hvala vam na zeljama i cestitkama
evo kolaci su skoro pa spremni i sve sam stigla ali svejedno sam drmnula u procesu jedan peptoran, da ne spomenem da svaki dan vec godinama pijem nexiume ujutro
al dobro je, bit ce dobro danas...
to se ja tjesim
Lakše je u slučaju da time možeš promijeniti stvari. Ako ne možeš, promjena stava u vlastitoj glavi puno više pomaže. Problem je da različiti oblici koji ispucavaju agresiju (npr. lupanje u boks vreću) i trenutno je oslobađaju, samo u konačnici povećavaju razinu agresije.
Meni kad sam živčana i bijesna pritom najviše pomaže plivanje - mogu mlatiti koliko hoću po vodi, neću pritom ozlijediti ni sebe ni drugu osobu, a ako pokušavam pritom vikati na nekog napit ću se vode. I ono što je bitno, da bih mogla uopće plivati, moram se htjela ili ne tjelesno uskladiti i uravnotežiti, pa mi to nekako uravnoteži i duh. Nakon plivanja iziđem osvježena i smirena kao nova
meni osobno baš pomaže u takvim trenutcima ispizdit ili nekom od frendova ili na forumu o tom što me nanerviralo i bude mi lakše, uopće mi ne potiskuje agresiju
__________________ "I maintain that, if everyone knew what others said about him, there would not be four friends in the world."
stvar je u tome da je tvoja percepcija stvarnosti samo tvoja; ako te neka situacija ili osoba izbacila iz takta to je samo zato sto si ti odlucila na takav (ocito negativan) nacin interpretirati tu situciju; svaku od one tri situcije mozes, ako zelis, interpretirati i na sasvim drugi nacin
Mene uglavnom živciraju vijesti i ljuta sam na to u kakvom smeću i jadu od zemlje živimo. Evo, izjava iz naslova me danas naživcirala do te mjere da sam poželjela plakati od bijesa i nemoći. I ne vidim, zbilja ne vidim kako da percepciju ovoga promijenim u nešto pozitivno.
It is cruel, you know, that music should be so beautiful. It has the beauty of loneliness of pain: of strength and freedom. The beauty of disappointment and never-satisfied love. The cruel beauty of nature and everlasting beauty of monotony.
Ne živciram se oko stvati za koje znam da ne mogu promijeniti.
Po prirodi sam jako pozitivna i tako pristupam rješavanju problema.
Mislim da ću živjet 300godina
Meni uvijek govore da ću živjeti 300 godina.
Ali varaju se, otjerat ću se u grob prije cigaretama i alkoholom, iako da je samo do živciranja, možda bi ih i dobavila
Smanjila sam živciranje na minimum kada sam shvatila koliko vremena i energije trošim na to, a sve to skupa je nešto van mene, mog utjecaja. Nema smisla
ne radi se ni o kontroli, jednostavno više nemam snage da se nerviram pa otpuštam da sve ide kako ide.
nakon što sam sve poduzela, neka i vrijeme nešto napravi. u svakom slučaju, uvijek mi je drago da sam to nešto probala
pa ako nejde, barem znam da sam pokušala.
dođe taj neki mir s vremenom. ne zato što želiš,nego otupiš na neke stvari koje se uvijek iznova ponavljaju i ne mijenjaju se.
shvatiš da se današnji dan više nikad neće vratiti i uzimaš od njega najbolje što se nudi.
sretan rođendan
__________________ It's a beautiful day..Don't let it get away..
al ono, najgore mi je u ljubavi, jer se ne kontroliram baš najbolje i dečki ne kuže u što se upuštaju kad se luđački zaljubljuju u mene, tek kasnije shvate da sam manijak
[QUOTE=electric_barbarella;30470770kolko se živcirate? oko čega? kako to utječe na vaše fizičko zdravlje?
kako to kontrolirate?[/QUOTE]
Živciram se oko najblesavijih stvari na svijetu. Dobro, lažem. Ima i gorih. Onih koji prošvikaju poradi slova "ć"
Uglavnom, prag tolerancije mi je velik.
Rijetko što jednokratno me može izbaciti iz takta.
No ako pristanem jednom prešutjeti, drugi put će prstići već nervozno oplesti ples po stolu.
Treći put... run and hide.
joooooooooooojjjjjjjj, i ja sam živčana i eksplozivna osoba, posebice kada sam u fazi pms-a... tada sam u totalnom ludilu.... i svaka me sitnica da nanervirati.. gubim živce do bola, jako mi se plače a još kada se sjetim svojih problema....nema mi kraja živcima... skoro pa slom... neznan kako da to izličim.... prokletstvo
Ma ne to . Insinuiram da sam valjda jedina osoba kojoj već i na sam spomen reikija i joge skoči tlak
It is cruel, you know, that music should be so beautiful. It has the beauty of loneliness of pain: of strength and freedom. The beauty of disappointment and never-satisfied love. The cruel beauty of nature and everlasting beauty of monotony.