Sad moram po sjećanju..
@Šokre
Postignut je konsenzus oko nekoliko bitnijih razmišljanja. Pretpostavka dobrog braka bi bila da voliš partnera, da ti je to ujedno i najbolji prijatelj kojem imaš potrebu prvom javiti kad vidiš ili čuješ nešto zanimljivo Ovi brakovi di ulaziš s kartom 'pa ajde, nemamo baš o čemu pričati, ali dobra/dobar je, dobro kuha/dobro šarafi' su osuđeni na propast.
Većina nas je primijetila istu pojavu kod većine muških prijatelja i poznanika - za brak biraju žene ne nužno one s kojima su se ludirali u mladosti. Poželjne su one uz koje će osjećati dominaciju i koje će voljeti ugađati mu.
Ideje 'dijete će spasiti brak' i 'ja sam ta koja ću ga promijeniti' su loše ideje.
Uglavnom, ne da mi se više o tome
Vezano uz filmove i redatelje, obožavam Burtona i njegovu estetiku, posebno Batmane
Zatim braća Coen i njihov Veliki Lebowski.
Posebno mjesto u mom filmskom srcu ima veliki Pedro Almodovar, općenito volim
španjolski mentalitet i njegovu fascinaciju ženama.
Tarantino mi je super, paklenim šundom je pomaknuo mnoge granice u filmskoj industriji, pa danas svi očekuju novu genijalnost na toj razini, što nije lako.
Soundtrack iz paklenog šunda mi je i danas nešto nenadjebivo
@Šokre
Postignut je konsenzus oko nekoliko bitnijih razmišljanja. Pretpostavka dobrog braka bi bila da voliš partnera, da ti je to ujedno i najbolji prijatelj kojem imaš potrebu prvom javiti kad vidiš ili čuješ nešto zanimljivo Ovi brakovi di ulaziš s kartom 'pa ajde, nemamo baš o čemu pričati, ali dobra/dobar je, dobro kuha/dobro šarafi' su osuđeni na propast.
Većina nas je primijetila istu pojavu kod većine muških prijatelja i poznanika - za brak biraju žene ne nužno one s kojima su se ludirali u mladosti. Poželjne su one uz koje će osjećati dominaciju i koje će voljeti ugađati mu.
Ideje 'dijete će spasiti brak' i 'ja sam ta koja ću ga promijeniti' su loše ideje.
Uglavnom, ne da mi se više o tome
Sa svime se slažem.. još bi dodao da je apsolutna katastrofa kad netko ide u brak jer mu je/joj vrijeme i to s nekim koga ni ne voli nešto posebno, ali dugo su skupa, pa ajde.. puknu na prvoj prepreci.
još bi dodao da je apsolutna katastrofa kad netko ide u brak jer mu je/joj vrijeme i to s nekim koga ni ne voli nešto posebno, ali dugo su skupa, pa ajde.. puknu na prvoj prepreci.
no, to nije tema za čet..
E to. Žasu.
Možda čak i je za Čet, ali u neko pristojnije doba
Vezano uz filmove i redatelje, obožavam Burtona i njegovu estetiku, posebno Batmane
Zatim braća Coen i njihov Veliki Lebowski.
Posebno mjesto u mom filmskom srcu ima veliki Pedro Almodovar, općenito volim
španjolski mentalitet i njegovu fascinaciju ženama.
Tarantino mi je super, paklenim šundom je pomaknuo mnoge granice u filmskoj industriji, pa danas svi očekuju novu genijalnost na toj razini, što nije lako.
Soundtrack iz paklenog šunda mi je i danas nešto nenadjebivo
I ja volim Burtona. I braću Coen. Ma sve te malo pomaknute likove.
Almodovar je isto odličan. Stvarno dobra galerija likova.
Meni je inače najbolji Tarantinov film "Four rooms". Tim Roth. Prezabavan film i odlični glumci u njemu.
I ja volim Burtona. I braću Coen. Ma sve te malo pomaknute likove.
Almodovar je isto odličan. Stvarno dobra galerija likova.
Meni je inače najbolji Tarantinov film "Four rooms". Tim Roth. Prezabavan film i odlični glumci u njemu.
Volim Tim Rotha, nikako da se naviknem da glumi u ovoj glupoj seriji koja ide na tv-u..Već ne znam koji put sam oduševljeno klicala Timmmmm i skužim da se radi o mutavoj seriji