Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.12.2010., 02:02   #1
Stranac22
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2009.
Ispunjen mržnjom :(

Prvi put priznajem ovo priznajem,ali bar se olakšati preko foruma...

Prekinuo sam s jednom curom prije par tjedana,ukratko lažljivica & manipulatorka.
Ona pokušava(uspijeva joj) biti dobra s mojim frendovima i rodbinom,a to mene užasno živcira,a kad ja vidim da se dop s nekim mojim,ili čujem da je bila u društvu(gradu ili sl) neke moje rodice/frendice u gradu ja bi sebi najrađe čupao kosu.

Lagala mi je cjelo vrijeme u vezi,nakraju je ispalo da jednostavno nismo jedno za drugo jer je ja nisam htio ocrniti,htio je samo zaboraviti,ali ona je to iskoristila.

Sad mi oni govore da je dobra itd itd.
Pokušao sam im objasniti situaciju,ali tu ja normalno ispadnem loš...

Jooj,dok ovo pišem već sam se naživcirao

Jel ima tko kakav savjet,išta...jer me ovo već drži preko mjesec dana,najgore je kvari mi minute/sate/dane/tjedne
Stranac22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 02:07   #2
Monak
Registrirani korisnik

Monak Avatar

Registracija: Sep 2008.
Quote:
Stranac22 kaže: Pogledaj post
Jel ima tko kakav savjet,išta...jer me ovo već drži preko mjesec dana,najgore je kvari mi minute/sate/dane/tjedne
Ne obaziri se. Smatraj vezu s njom završenom pričom, ne spominji je u društvu niti trzaj na priče o njoj. Osobe koje će radije vjerovati njoj nego tebi ti i nisu neki prijatelji, pogotovo ako te poznaju dulje nego nju.
Monak is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 11:20   #3
Patuljka
Banned

Registracija: Jan 2008.
Reci frendovima što je bilo. Ja jesam. U početku samo bližim, onda i daljnjim, s obzirom na to da nisam htjela da ima ikakav kontakt s mojima. Frendice su ga instantno izbrisale s fejsa, ovi daljnji frendovi nisu, al im se gadi. I uopće me ne interesira kakva ispadam dok serem prema njemu, kad sam prije nekoliko mjeseci slučajno ugledala njegovo ime na burazovom fejsu, dobila sam fraze i nisam htjela da se to ponovi. S druge strane, ja sam s njegovim frendovima super valjda zato jer ne može ništa nasrat o meni.
Old 05.12.2010., 11:29   #4
porter
Korisni Registriranik

porter Avatar

Registracija: Feb 2009.
gle ne sekiraj se previše oko takvih, očito neki od nas to moramo proći čisto radi edukacije
porter is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 05.12.2010., 14:14   #5
Stranac22
Registrirani korisnik

Quote:
Zlipa Tuljak kaže: Pogledaj post
Reci frendovima što je bilo. Ja jesam. U početku samo bližim, onda i daljnjim, s obzirom na to da nisam htjela da ima ikakav kontakt s mojima. Frendice su ga instantno izbrisale s fejsa, ovi daljnji frendovi nisu, al im se gadi. I uopće me ne interesira kakva ispadam dok serem prema njemu, kad sam prije nekoliko mjeseci slučajno ugledala njegovo ime na burazovom fejsu, dobila sam fraze i nisam htjela da se to ponovi. S druge strane, ja sam s njegovim frendovima super valjda zato jer ne može ništa nasrat o meni.
Problem je što sam ja šutio mjesec dana,nisam želio da izgovaram njeno ime niti sve što me lagala...
I sada je takva situacija da ona izlazi s nekim mojim frendicama,te se često čuje s npr. mojim bratom,rođakom,rodicom i sl.

Kad sam shvatio dokle je došlo rekao sam bratu/rođaku,ali oni su mi na to rekli to je zato jer je još voliš,pa sam si umislio da mi je ona to sve uradila...

Nemogu vjerovati da me opet tako izigrala.Što je najgore te iste frendice mi govore da pita za mene,usudila se da i meni salje poruke,ali ignoriram ju...
Stranac22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 15:04   #6
supercunt
Registrirani korisnik

supercunt Avatar

Registracija: Nov 2007.
Za pocetak se trebas rijesiti mrznje, znam da je podosta tesko, ne zelim ulaziti u detalje, ali necija glupost ne bi te trebala ciniti losijim covjekom. Kada te prestane nervirati to sto ona radi, gdje i sa kakvim ljudima provodi vrijeme, spreman si za korak dalje.Sretno
Old 05.12.2010., 22:38   #7
Stranac22
Registrirani korisnik

Quote:
supercunt kaže: Pogledaj post
Za pocetak se trebas rijesiti mrznje, znam da je podosta tesko, ne zelim ulaziti u detalje, ali necija glupost ne bi te trebala ciniti losijim covjekom. Kada te prestane nervirati to sto ona radi, gdje i sa kakvim ljudima provodi vrijeme, spreman si za korak dalje.Sretno
Da,shvacam!Pokušao sam se riješiti tugepreko druge cure,ali nažalost to nepali kod mene,nego sam samo iznervirao nevinu curu...

Mislio sam da dobro procjenjujem ljude,ali ona mi je dokazala upravo suprotno,ugl hvala na komentarima
Stranac22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 23:06   #8
m_ana
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2010.
Gle, to što je ona tebi lagala i to što je takva kakva je je njena slika a ne tvoja i to je sada njen problem.. ti budi čovjek i oprosti, i njoj i sebi i drugima, idi dalje, znam da nije lako ali nema goreg od toga da si ispunjen mržnjom.. sve što radiš, radiš sebi, ako si ispunjen mržnjom ta mržnja najviše šteti tebi samome..
m_ana is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 23:28   #9
wkd
Registrirani korisnik

wkd Avatar

Registracija: Nov 2007.
ma drug furaj swoj fazon i pliwaj sa strujom...
ako drugi pricaju da je ona OK a ti LOS, udowolji im...

npr. ''Jao pa zasto ste prekinuli, ona je divna...''
Ti: ''... upravu ste, al nabij je...''

vjeruj proci ce te... I potpuno se slazem sa gornjim postom...
wkd is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.12.2010., 23:50   #10
_MK_
Četverotrećinaš

Registracija: Jul 2010.
Nađi nešto da ispucaš negativnu energiju - boks, teretana, trčanje, neka fizička aktivnost uglavnom.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 02:40   #11
Patuljka
Banned

Registracija: Jan 2008.
Nemam pojma, ja sam popizdila kad sam skužila da mi je bivši nakon prekida i dalje na sestrinom i bratovom fejsu. Sestra ga je ostavila isključivo da piše zlobne statuse u vezi njega, brat zato što je klinac pa mu je bio simpatičan. Čak sam se i zakačila s oboje zbog tog, nisam htjela da itko ima veze s njim. Ja ne bi podnijela da mi se obitelj čuje s bivšim koji je također ispao lažljivo smrdljivo govno kao tvoja bivša i bila bi u stanju ne pričati s njima jako dugo dok ne bi sredili situaciju kako znaju i umiju. Nemaju tlinajst godina pretpostavljam, posjedni ih, objasni kako i što je bilo, daj im primjere neke i natjeraj ih da ti prestanu to radit.
Old 06.12.2010., 13:29   #12
fordista
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2009.
Takkvih kurvica ima na stotine, zaboravi ju.....
fordista is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 19:18   #13
stratokaster
Registrirani korisnik

Quote:
ja bi sebi najrađe čupao kosu.
A ne bi radije njoj?
Šalim se, naravno
Dobio si par okej savjeta, pogotovo za tvoje godinice nježne.
Ne brini, još te mnoga i mnogo veća sranja čekaju u životu.
Ako gledaš iz pozitivnog kuta, onda ti ovo dođe kao nekakvo cjepivo,
pa možda postaneš imun.
Živio!
stratokaster is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 19:21   #14
typhoid_mary
Cenobite

typhoid_mary Avatar

nek te ne dira to previse
imala sam jednog takvog, al eto moji svi znaju kakva sam ja i nisu povjerovali u njegovo konstantno predstavljanje sebe u sveca , a mene kao sotonu.
kak je prolazilo vrijeme ljudima se vise nije dalo to slusat i prestali su ga vidjat.
Old 06.12.2010., 19:53   #15
skorpionka87
ღ GooD GirL GonE BaD ღ

skorpionka87 Avatar

Registracija: Oct 2010.
Znaš šta..nije Lijepo gajiti mržnjnu, prema ikome..
Razumijem da te to njeno izigravanje nevinašca iritira i da ti diže tLak, aLi ona očito to namjerno radi.
Zato budi fLegma, kad bude vidjeLa da to ne paLi, odustat će.
A i ne znam zašto ne kažeš istinu svima, ako će ti tako biti Lakše...
skorpionka87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.12.2010., 20:09   #16
Pixie777
Registrirani korisnik

Pixie777 Avatar

Registracija: Mar 2007.
Zauzmi "viši" stav.
zaboli te što ona sad po "selu" priča. Ti znaš kako je bilo i što se sve dogodilo.
Rodbini možeš to sve reći i objasniti zašto te boli i ne sviđa ti se kad s njom održavaju kontakte. A, ako te ne razumiju i misle da muljaš, pa onda baš i nije neki family odnos kako treba. Kao ni među prijateljima.

Kad sam davno izlazila iz duže veze, gdje je više manje svatko upoznao onu drugu stranu obitelji, u početku sam bila OK s njegovima. I polako prestajala sa svakim kontaktom. Zašto? Jednostavno tada nisam vidjela potrebu da si naširoko objašnjavamo zašto smo on, njihov sin/brat/bratić... i ja prekinuli te je bilo nemoguće da se nakon toga nalazimo na Badnjak. Uostalom, tad sam razmišljala kako će doći drugi ljudi, i meni i njemu, te nisam htjela vući te repove.

Nisam mrzila. Postala sam jednostavno ravnodušna unatoč svim sranjima. Mržnja crpi energiju, a zašto da se lomim zbog nekoga s kime nisam? Zbog nekoga za koga mi je na koncu i bilo drago da nismo skupa?
Old 06.12.2010., 20:40   #17
Hermina
Registrirani korisnik

Registracija: May 2008.
njega živcira što se ona druži s njegovim prijateljima i rođacima i što svi misle da je ona super
a zašto se ne bi družili? mladi ljudi se upoznavaju, druže, ostaju u kontaktu.. sad bi odjednom sve trebalo stati zbog tebe? jer ti kažeš da je ona lažljivica? ako je, onda će to oni shvatiti sami.
ti za početak prestani biti takvo razmaženo ljubomorno derište i ponašaj se normalno.
Hermina is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.12.2010., 00:21   #18
skorpionka87
ღ GooD GirL GonE BaD ღ

skorpionka87 Avatar

Quote:
Hermina kaže: Pogledaj post
ti za početak prestani biti takvo razmaženo ljubomorno derište i ponašaj se normalno.
A po čemu ti to zakLjučuješ da je on razmaženo Ljubomorno derište?
Meni se čini da je upravo suprotno.
skorpionka87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.12.2010., 00:32   #19
Airway
Registrirani korisnik

Quote:
skorpionka87 kaže: Pogledaj post
A po čemu ti to zakLjučuješ da je on razmaženo Ljubomorno derište?
Meni se čini da je upravo suprotno.
Zato jer se ne može nositi s tim da je cura koja je njega povrijedila ostala ok s ljudima.

Očito da cura živi svoj život, normalno se druži, komunicira čak i pita za njega. Onak skroz normalno.
Niti je drugima život stao zbog njihovog prekida niti curi al ovome očito jeste.
Pa eto nek se pjeni dok ljudi koji međusobno nisu imali problema u komunikaciji i dalje žive normalno.

Za curu
Airway is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.12.2010., 00:37   #20
Freyja_
Registrirani korisnik

Freyja_ Avatar

Registracija: Dec 2010.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Freyja_
Quote:
Jooj,dok ovo pišem već sam se naživcirao
Ne se živcirati Dotičnoj je to vjerojatno i cilj, da te naživcira i ocrni pred društvom.
Ne znam na što se tvoj nick odnosi, no u slučaju da se odnosi na Camusovog stranca, možda bi se bar u ovoj situaciji trebao malo poistovjetiti s njim i biti jednostavno indiferentan naspram te cure. Ignoriraj svaki spomen nje u društvu.
Freyja_ is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja