Dragi svi, je li tko probao dječicu frizirati u novom (možda) salonu Kidz only. To bi trebalo biti u Zagradu, u Rijeci, ali na broj koji nabavljam na raznim informacijama (internet i telefonskim) nikoga ne dobivam.
Zanima me ako itko zna kakve su cijene i radno vrijeme, a naravno i iskustva roditelja.
Moji su klinčeki maleni i naravno da me paranoje hvataju hoće li se u pol frizure odlučit da oni više ne bi
Da ne bi izašli gori nego nakon što ih ja ošišam
__________________ 45°46´04"N,15°51´08"E Lice djeteta ne priča nam samo o njegovim unutarnjim svjetovima. Ono nam priča i o svjetovima svih onih kojima je dijete okruženo...
i mi smo d. dva puta šišali mašinicom, prije svakog ljeta (osim prvog kad je bila beba i ionako ćelava )
ne kažem da bi svi trebali, al brate mili, to je samo kosa
što se tiče animacije, mislim da je bolje vodit ih tamo gdje se vi šišate i gdje donekle znate osoblje pa će se to isto osoblje potruditi da bude super prema klincima. moja je jednom išla sa mnom u frizeraj, prvo je gledala kak se ja šišam pa je onda i ona bila sva izvan sebe jer se i ona k'o mama šiša.
da, trebalo je dosta angažmana i mene i frizerke da ju zadržimo na stolcu do kraja, ali niš neizvedivo.
ma moja bila mirna ko janje...
duda u usta, sok u ruci, plišanac u drugoj.. bumba na TV-u.... nije se ni pomakla
__________________ 45°46´04"N,15°51´08"E Lice djeteta ne priča nam samo o njegovim unutarnjim svjetovima. Ono nam priča i o svjetovima svih onih kojima je dijete okruženo...
znam... ovisi puno o djetetu a bogme i o roditelju.. ako ga je strah, onda bolje otići frizeru
moja imala lokne ko Željko Kerum... muka bilo to iščešljati jer se petljalo a taman se u 10 mjesecu u jaslicama pojavile vaške (uši .. jel ) i ja to kratkim postupkom.... ko ovcu...
sad nema više lokni ali ipak je ostala rudlava kosa... vjerojatno na poštara jer je Zagor ćelav a ja 3 dlake ko rezanci na glavi (prirodno ispeglana)
i mi smo d. dva puta šišali mašinicom, prije svakog ljeta (osim prvog kad je bila beba i ionako ćelava )
ne kažem da bi svi trebali, al brate mili, to je samo kosa
što se tiče animacije, mislim da je bolje vodit ih tamo gdje se vi šišate i gdje donekle znate osoblje pa će se to isto osoblje potruditi da bude super prema klincima. moja je jednom išla sa mnom u frizeraj, prvo je gledala kak se ja šišam pa je onda i ona bila sva izvan sebe jer se i ona k'o mama šiša.
da, trebalo je dosta angažmana i mene i frizerke da ju zadržimo na stolcu do kraja, ali niš neizvedivo.
ne znam, ja ni sina ne bi masinicom sisala kamoli kcer
duga kosa rulz
Malu... želim da joj ta frrizura ima oblik. Neke moje traume iz djetinjstva liječim, ne želim da jo viču mali do 12-e godine...
Nije ni bitno, samo me zanimaju specijalizirani saloni u Rijeci - radno vrijeme i cijena
Tako i smizla, dere se ko koza. Na kraju to zavrsi tako da je drzimo tako cvrsto da se ne moze pomaknuti niti ritnuti frizerku. Ima dugu kosu i same su joj je nekako napravile siske, tako da smo ih morali sisati inace su joj isle u oci. Na kraju smo odustali i sada pustamo siske i zahebavamo se sa gumicama i spangicama. Inace svi idu kod poznate frizerke i mala je puno puta gledala decke kako se sisaju, pa mi zbilja nije jasno od kuda joj takav stav prema sisanju.
Nisam pojma imala da postoji u Ri salon samo za klince, a šišanje nam treba pod hitno.
Ako ga oni uspiju ošišat spomenik ću im dignut.
Mi smo sad 3 god i šišali smo se već puuuuno puta jer mu kosa raste kao da ju gnojim s nečim ali svakim šišanjem on to podnosi sve gore i gore.
Zadnji put smo ošišali smo malo oko ušiju i iza na vratu i za to nam je trebalo oko 20 minuta.
Kad ozdravi baš ću otić s njim do ovih da vidim. Ako njega uspiju ošišat onda mogu sve.
Moj je užasan kaj se toga tiče, to se može izvesti samo u frizeraju gdje on sjedi na meni, trbuh o trbuh, suze teku niz lice, a ženska vrtoglavom brzinom radi. Ko Samson je, jebote, možeš mu krv vaditi koliko god hoćeš, ali kosu ni taknut.
Ma moj mališa čak i nije nemoguć kad ga ja šišam. Ali, na škare ga mogu samo unakazit, a mašinicu više i nemam. Ali žensku frizuru stvarno ne znam napravit. Šiške joj čak prekratko ošišam, a kud sve drugo
ja sam kao sasvim mala klinka bila mirna i nisam pravila probleme pri šišanju.. mama bi mi pričala neku priču i tako, meni bi bilo zabavno a ona bi šišala.. no kad sam navršila neke 3-4 godine dopizdilo mi je i nikakva priča nije palila više.. htjela sam dugu dugu kosu i majka mi je mogla objasniti nekako da ne divljam i ne ritam se (jer ako pogriješi - šišala me škarama - morat će rezati još kraće da se izravna kosa.. to je djelovalo ) no jedva sam susprezala suze za cijelo vrijeme šišanja i danima nakon
zato ja svoje dijete neću šišati.. puštat ću mu kosicu dok se on sam ne pobuni da želi kratku možda samo malo malo budem li baš morala. i ja i dragi imamo dugu kosu pa mislim se, ukoliko mogu održavati i puštati svoju do dna leđa onda mogu i njegovu
meni je u sjećanju da sam prošla pored frizerskog sa 2 "stolice" u obliku autića, za klince...ali gdje sam to vidjela se jednostavno ne mogu sjetit, možda u toweru
Moj se maleni šiša u salonu u koji i ja idem.
Imaju ono čudo da može i dijete sjesti u stolicu, ono što povisuje ali nije problem ni kao želiš držati u krilu. Uvijek su ljubazne i lijepo ga ošišaju (ne s mašinicom, već klasično) i što je najbolje nikada mi ne žele naplatiti
h. voli ići i u bolnicu tako da je ona poseban tip djeteta, posebno u zaraznu jer tamo ima crtića
a vec sam ju probala osisati i unakazila ju. jedva joj nokte uspijem odrezati, a kamoli kosu.
dusu dalo da ima neka dobra teta frizerka da joj oblikuje frizuru i onda smo mirne.
mi svoju vodimo kod frizera di se i mi šišamo, i ona baš uživa u tome...frizerke joj pomeću viklere na glavu i njoj je to baš cool...
uvijek sam zadovoljna , dosad ju nije nitko unakazio...jedino ju je mm jednom unakazio kad joj se dohvatio šiški ..odonoda to više ne radimo u kućnoj radinosti....