Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva
Korisničko ime
Lozinka

Arhiva Sve one stvari koje nisu više aktualne. Read only.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.02.2011., 19:24   #1041
MariaIsabella
odvjetnica DD

MariaIsabella Avatar

Registracija: Feb 2010.
Quote:
asi62 kaže: Pogledaj post
bold - koliko je meni poznato, PRVO je Asi rekla da je prihvatila Alijevu bracnu ponudu...
A ja isto tako ne razumijem, da oni koji spojlaju i znaju sve, ijednoga trenutka mogu stati u odbranu Alija i reci da je bolje da se udala za njega...Hallooo, pa da li smo mi odgledali istu seriju...Kakav je čovjek, onaj ko može drugome "namjestiti ubistvo" da bi ga maknuo od žene u koju je zaljubljen a pri tome jako dobro zna da je i Asi do "smrti" zaljubljena i voli Demira...kakv čovjek može oženiti drugu ženu ( Melek) da bi bio u blizini Asi...o kakvim moralnim i karakternim osobinama mi ovdje raspravljamo...Seriju sam na turskom odgledala 3 x, na engleskom 3x i svakodnevno odgledam po jos koju scenu koja me se dojmila. I utisak o Aliju je uvijek isti .... VELIKO NIŠTA , nemam opravdanja ni sekunde za njegove postupke. Voleti nekoga ne znači gaziti i ubijati druge da bi se došlo do cilja ...
Potpuno se slazem

Zadnje uređivanje MariaIsabella : 17.02.2011. at 20:08.
MariaIsabella is offline  
Old 17.02.2011., 20:11   #1042
Ina94
Registrirani korisnik

Ina94 Avatar

Registracija: Jan 2011.
Quote:
melek/sejtan kaže: Pogledaj post
gdjeee,otkud ti,mislim,kkako...a hocu ga i jaaaa
ako ti uspijem objasniti
satelit THOR 5.6/INTELSAT 0.8 W
nadam se da ćeš uspjeti da ga pronađeš
Ina94 is offline  
Old 17.02.2011., 20:12   #1043
Tratincica83
Registrirani korisnik

Tratincica83 Avatar

Quote:
bold - koliko je meni poznato, PRVO je Asi rekla da je prihvatila Alijevu bracnu ponudu...
A ja isto tako ne razumijem, da oni koji spojlaju i znaju sve, ijednoga trenutka mogu stati u odbranu Alija i reci da je bolje da se udala za njega...Hallooo, pa da li smo mi odgledali istu seriju...Kakav je čovjek, onaj ko može drugome "namjestiti ubistvo" da bi ga maknuo od žene u koju je zaljubljen a pri tome jako dobro zna da je i Asi do "smrti" zaljubljena i voli Demira...kakv čovjek može oženiti drugu ženu ( Melek) da bi bio u blizini Asi...o kakvim moralnim i karakternim osobinama mi ovdje raspravljamo...Seriju sam na turskom odgledala 3 x, na engleskom 3x i svakodnevno odgledam po jos koju scenu koja me se dojmila. I utisak o Aliju je uvijek isti .... VELIKO NIŠTA , nemam opravdanja ni sekunde za njegove postupke. Voleti nekoga ne znači gaziti i ubijati druge da bi se došlo do cilja ...
I još jednom ponavljam, dušom i tijlom sam odbolovala svaku Asinu suzu poslije Demirovog odlaska i kasnije povratka-stasala je u divnu mladu ženu a Demir je već svoje greške platio samom činjenicom da za vlastito dijete nije znao pet godina...
Dzenem cijeli post
Tratincica83 is offline  
Old 17.02.2011., 22:38   #1044
ovisna o asi
Registrirani korisnik

ovisna o asi Avatar

Registracija: Feb 2011.
Kišaaaaaaaaaa!! Napokon...
ovisna o asi is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 17.02.2011., 23:01   #1045
asi62
Registrirani korisnik

Quote:
ovisna o asi kaže: Pogledaj post
Kišaaaaaaaaaa!! Napokon...
Svi se radujemo kiši , a što je najsmiješnije, ja u RL kišu ne podnosim ni pod razno ... a sada , čim neki ozbiljniji pljusak padne baš ću namjerno izaći i pokisnuti
nisam normalna, jel da ?
asi62 is offline  
Old 17.02.2011., 23:04   #1046
Ina94
Registrirani korisnik

Ina94 Avatar

Quote:
Svi se radujemo kiši , a što je najsmiješnije, ja u RL kišu ne podnosim ni pod razno ... a sada , čim neki ozbiljniji pljusak padne baš ću namjerno izaći i pokisnuti
nisam normalna, jel da ?
jok dženem, ja jučer vraćam se iz škole kiša lije ko u Turskoj, umjesto da požurim ja otezala da što bolje pokisnem...
ma lude smo...
Ina94 is offline  
Old 17.02.2011., 23:07   #1047
ovisna o asi
Registrirani korisnik

ovisna o asi Avatar

Da se malo zagrijete za sutra:
http://www.youtube.com/watch?v=TuRh1WPbQsA
ovisna o asi is offline  
Old 17.02.2011., 23:31   #1048
ovisna o asi
Registrirani korisnik

ovisna o asi Avatar

Quote:
nisam normalna, jel da ?
ovisna o asi is offline  
Old 17.02.2011., 23:45   #1049
asi62
Registrirani korisnik

Quote:
Da se malo zagrijete za sutra
SAO able , ja ti u ovu scenu i onaj prvi poljubac "blenem" bar jednom dnevno

jjoojjjj
asi62 is offline  
Old 17.02.2011., 23:52   #1050
ovisna o asi
Registrirani korisnik

ovisna o asi Avatar

Hmmmm, meni je prije spavanja ova:
http://www.youtube.com/watch?v=irj4sB2qrA4
Za mir u duši...
ovisna o asi is offline  
Old 18.02.2011., 00:00   #1051
mariana7
polje makova

mariana7 Avatar

Registracija: May 2010.
Quote:
A ja isto tako ne razumijem, da oni koji spojlaju i znaju sve, ijednoga trenutka mogu stati u odbranu Alija i reci da je bolje da se udala za njega...Hallooo, pa da li smo mi odgledali istu seriju...Kakav je čovjek, onaj ko može drugome "namjestiti ubistvo" da bi ga maknuo od žene u koju je zaljubljen a pri tome jako dobro zna da je i Asi do "smrti" zaljubljena i voli Demira...kakv čovjek može oženiti drugu ženu ( Melek) da bi bio u blizini Asi...o kakvim moralnim i karakternim osobinama mi ovdje raspravljamo.... I utisak o Aliju je uvijek isti .... VELIKO NIŠTA , nemam opravdanja ni sekunde za njegove postupke. Voleti nekoga ne znači gaziti i ubijati druge da bi se došlo do cilja ...
I još jednom ponavljam, dušom i tijlom sam odbolovala svaku Asinu suzu poslije Demirovog odlaska i kasnije povratka-stasala je u divnu mladu ženu a Demir je već svoje greške platio samom činjenicom da za vlastito dijete nije znao pet godina...
Bravo Asi62.

ma njih me dvoje od početka do kraja drže što na vatri što na .
naravno da savka akcija ima reakciju, problem je kada reakcija krene u sumanuto mahnitanje bez razmišljanja o posljedicama.

Kada pogledaš sve do kraja ja sam definitivno na strani Asi.Jednostavno me kupila sa ep. od 57 do kraja. Postala je tako ....ČOK,ČOk u svemu. Odgojila je dijete, usadila mu ljubav prema ocu kojeg je za malu stavila na pijedestal. Sve te godine živjela je u nadi i iščekivanju da će se Demir vratiti. Ona u nijednom trenutku nije odustala od njega i njih. Predivno mi je objasnila maloj Asyi tko joj je otac.I da oprostila mu je odlazak, shvatila njegove razloge, ostala uz njega dok je bio bolestan i održala je svoju obitelj na okupu. Mislim samo onaj trenutak kada je rekao da je dobro što nemaju djecu a ona je upravo saznala da je trudna.Šmrc,šmrc...

On je....u njegove razloge neću ulaziti kako ni njegove reakcije....napravio nešto preko čega bi bilo tko teško prešao.

Nakon Melek njegova reakcija ranjene zvijeri koja sam mora zaliječiti rane čak mi i nije nerazumljiva ali njegovo ponašanje nakon povratka gdje su mu svi krivi nije ga ni malo dostojno.

Kao ni Asi sada ni to nije onaj Demir kojeg svi poznajemo i koji je pravednik do boli.

Nakon povratka bio je strašno nepravedan prema svima , ali nakon 66.ep. i njegovih suza i priznanja da je htio kazniti sebe a ne nju opet sam mu sve oprostila.

Jednostavno oboje su morali odrasti što kao osobe što kao par.

Tužno je da su morali doživjeti toliko patnje da bi upoznali beskrajnu sreću ali vjerujem da im je to zbog njihovog ponosa i rana iz mladosti bila nužno potrebna katarza bez koje se vrata prošlosti ne bi zatvorila a ona budućnosti širom se otvorila pred njima.

Kako Bajaga kaže:

Život je nekad žut nekad siv, život je kad si živ

http://www.youtube.com/watch?v=Sec-moJHd-g

Kada krenem ovako pistai pola stvari zaboravim šta sam htjela reći

U svakom slučaju evo nešto za sve vas:

http://i51.tinypic.com/6fbgyd.gif

Ja jedva čekam PONEDJELJAK

uh,uh....treba mi adresa one ŠRINK HANUME
mariana7 is offline  
Old 18.02.2011., 00:08   #1052
ovisna o asi
Registrirani korisnik

ovisna o asi Avatar

E daaaaa... u ponedjeljak nam stiže Borat...
ovisna o asi is offline  
Old 18.02.2011., 00:26   #1053
ema_kali
budni spavač

Registracija: Jun 2010.
Quote:
mrvica 1234 kaže: Pogledaj post
ema demir je uvijek isti, samo što kad asi sazrije, kad ziya sazrije, vidimo sve demirove nedostatke, koje kad ga nemamo s kim uspoređivati i ne vidimo.tu se asi isto na momente nemoguće ponaša, pa se onda demirovi nedostaci ne vide toliko. on je princ na bijelom konju, sve spašava, ali sve mora biti po njegovom, brz je na ruci, nije mu teško ošamariti, ona pljuska melek puno govori o njemu, ajde onu pljusku asi još nekako mogu razumijeti, žena ga udarila, ali ova melek za mene nema opravdanja. (možda kad odgledam s prijevodom promjenim mišljenje)
demir tek kad ozdravi konačno i odraste, jer on je do tog trenutka uvijek u dubini duše ostao onaj dečko od 6 godina, koji se boji da neće biti ostavljen i da je njegov zadatak da mora štiti svoje i da mu oni moraju uvijek, ali uvijek vjerovati bez da im on kaže i jednu riječ zašto, kako, po načelu, kad ja to radim, to je ispravno i ne može biti drugačije.
asi ga je super opisala u onom postu kojeg je stavila isolta. (šapni u kojoj je to epizodi, ja se toga ne sjećam)
mrvice slažem se u potpunosti s tobom. I mislim da nećeš promijeniti mišljenje ni kad odgledaš sa prijevodom, jer si pogodila bit cijele stvari, Demirovog karaktera i ponašanja...

Što se tiče ove epizode iz posta, nikako da se sjetim koja je, sve mi se zbrčkalo.
ema_kali is offline  
Old 18.02.2011., 01:32   #1054
Isolta
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2010.
Quote:
meni je još gori kad ne razumije da ga ona hoće izvući iz zatvora pod svaku cijenu i da joj nije bitan način, jer hoće biti s njim, jer ga voli. a on nakon toga daje zahtjev za razvod braka, tu bi dobio par odgojnih da dođe sebi.
Tu opet dolazi do izrazaja njegova fiksacija na the povjerenje.. Dijelom ga i kuzim, ali napao je Asi bez da ju je pokusao saslusati, odmah drasticne mjere, tj.zahtjev za razvod, tu on njoj nije dao svoje povjerenje, bas ono sto on od nje zahtijeva cijelo vrijeme. bas me zanima kako ce mu to na temi opravdati

Quote:
Demir je uvijek isti, samo što kad asi sazrije, kad ziya sazrije, vidimo sve demirove nedostatke, koje kad ga nemamo s kim uspoređivati i ne vidimo.tu se asi isto na momente nemoguće ponaša, pa se onda demirovi nedostaci ne vide toliko. on je princ na bijelom konju, sve spašava, ali sve mora biti po njegovom, brz je na ruci, nije mu teško ošamariti, ona pljuska melek puno govori o njemu, ajde onu pljusku asi još nekako mogu razumijeti, žena ga udarila, ali ova melek za mene nema opravdanja. (možda kad odgledam s prijevodom promjenim mišljenje)
demir tek kad ozdravi konačno i odraste, jer on je do tog trenutka uvijek u dubini duše ostao onaj dečko od 6 godina, koji se boji da neće biti ostavljen i da je njegov zadatak da mora štiti svoje i da mu oni moraju uvijek, ali uvijek vjerovati bez da im on kaže i jednu riječ zašto, kako, po načelu, kad ja to radim, to je ispravno i ne može biti drugačije.

asi ga je super opisala u onom postu kojeg je stavila isolta. (šapni u kojoj je to epizodi, ja se toga ne sjećam)
Demirov opis potpisujem do zadnjeg interpukcijskog znaka, uz nadopunu da je uzimajuci sve to u obzir on meni i dalje cok

Ako mislis na onaj Asin monolog onda se radi o 44 epizodi..

Quote:
Ina94 kaže: Pogledaj post
jok dženem, ja jučer vraćam se iz škole kiša lije ko u Turskoj, umjesto da požurim ja otezala da što bolje pokisnem...
ma lude smo...
Kako se ja toga nisam sjetila danas dok je kisa lijevala kao iz kabla

Jel mi moze netko napisati sto ce biti s harharharovom imovinom nakon njegove smrti? Hoce li se Sarmasik usreciti? Ja sam gledala samo A i D scene..

@morskavila13
Dobrodosla
Isolta is offline  
Old 18.02.2011., 07:42   #1055
mrvica 1234
Registrirani korisnik

mrvica 1234 Avatar

Registracija: Oct 2010.
isolata, da se razumijemo i meni je demir jako, jako drag i volim ga, a pogotovo volim ovo dvoje kao par i ja samo odgledala na engleskom znači njihove scene i tu tamo malo i na turskom, da si probam malo pojasniti stvari.
možda sam krivo naspisala da bi asi bilo bolje da se udala za alija, jer odmah nam padaju na pamet sranja koje je on radio, ali opet mislim da su nam scenaristi željeli pokazati što jedna takva bolesna ljubav može napraviti od čovjeka, pravog psihopatu. vjerovatno da se nije zaljubio u asi, ali bi ostao svjetski je....vjetar, koji bi u trci s adrenalinom završio kao žrtva neke saobraćajne nesreće.
u stvari htjela sam reči kad vidimo što je sve asi prošla zbog ljubavi, život bi joj bio mirniji da se udala za nekog drugog, ali ona ne bi bila sretna, njoj treba demir isto kao što demiru treba asi, oni su potpuni samo skupa. nažalost za svoju veliku ljubav platili su veliku cijenu, ali su konačno nestali svi strahovi iz početka veze i konačno su u potpunosti odrasli.
mrvica 1234 is offline  
Old 18.02.2011., 09:21   #1056
V element
Registrirani korisnik

V element Avatar

Registracija: Aug 2010.
Quote:
E daaaaa... u ponedjeljak nam stiže Borat...
Kaj je u ponedjeljak?
Pomirenje je danas, jel tako?

p.s.kako sam se brzinski navukla na spojlere
Old 18.02.2011., 09:27   #1057
Tesanera
Registrirani korisnik

Tesanera Avatar

Registracija: Oct 2006.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Tesanera
slažem se, mogu alija trenutno razumjeti, al sve dalje je problem. Dobro ste to zaključili.

Htjela sam pitati jel postoje šanse da danas vidimo dio nove sezone, ili sve staje na kiši. Bilo bi smješno da odjednom vidimo dio nove sezone, s novim brkovima, al opet...nadam se
Old 18.02.2011., 09:31   #1058
mariana7
polje makova

mariana7 Avatar

Registracija: May 2010.
Danas će biti pomirenje ali neznam da li će biti dio nove sezone.

U pon. sigurno nova sezona.
mariana7 is offline  
Old 18.02.2011., 09:34   #1059
mrvica 1234
Registrirani korisnik

mrvica 1234 Avatar

Registracija: Oct 2010.
Quote:
Tesanera kaže: Pogledaj post
slažem se, mogu alija trenutno razumjeti, al sve dalje je problem. Dobro ste to zaključili.

Htjela sam pitati jel postoje šanse da danas vidimo dio nove sezone, ili sve staje na kiši. Bilo bi smješno da odjednom vidimo dio nove sezone, s novim brkovima, al opet...nadam se
prema najavi, ali i prema vremenu koji gledamo danas bi trebali sam kraj 33 epizode (malo), cijelu groznu 34 epizodu (ova epizoda mi je jako slična 56 epizodi, gotovo su mi jednako teške) samo ova bar sretno završi i mislim da bi trebao biti početak 35 epizode. (u najavi za ovaj tjedan, vidimo ga s brkovima)

Velement sad dolazi 5 jako lijepih epizoda, oni u sreći i ljubavi, znači slijedeći tjedan je bajka, normalno prste tu i tamo umiješa zla vila, ali jako lijepe epizode.
zašto borat? zato jer u isto vrijeme snima film u kojem ima brkove i malo dužu kosu i on je takav do kraja 39 epizode.
kao što mu je i asi rekla za novi izgled, trebamo se navići.
mrvica 1234 is offline  
Old 18.02.2011., 09:59   #1060
V element
Registrirani korisnik

V element Avatar

Registracija: Aug 2010.
Quote:
ema_kali kaže: Pogledaj post
Zato je meni simboličan onaj duel Ziya/Demir. Jer se točno vidi jedan paradoks. Demir, koji je nekada bio odgovoran i ozbiljan tip na kojeg se moglo računati i koji je doslovno Ziyu dovukao na vjenčanje, taj je Demir sada sjena sebe samoga, postao je egocentrik koji upire prstom u sve, samo da ne mora sagledati svoj dio krivnje i odgovornosti. Ziya, koji je nekada bio kreten bez cilja u životu, taj je Ziya sada sjajan muž i otac, zet, šogor i ujak, tip u kojega svi prvo pogledaju kada je neka frka jer očekuju da on ima rješenje problema. I sada se njih dvojica sukobljavaju, što je definitivno paradoks, Ziya i Demir su totalno zamijenili uloge, učenik je postao učitelj i obratno. Zanimljivo.

Jedva čekam vidjeti tog Yeni Ziyu, kad ga toliko hvalite...one fotke sa dužom kosom su mi super

[/QUOTE]Morskavila13
Velement sad dolazi 5 jako lijepih epizoda, oni u sreći i ljubavi, znači slijedeći tjedan je bajka, normalno prste tu i tamo umiješa zla vila, ali jako lijepe epizode.
zašto borat? zato jer u isto vrijeme snima film u kojem ima brkove i malo dužu kosu i on je takav do kraja 39 epizode.
kao što mu je i asi rekla za novi izgled, trebamo se navići.[/QUOTE]

A hoće li večeras ubiti i Đemal agu?
I kaj će onda biti sa Sarmom? Da ne bi bile neke komplikacije oko nasljedstva

Zadnje uređivanje V element : 18.02.2011. at 10:59.
V element is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja