iman dva tiketa, osta mi je jos jedan živ al past ce sad i on.
naime 1 tiket
medveščak rukomet 1,70 proša
cska hendikep 3,15 proša
kazan 1,70 proša
šahtar igra se kasnije stipcevic manje od 10,5 , kurvin sin daje upravo u 37 minuti 11 kos a u 35 je da jebenih 5 koseva.
i jos bi ceka bostona
ljut san beštiman ima dvi minute
evo ovaj sta je ziv,ajmo rec glavni;
cska 1,80 proša
a 1 bregenz rukomet 1,65 vodia ima par minuta 3 razlike
162,5 austrijska kosarka neko protiv vijene prošlo 1,85
cibona - motepaši 77,5 vise 2 pol vec prošlo maloprin glatko
50,5 švedska - ukrajina pribacili 13 golova,prošlo
belachatow 1,25 odb proša
bologna 1x proša
i jebe me kafenberg 1,45 vodi 61-60 i ima bi jos par sitniša,molin te ajde kreni.
u startu sam napisao da je granica nisko postavljena i da bi svejedno trebalo proći osim u slučaju lude šuterske večeri.5 koševa u košarci je puno.
Ako si gleda utakmicu...onda ti ovo ne stoji šta pričaš. Nije tribala nikakva luda šuterska večer...bilo bi dovoljno da su ovi iskoristili napad posli tehničke i u zadnjoj minuti bi ima 10 slobodnih bacanja...ovako su jedni i drugi stali zadnji minut i igrali bez šuta...
Meni drago šta si pogodija, ka i ovu Cibonu...ali vidiš koliko su takve oklade stvar rizika...a onaj ko misli dugoročno bit u plusu...triba to izbjegavat...ili ako ima sriće onda neka dupla
Ako si gleda utakmicu...onda ti ovo ne stoji šta pričaš. Nije tribala nikakva luda šuterska večer...bilo bi dovoljno da su ovi iskoristili napad posli tehničke i u zadnjoj minuti bi ima 10 slobodnih bacanja...ovako su jedni i drugi stali zadnji minut i igrali bez šuta...
Meni drago šta si pogodija, ka i ovu Cibonu...ali vidiš koliko su takve oklade stvar rizika...a onaj ko misli dugoročno bit u plusu...triba to izbjegavat...ili ako ima sriće onda neka dupla
gledao sam utakmicu.pred kraj se nije niti igralo jer je utakmica bila riješena.zato je i bilo par otvorenih šuteva.ne treba ti biti ništa drago jer sam pao na jebenom betisu koji je do 79 minute vodio 2:0 i onda u ŠEST minuta primi dva gola.protiv takvih stvari ne možeš se boriti.
edit:hahaha cibona taman na granicu da prođe listić.drago mi je zbog svih onih koji su me ispratili.zabili su 66 tako da je i to prošlo.
Da su namištali napravili bi drugačije...a ne da gledaju kako zadnja lopta stoji na onom kurcu šta drži obruč s tablom u zadnjoj sekundi i čekaju hoće li uć
Inače lipo od Talijana što nisu onako pederski fer plej zadnji napad stali i čekali da vrime izađe....zbog toga sam sto puta pa na ticketu
naravno da jesam jer mi se to dogodilo par puta i više nikad to ne radim.pravio si se pametan pa slušaš ovog svog tovara hr umjesto da si pročitao moju analizu.na milimetar sam od toga da odem u dežurnu uplatit popravni.ne postoji ništa gore nego pasti na prvom.više mrzim padat na prvom nego zadnjem.to me izbaci iz takta
a jebiga ovoga moga sjeba isto betis,a gedali smo ima po ure bilo 2-0, i sta je najgore on i reggina doma odlicni,reggina 1,65 , doma 6-0-0,i danas kiksa.
jesi ti moj brat blizanac? ko da sam ja napisa ovaj post
ma ja san govno i to ne malo.
ljut san, ej oni mi 2 minute prije kraja vode 3 razlike, u jebenom rukometu,doma i ostane x.
da ja nisan popija kavu,analizira ne bi tuzan bija, pogodin sve sta mi je bilo kliimavo i oni me zgaze.
a sta je bilo u pon i ovaj vikend,bolje da ne prican,srce ce me uvatit.
iden ca s neta, iden dok nisan koga razbija,aaaaaaaaaa, al sad tek pociman jos žešće,iman ih ,tu san blizu,al doc ce ovo s kamatama,mora,mora,zaslužija san,jesan,i gotovo.
zvat cu ja manistru90,on je mestar od kladione,top topova,da ode pocme pisat,pise ne ovin belosvetskin forumima o kocki,sta je je,zna,ima na sjeveru teltekst na mobitelu bate bog.
ljut san, ej oni mi 2 minute prije kraja vode 3 razlike, u jebenom rukometu,doma i ostane x.
da ja nisan popija kavu,analizira ne bi tuzan bija, pogodin sve sta mi je bilo kliimavo i oni me zgaze.
a sta je bilo u pon i ovaj vikend,bolje da ne prican,srce ce me uvatit.
iden ca s neta, iden dok nisan koga razbija,aaaaaaaaaa, al sad tek pociman jos žešće,iman ih ,tu san blizu,al doc ce ovo s kamatama,mora,mora,zaslužija san,jesan,i gotovo.
zvat cu ja manistru90,on je mestar od kladione,top topova,da ode pocme pisat,pise ne ovin belosvetskin forumima o kocki,sta je je,zna,ima na sjeveru teltekst na mobitelu bate bog.
Spiro - Bamberg je dobro odigrat da švabe neće izgubit 11,5 razlike. Je 1.30 to..ali čini se sigurno. To je egal utakmica na malo koševa. Švabe su kući dobili 10.ak koševa i kad sam to gleda, nisu mi ovi belgijanci baš djelovali moćno. Švabe su puno jače pod košem. Sve isto sam odigra Wrighta da zabije više od 10 koševa...on je belgijancima nekakva četvorka koja se dosta izvlači..pa bi moga skupit 7-8 šuteva i koje slobodno.
Wright već na pola druge četvrtine otiša over, a švabe na poluvremenu vode 39-35