Evo ovako...imam Samsung omniu 7...mobitel je strava, čudo totalno...al imam problemčić....Naime postoji onaj Pin to start kad se dođe na neku stranicu i ja sam nesvjesno stisnio to 2 puta i sad mi čim uđem u menu stoji 2 puta facebook stranica da je kao mogu otvorit odma instantno...e sad ja bi to htio uklonit al ne mogu nać kako...ima li netko ko je ovako pametniji od mene da mi kaže kako ću to rješit hvalaaaaa
Gledam ovaj mob pa me zanima nekoliko stvari...
Moze li se na njega instalirati navigacija? (full free)
Vidim divx ne cita, postoji li kakav codec?
Koje su mu glavne mane, odnosno vrline?
Najprije se odluci dali ti vise odgovara Android ili WP7.
Imao sam oba pa na to ovako gledam:
Ako zelis "prckati", modati, isprobavati, XXX aplikacija -onda je Desire za tebe.
Ako nisi neki heavy user i dovoljan ti je net, fotkanje, ako ti nije prijekopotrebno XXX aplikacija i ako ti je brzina OS-a vazna -Omnia 7 rulez...
Na strani Desirea je jedino Android OS a na strani Omnie je bolji fotic(meni su fotke bile puno ostrije), izvanredan superamoled ekran, bolja fizicka konstrukcija, trajanje baterije i OS bez ikakvog laga...
Minus Omnie je zasad jos njegov relativno mlad OS koji ceka nadogradnje ali koji je sve u svemu dobro "rodjen"...
Vec imam jedan problem, naime ne mogu se spojit na wireless na poslu, prepozna mi mrežu, prikaže mi je, upišem password i piše mi ''Connection Unsuccesful''! Moze pomoc?
Vec imam jedan problem, naime ne mogu se spojit na wireless na poslu, prepozna mi mrežu, prikaže mi je, upišem password i piše mi ''Connection Unsuccesful''! Moze pomoc?
Jesi siguran da na poslu nema MAC filtriranja?
hm... meni recimo se spoji bez problema i na kucnu mrezu i na poslu na wireless nakon upisivanja sifre, ali se nisam uspio spojiti niti na jedan hotspot... pise connected, ali ne mogu nista otvoriti... ima neka caka?
imam ovaj telefon i uglavnom zelim se spojiti preko WiFi na hidden mrezu ali izgleda da ovaj model Omnije nema kao na prvom modelu opciju Find Hidden network i onda samo upisem ime hidden networka? moze pomoc molim Vas?
malo sam duze istrazivao i uglavnom da, ova verzija ne podrzava no nakon ljeta dolazi ogroman update kodnog imena MANGO i ta opcija, kao i mnoge druge ce biti moguce.
inace telefon svakako preporucujem, odlican je, fora se personalizira, odlican ekran, odlicna rjesenja za internet surfanje, odlicna kamera i slike i video ispadaju fenomenalno, uglavnom i vise sam nego zadovoljan!