GLASINA SA TURSKOG FORUMA: tuba će u novoj seriji "sensiz olmaz" di su glavni likovi nurgul yesilcay i onur saylak, imati epizodnu ulogu doktorice.
, ajao, pa to u Turskoj preventivna bracna terapija uzela maha.
Ko prati B&H, zna da su zli jezici pojavljivanje Berg u MY predstavili kao nacin za saniranje njene ljubomore i ocuvanje braka
Ima ona narodna, nesto u stilu - i'l je bilo il' će biti, mislim da takvo šta Tubi ne treba, osim da potpomogne svog muža,a njemu je sasvim dobro krenulo otkad se "uhvatio" nje...
Lokacija: i dok sam joj govorio,drhtale su usne njene,a u mome zagrljaju,šaptala je ljubeć mene
Quote:
11tena kaže:
Što će joj to, pih
Ma ona jednostavno MORA imati nivo!!!
a neki dan dala izjavu da je nema 2 sezone više mi kod nje ništa nije jasno pa zar joj treba zamaranje na setu- a stvarno ju muž mazi i pazi eto zašto je murat bolji on svoju neda nikome "čak ni za glavnu ulogu"
, ajao, pa to u Turskoj preventivna bracna terapija uzela maha.
Ko prati B&H, zna da su zli jezici pojavljivanje Berg u MY predstavili kao nacin za saniranje njene ljubomore i ocuvanje braka
GLASINA SA TURSKOG FORUMA: tuba će u novoj seriji "sensiz olmaz" di su glavni likovi nurgul yesilcay i onur saylak, imati epizodnu ulogu doktorice.
prvi korak-vijencaj je,ali po mogucnostitajno, inace ako cuje reakcije,odustat ce
drugi korak-preko njenog imena obijezbedjena ti je karijera-odmah glevna uloga
treci korak-ona koja te dovela u taj polozaj,bit ce epizodna(toliko da serija dobije na popularnosti),inace ekonomski propast
cetvrti korak-sad vise glavne i nema negdje puno,sad sam ja GLAVNI
prvi korak-vijencaj je,ali po mogucnostitajno, inace ako cuje reakcije,odustat ce
drugi korak-preko njenog imena obijezbedjena ti je karijera-odmah glevna uloga
treci korak-ona koja te dovela u taj polozaj,bit ce epizodna(toliko da serija dobije na popularnosti),inace ekonomski propast
Pa ovaj je opasniji od gosp B !!!!!!!!!!!!
Poootpunoose slažem dado
Već sam ranije komentirala,sumnjam u neki veliki komercijalni uspjeh
živi bili pa vidjeli!!
Tena dear,moj duuuboooki naklon
zaista,baš zaista, svaki je komentar suvišan
Sve to kaj se događa nema smisla - izgleda mi kao loša osveta - kad Murat stavlja pod nos mrs.B, e, ona može bolje - od svog drugoklasnog muža napravila bu zvijezdu - makar postala sam drugoklasna - strašno
Ništa mi se to ne sviđa - zapalila sam se za Turske serije, jer imaju sadržaj, dobru glumu, prirodne glumce i prilično su životne, nisu blesave ko Meksičke - zamjeram im nesretne krajeve,
Sve to kaj se događa nema smisla - izgleda mi kao loša osveta - kad Murat stavlja pod nos mrs.B, e, ona može bolje - od svog drugoklasnog muža napravila bu zvijezdu - makar postala sam drugoklasna - strašno
Ništa mi se to ne sviđa - zapalila sam se za Turske serije, jer imaju sadržaj, dobru glumu, prirodne glumce i prilično su životne, nisu blesave ko Meksičke - zamjeram im nesretne krajeve,
Istog misljenja sam,sve mi se cini da joj ovo nije trebalo...
Ako je vijest točna, ne vidim ništa loše u epizodnom pojavljivanju Tube, ne smatram to padom u njezinoj karijeri. I drugi slavni glumci su imali epizodna pojavljivanja (pogotovo u američkim 'sitcomima'), a s obzirom na njezino (drugo) stanje ovo mi se čini kao spajanje ugodnog s korisnim. OK, ulogu je vjerojatno dobila 'preko veze', ali progledat ćemo joj kroz prste.
Quote:
asi demir kaže:
zašto je murat bolji on svoju neda nikome "čak ni za glavnu ulogu"
Da, što se slika tiče
Ne znam kako bih to objasnila
Na fotkama gdje izgleda wump hm,kad dulje gledam,otkrivam
razigranu djevojčicu
Na fotkama gdje je kao fol svakodnevna,naravna itd...
ona je wump
Tako nekako http://images.sodahead.com/profiles/...657998886.jpeg
drugi korak-preko njenog imena obijezbedjena ti je karijera-odmah glevna uloga treci korak-ona koja te dovela u taj polozaj,bit ce epizodna(toliko da serija dobije na popularnosti),inace ekonomski propast
Pa ovaj je opasniji od gosp B !!!!!!!!!!!!
Pa nije to bas tako, ovu seriju ce zapravo nositi Nurgul i Murat Han koji ce igrati bivseg muza, a Onur ce glumiti aktuelnog muza, koji ce, svi se nadamo, na kraju izvisiti . Barem se takvim informacijama za sada raspolaze na svim forumima.
Nurgul i Murat Han su fantastican spoj, vec su igrali zajedno, i oboje su vise nego poznati i popularni da bi Tuba epizodnom ulogom spasavala seriju...Da ne bude zabune, i ja Tubu mnogo volim, ali ona i Nurgul su totalno razlicite i licnosti i glumice i sigurna sam da nema nikakvih skrivenih namera u njenom pojavljvanju. Uspeh serije sigurno nece zavisiti od toga ko je u ulozi doktorke, mada ni ja ne mislim da je ovo neko degradiranje dosadasnjeg Tubinog uspeha, s obzirom na trudnocu i sve ostalo.
Berg se pojavila u poslednjoj epizodi prve sezone serije Muhtesem Yuzyil, takodje sa epizodnom ulogom. Posto su ona i Halit poslednjih meseci bukvalno razapeti od strane medija, svi osim njih dvoje pricaju o razvodu , komentarisalo se da je bracni terapeut savetovao da ona dodje na set i dobije neku ulogicu, jer je, navodno, uzrok problema njena ljubomora na Halitovu partnerku u seriji . Zato sam se je nasalila sa ovim pojavljivanjem Tube...