Rumunjski fanovi su sigurni da je postojala ljubav, možda je i bilo nešto u nekom vremenu, ali mislim da su jako brzo vidjeli da od toga neće biti kruha i postali najbolji prijatelji koji su i zajedno pokrenuli nešto prekrasno, a to je zaklada za autističnu djecu i ako ništa drugo ta zaklada će ostati kao uspomena na njihovo prijateljstvo, a zašto se to prijateljstvo prekinulo to samo oni znaju, tko je tu bio povrijeđen i zbog čega to je njihova stvar i ja se nadam da će uspjeti izgladiti stvari, jer imati dobrog prijatelja je velika stvar jer ona se stvarno smijala od srca kad je bila u Canselovom društvu
legendarni intervju 01.05. kad Tuba i Cansel govore koliko se poznaju i tu se vidi da se razumiju i da su prijatelji
njihova prva zajednička fotografija iz ljeta gospodnjeg 2007. godine i od onda stalno se pričalo da su njih dvoje u vezi, pa tako i na kraju te godine, jedan je novinar pita, da li je istina da ste u vezi s Canselom ( to u vremenu snimanja Asi)
evo nadam se da to ipak nije kraj jednog lijepog prijateljstva, zadnji put su viđeni sami zajedno 04.06.
zeja, to su stare slike, ta slika na Canselovoj stranici već dugo stoji, tako da je to najmanje od prije godinu dana i to je na pogrebu muža od glumice koja glumi u Gönulcelenu Nesrin i na sprovodu je i Beeren Sat jer je i ona glumila s njom, ali nešto drugo je interesantno da nema Onura, a i on je glumio s njom.
Da, točno, a, zakaj se Onurov lik preziva Yildirim - Dečki i scenarista su ljepotici pomogli da zaboravi, dapače, jedan je to potvrdio sa dvostrukim pečatom -Jedini je problem sada kak sa budu cure zvale . A, onaj koji je kriv za sve doma
zeja, to su stare slike, ta slika na Canselovoj stranici već dugo stoji, tako da je to najmanje od prije godinu dana i to je na pogrebu muža od glumice koja glumi u Gönulcelenu Nesrin i na sprovodu je i Beeren Sat jer je i ona glumila s njom, ali nešto drugo je interesantno da nema Onura, a i on je glumio s njom.
Sorry, nisam Canselov fan pa nisam vidjela.Slučajno sam naletjela na slike koje su postavljene jučer pa sam mislila da su nove, ali nikad dosta slika prelijepe Tube.
Ne znam za vas, ali ja mislim da, ako Murat i je bio zaljubljen u Tubu, da onda ona sigurno nije bila zaljubljena u njega, jer da je, bili bi skupa. Mislim, Burčin nije mogla bit takva zapreka njihovoj "ljubavi"; da su htjeli bit skupa Murat bi raskinuo zaruke( sumnjam da je baš čovjek koji bi se oženio za neku ženu, a da je zaljubljen u drugu, makar i obećao, šta li) i to je to.
Evo nekih slika sa vjenčanja, iako je to odavno bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=3aeBkGteYdwZA SVE TUBINE FANOVE
Amazing Tuba
Kad god su na našoj TV reklame za kojekakve šampone i ostalo,ja manekenke
uspoređujem s njom...Što mislite,na čijoj strani je prednost
Lokacija: i dok sam joj govorio,drhtale su usne njene,a u mome zagrljaju,šaptala je ljubeć mene
Quote:
Ninely kaže:
da, slika od danas, pantene press, prelijepo izgleda a kako se moze ista i vidjeti ispod ove tunike/majice/stalijevec tri broja vece
a ,mislim da niste u pravu pogledajte malo bolje ,tuba drži nogu preko noge,vidio bi se trbuh i ispod velike tunike ili je starija slika ,curke moje ona je trudna oko 5 mjeseci nosi blizance mora se to vidjeti.ako netko može da malo zumira samo dio oko trbuha.iskreno meni je sve zamršenije i zapetljanije .
još se je i nagnula prema koljenima,pogledajte malo detaljnije.po meni gos. u bijelom ima veći trbuh od tube,vijet ćete đenemice bit će tu još svakakvih naklapanja dobrih i lošijh,stigla jesen tek će se sad novinari raspisat? a izgleda da je bilo podosta
a ,mislim da niste u pravu pogledajte malo bolje ,tuba drži nogu preko noge,vidio bi se trbuh i ispod velike tunike ili je starija slika ,curke moje ona je trudna oko 5 mjeseci nosi blizance mora se to vidjeti.ako netko može da malo zumira samo dio oko trbuha.iskreno meni je sve zamršenije i zapetljanije .
još se je i nagnula prema koljenima,pogledajte malo detaljnije.po meni gos. u bijelom ima veći trbuh od tube,vijet ćete đenemice bit će tu još svakakvih naklapanja dobrih i lošijh,stigla jesen tek će se sad novinari raspisat? a izgleda da je bilo podosta
ja sam rekla na pocetku da ne izgleda ali ne mora da znaci da tako stoji i nema trbuha jer majica nije uz telo da se mora videti
evo malo uvecano
Lokacija: i dok sam joj govorio,drhtale su usne njene,a u mome zagrljaju,šaptala je ljubeć mene
[QUOTE=stakri;35997438]ja sam rekla na pocetku da ne izgleda ali ne mora da znaci da tako stoji i nema trbuha jer majica nije uz telo da se mora videti
evo malo uvecano sve ok nisam niš loše mislila
što dalje gledam fotografije tube i murata sa setova, pa iz serije, sve više stičem utisak, da se oni nisu čak ni podnosili i da je sve bila izvrsno odigrana rola u asi.
unatoč našim analizama , željama pa i zaključcima , sve je bilo vrlo profesionalno. u javnosti nigdje nema toliko zajedničkih fotografija tube i murata, koliko tube i onura i tube i ostalih , dok se murat pojavljuje sa nurgul i svima ostalima češće. nema praktično niti jednog zajedničkog intervjua(možda 1 ili 2) tuba-murat, a zapravo niti posebnih članaka o njihovoj navodnoj kratkoj vezi ili zaljubljenosti, i zaista zbog toga vjerujem sve više da ničega između njih nije ni bilo, i ovo je moj prvi takav zaključak, odnosno samo moje mišljenje sa kojim se naravno ne morate složiti.
11tena;35949451]Drage moje,o MuraTubi se piše i na drugim kanalima,pa uz dopuštanje moje frendice(Nick Name Slavkova loza)donosim vam interesantnu opservaciju,zapravo esej:Citiram"Zija-Onur ima zastašujuči,velik nos posred lica i izgleda zastrašujuće turski.Kako naći pravog muškarca za ovakvo nebesko biće kao što je Tuba,ako to nije Murat???Nema ga,takav ne postoji.To majka nije rodila.Jedino Murat!!Ende,basta,gotovo i jednoglasno...Tu se slažemo.A Zija-Onur???Po svoj prilici,omogućio je našoj dragoj Tubi jedan uravnotežen život i odnos.Ona ima mudrost žene,ima intuiciju,složila je puzzle,normalno živi,funkcionira...Ranjeno srce i duša daju joj samo dodatnu aureolu neuhvatljivosti. I jako puno ljubavi,kojom će dojiti svoju djecu.To je možda nesvjesno"znanje",znanje njene duše.Time i nas obasipa.Tim nečim,na znam kako to nazvati.Zato ju volimo!!!To je veliki teret i ona ga nosi.Nikada se neće slomiti.On se slomio u startu.Nije znao što učiniti s onim što mu je život dao na dlanu.Svi mi funkcioniramo,odrađujući svoje lekcije...Obožavam Tubu,ima nešto u njoj divno,toplo,a istovremeno neuhvatljivo.Onur je to uhvatio na ovozemaljskoj ravni.Na onoj eteričnoj,astralnoj ravni,ravni duše to pripada njemu,Muratu.Tako funkcioniraju ljudska bića.Na vidljivoj i nevidljivoj ravni.Murat te dvije ravni nije dobro iznivelirao...Tuba je...."Na kraju bih dodala desert,a pošto se ne mogu odlučiti koji bolje paše,šaljem obadva,vi prosudite:cerek//www.youtube.com/watch?v=RatI045ZL1s&feature=feeduhttp://www.youtube.com/watch?v=_2H1VGAXDBchttp://www.youtube.com/watch?v=_2H1VGAXDBc
draga tena, iako sam upravo dala neko svoje mišljenje nakon svega u vezi tube i murata, ovdje se slažem u potpunosti sa ovim tvojim postom, i zaista mislim da bi tuba i murat bili nešto kao skarlet i rett.
ali tuba je jedna pametna i izbiljna mlada žena , koja je vjerojatno prednost dala razumu a ne srcu u trenutku životne odluke