Ja kažem ime osobe, a vi ako ste poznavali osobu pod tim imenom, napišete nešto o njoj!
Zanimljivo je, jer iz sjećanja možemo izvući osobe na koje smo totalno zaboravili i da nije bilo moje teme nikada ih se više ne bismo sjetili.
a možda skužimo i da se poznajemo, na kraju krajeva!
Prvo ime, Arman!
Treći kat iznad mene, bio je jedinac kod roditelja i svirao je gitaru. Uvijek je bio nasmijan što me je užasno fasciniralo. Moja prijateljica je bila zaljubljena u njega, tako da ga ja nisam smjela ni pogledati.
Kasnije sam čula da mu je tata poginuo, al me baš živo zanima kako sada izgleda.
Zbog nje sam shvatio da Majka Priroda ima okrutan smisao za humor. Naime, Vlatka je bila savršenog tijela, proporcije da ti pamet stane, ali zato je u licu bila krokodil. Strašno me to pogađalo. Onda sam jednostavno prerastao takve stvari i ugasio svjetlo.
brat i sestra s kojima sam se igrala svako ljeto kad bi došla teti u Tenju. Brigita je voljela Lepu Brenu i to neku pjesmu koju je ona na francuskom pjevala (nemam pojma koja). Andrej je imao blago rudlavu kosicu i skupa smo krali mladi kukuruz na poljima. A onda je počeo rat i nikad ih više nisam vidjela..
Cek, brijes fakat da je Zdenislav - uobicajeno ime te da barem 10 (ili vise) forumasa zna nekog ko se zove - Zdenislav?
Pa ako to i mislis - promisli jos koji put
Jebote koje je sljedece?
meni je bolje ovak kak smo mi svi krenuli..sjetiš se nekog imena iz prošlosti i napišeš nekaj o njemu..a ne Zdenislav i Arman koje je sljedeće, Ljudmila?