Ma hajde. Sudeći po iskustvima likova iz crtića/knjiga, bilo koja želja bi me sjebala zauvijek. Da poželim puno love, pretvorila bi me u onog škrtog i usamljenog, ali bogatog strica Paje Patka. Da poželim zdravlje, zasigurno bih bila okružena čoporom musave dječice, jadna, nesretna, ali zdrava. Da poželim sreću, dobila bih nekakvu bolest, mentalnu retardaciju, bijedu, muža zlostavljača ili nešto slično, ali i dovoljno jak karakter da uza sve te nedaće budem sretna.
Da uhvatim zlatnu ribicu, sprašila bih je u pm.
i ako imam jos trecu zelju, da ljudi koji su mi bitni i dragi imaju sve sto im treba.
prva i druga zelja ukljucuju, naravno, da svatko, pa i ja, ima dom iz snova, bez kredita
malo bolji posao i malo više novca. to je ono na što ja sama trenutno ne mogu utjecati. sve ostalo bi sredila jer mi u tome ne može pomoći nikakva zlatna ribica
hm, dobro pitanje. vjerojatno socijalizam: da svatko radi sto hoce i koliko moze i dobiva koliko mu treba
Joj ja tak mrzim socijalizam, vrlo je nepravedan. Pravedna bi bila moja želja , a ta je da svi imaju jednake početne uvjete. A mi nismo jednaki i nikada nećemo biti, i to je skroz u redu.
Tko ne voli zivotinje ne voli ni ljude!Više vrijedi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac!Quid pro Quo ;)