Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fantastika (SF, fantasy, horror...) > RPG
Korisničko ime
Lozinka

RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies. Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases. Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles. ...i sve o njima.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.02.2011., 15:25   #1
Harry O'Gane
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2011.
[LFG] GURPS - Dungeon Fantasy Zagreb

Tražim mjesto kao igrač ili nudim GMovanje u Zagrebu.

Radi se o GURPS Dungeon Fantasy, dakle većinom baziran na pljačkanje dungeona i lootanje novaca i slave... sve u potrazi za epskim artefaktom koji spašava svijet od zla.

Potrebno znanje i baratanje GURPS terminima. Nije da svi moramo bit mali Steve Jacksoni, al da znamo što nam likovi mogu i kakve rollove GM traži :P

Sistem: GURPS Dungeon Fantasy. 12 knjiga pure awesomenessa ko stvorenih za početak epske sage o dungeon delverima. Likovi kreću sa 250 bodova, postoji masa templatea iz kojeg se mogu uzeti svakojaki likovi, tone power-upova, crossclassanja itd.

Setting: Fantasy. Ili nečiji domaći ili GURPSovski Yrth, tak svejedno :P

Broj igrača: U slučaju da bih ja vodio, 3-4. Peti EVENTUALNO ako se primarna grupa skupi od 4 fightera koji blage dume nemaju ni o čemu osim batinjanju.

Lokacija: Zagreb. E sad, budući da sam ja na Savi, a ako bi se igralo kod mene to otpada jer... well, nema mjesta.

Kada?: Ja slobodan srijedama i četvrtcima navečer, vikendom AKO ne idem u Bjelovar.

Invitove u party koji već postoji ili želju za kreiranjem novog (pod mojom palicom) - ili private mail ili na moj, ragelance@gmail.com

Pozdrav,

Harry
Harry O'Gane is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2011., 21:10   #2
Harry O'Gane
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2011.
Bumpam thread iz razloga što potraga za igračiam zainteresiranima za playtest još traje.
Harry O'Gane is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja