Tražim mjesto kao igrač ili nudim GMovanje u Zagrebu.
Radi se o GURPS Dungeon Fantasy, dakle većinom baziran na pljačkanje dungeona i lootanje novaca i slave... sve u potrazi za epskim artefaktom koji spašava svijet od zla.
Potrebno znanje i baratanje GURPS terminima. Nije da svi moramo bit mali Steve Jacksoni, al da znamo što nam likovi mogu i kakve rollove GM traži :P
Sistem: GURPS Dungeon Fantasy. 12 knjiga pure awesomenessa ko stvorenih za početak epske sage o dungeon delverima. Likovi kreću sa 250 bodova, postoji masa templatea iz kojeg se mogu uzeti svakojaki likovi, tone power-upova, crossclassanja itd.
Setting: Fantasy. Ili nečiji domaći ili GURPSovski Yrth, tak svejedno :P
Broj igrača: U slučaju da bih ja vodio, 3-4. Peti EVENTUALNO ako se primarna grupa skupi od 4 fightera koji blage dume nemaju ni o čemu osim batinjanju.
Lokacija: Zagreb. E sad, budući da sam ja na Savi, a ako bi se igralo kod mene to otpada jer... well, nema mjesta.
Kada?: Ja slobodan srijedama i četvrtcima navečer, vikendom AKO ne idem u Bjelovar.
Invitove u party koji već postoji ili želju za kreiranjem novog (pod mojom palicom) - ili private mail ili na moj,
ragelance@gmail.com
Pozdrav,
Harry