Zasto mi izbacuje ujutru crni dim kao i crna tecnost na auspuh kada je hladan,tj dok se ne zagreje a posle normalno. Auto je Skoda octavia 1.8 20v 2000god benz
Zasto mi izbacuje ujutru crni dim kao i crna tecnost na auspuh kada je hladan,tj dok se ne zagreje a posle normalno. Auto je Skoda octavia 1.8 20v 2000god benz
Kondenzator
Kondenzat je bijele boje i proziran je.
Bojim se da crni dim ne naslućuje dobro
Ma taj kondenzat ti se sakuplja na dnu lonca i otapa ostatke sagorijevanja. Normalno da onda ta tekućina postaje crna. Svaki lonac na stijenkama ima ostatke sagorijevanja.
A za crni dim, 1.8 20V koji je sam po sebi dosta problematičan motor po pitanju trajnosti i još star 10 - 11 godina... Znaš da je polako počeo davati znakove trošenja.
Meni je jednom jedan Prelude zasrao cijelu haubu mješavinom vode, čađe, ulja .... velim frajeru na semaforu: "Svega ti ali nemoj više stiskat to govno ..."
Meni je jednom jedan Prelude zasrao cijelu haubu mješavinom vode, čađe, ulja .... velim frajeru na semaforu: "Svega ti ali nemoj više stiskat to govno ..."
Ili kad mijenjaš stari auspuh samo izvučeš cijev "straight tru" od motora do stražnjeg kraja. Još je jeftinije tu cijev iza vozačevih vrata ustranu...kraća je Ma kakvi lonci, to je za one što još nešto čuju
Nije vezano uz tvoj "problem". Odgovorio sam CDRW-u koji je rekao da mu je jednom neki auto koji je vozio ispred njega zasrao haubu s ostacima kondenzata i ispuha. To je sredstvo za čišćenje takvih ostataka ulja i katrana.