniti im imovinu a njih na goli otok na 50 godina tucanja kamenja (a mogu se i međusobno drivo to voli). Od toga koliko je ovo izgledno za napraviti i koliko se toga ostvari ovisi kako će nam biti. I još jedan mali detalj: ovisi i o promjeni mentaliteta.
Zadnje uređivanje Marijan : 08.11.2010. at 09:59.
|
|
|
08.11.2010., 09:55
|
|
|
...ča barjak ne viješ
|
Quote:
Michael Collins kaže:
Bez EU nas čak i smiješne državice poput Slovenije mogu zajebavati
|
Vidi kako zlovenija zajebaje Švicu ili Norvešku...
A uvjet je ulaska da pustimo da nas oni i talijani izjebu sa gospodarskim pojasom i granicom. Tako izjebani nećemo previše osjetiti kolektivno orgijanje u briselu.
|
|
|
08.11.2010., 09:57
|
|
|
...ča barjak ne viješ
|
Quote:
PowerLock kaže:
|
Jel je sad tribaš? Jel je švicarci i norvežani tribaju? Ako nam misle to uvodit jednostavno i mi njima uvedemo pa će malo teže uživati u bankama, kućama,... što su ovdje pokrali u suradnji sa mudrinićem, vidoševićem, sanaderom,...
|
|
|
08.11.2010., 10:15
|
|
|
commi-nazi
Registracija: Oct 2006.
|
ako bas vec nesto mora biti nek to onda bude EU.
|
|
|
08.11.2010., 10:24
|
|
|
...ča barjak ne viješ
|
Quote:
flatoos kaže:
ako bas vec nesto mora biti nek to onda bude EU.
|
Ne mora bit ništa. Problem u nas je što se misli da ili EU ili smrt. Po tome se vidi da ovi političarčići gladni plaća od 6000 ojera rade dobar posao po nalogu ovih eu povjerenika. Ovce naime puše priču. Savjetujem pogledati "The new statesman" i šjor Alana.
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |