Ma po čemu je sipa ? Šta bi trebala raditi da ne bude sipa ? Šta bi trebala izvoditi scene neke, najnormalnija ukućanka je, nit šutljiva niti dosadna, niti ne filozofira, niti se nameće na silu.
Do sada nije pokazala stav ni po jednom pitanju. Deluje mi izveštačena sa tim ukočenim osmehom na faci. Ili to ili je zaista sipa.
Bezveze je ako je lagala za to, možda je samo pratila što drugi pjevaju , bo, nisam gledao, a jel se uživila ?
kad sam upalila i ja sam pomislila da se samo pokušava uklopit, ali ona je bila najglasnija tamo.
i po prvoj noti pjesme je prepoznavala koji narodnjak počinje i veselila se svakom.
mila, nikola, ema i ostali se nisu mogli natjecat s njom sinoć.
kad sam upalila i ja sam pomislila da se samo pokušava uklopit, ali ona je bila najglasnija tamo.
i po prvoj noti pjesme je prepoznavala koji narodnjak počinje i veselila se svakom.
Ja sam se tako nedavno veselila uz neki Rozgin hit, a pre toga uopšte nisam imala pojma da zapravo znam tekst. Jednostavno su mi reči pesme same navirale.
Do sada nije pokazala stav ni po jednom pitanju. Deluje mi izveštačena sa tim ukočenim osmehom na faci. Ili to ili je zaista sipa.
Nisam obraćao pozornost na detalje jer mi je generalno zakon.
Quote:
čipsolina kaže:
A dobro sad, važno da su se svi dobro proveli možda će ju se neko i sjetiti pitati da ne zvuči kao da nikad ne sluša narodnjake
Makar ju ne znam osobno, jasno je da je cura na mjestu i da nije niti proračunata niti zla ko što neki tvrde... fakat ne znam kako bi se trebala ponašati (i izgledati, jer ju neki sude po očima ) da paše nekim pojedincima...
A što se tiče "trokuta" Nemeš-Marijana-Bojana, ja bi odbojkašici u kuću ubacila nekog hot sportaša (ili sportašicu, ako je istina da je BI), pa nek se Nemeš nastavi hvatat s gđom. Švrlja
Njezin je "problem" očito taj što zapravo ima najniži freak potencijal među ukućanima -- nema silikona, atributi joj nisu na displeju 24/7, po potrebi ispoljuje nešto što se zove moral, ne pati od napadaja mini egzistencijalnih kriza koje jedino može zaliječit plaženje po prvom slobodnom ukućanu, ne pada na "ja Tarzan, ti Jane" / "napraviću-ti-celu-košarkašku-reprezentaciju" spiku i slično. Reklo bi se: "običnjača".
Njezin je "problem" očito taj što zapravo ima najniži freak potencijal među ukućanima -- nema silikona, atributi joj nisu na displeju 24/7, po potrebi ispoljuje nešto što se zove moral, ne pati od napadaja mini egzistencijalnih kriza koje jedino može zaliječit plaženje po prvom slobodnom ukućanu, ne pada na "ja Tarzan, ti Jane" / "napraviću-ti-celu-košarkašku-reprezentaciju" spiku i slično. Reklo bi se: "običnjača".
obična cura "iz susjedstva" pa mislim da neće dugo bit u kući jer nije zanimljiva široj publici
ja i dalje čekam da ona pokaže pravo lice.
netko tko šamara sudce na utakmicama ne može bit ovako smiren kao ona do sad. kad tad će puknut.
a da je obična djevojka iz susjedstva ne bi ju izabrali za bb.
obična cura "iz susjedstva" pa mislim da neće dugo bit u kući jer nije zanimljiva široj publici
za mene najbolja...
E ja baš mislim da će ostati do kraja, pa možda i pobijediti zbog toga što je "obična" cura. Produkcija, mediji vole ove skandalozne o kojima će pisati, ali obični narod glasa! Cura mi je super!
E ja baš mislim da će ostati do kraja, pa možda i pobijediti zbog toga što je "obična" cura. Produkcija, mediji vole ove skandalozne o kojima će pisati, ali obični narod glasa! Cura mi je super!
netko tko šamara sudce na utakmicama ne može bit ovako smiren kao ona do sad. kad tad će puknut.
i ja čekam , nadala sam se da će marijana biti okidač, ali izgleda da bojani
svejedno za nemeša
haha moš mislit kako obične djevojke iz susjedstva trebaju produkciji
Quote:
Efica kaže:
haha moš mislit kako obične djevojke iz susjedstva trebaju produkciji
"Obična" je širok pojam kad u čoporu imaš jednu plastičnu Soraju sa sumnjivim "dosjeom", Milu koja je rodila sa 16, Marijanu (svaki komentar suvišan), taksisticu koja rađa dicu iz inata i slične. Ova je za njih totalno neugledna - ošamarila je suca, ima taj muškobanjasti sportaški stav (za kojeg neki inzistiraju da je lezbo) i to je trenutačno to.
Dragana isto nije ekscesna, ali je, recimo, njezino poprsje dovoljno ekscesno za nju. Ona izaziva reakciju i bez da se previše trudi (npr. njezin ulazak u kuću). S ovom baš to i nije slučaj. - Barem do sada nije bio.
U ovih su desetak dana svi više-manje dali naslutit zašto su bili dobar odabir za ovaj freak show, osim Bojane. Ili je "podbacila", ili je proračunata - ako je ovo drugo, onda se meni osobno još i više sviđa!
Dobro, sad nije da šamara suce, pa kolko ja znam, bio je samo jedan i to je bilo u afektu, pretpostavljam zbog nepravde... Pa i meni zna doći žuta minuta a inače sam uberhladnokrvna...
Ma dobro mi je cura sjela od početka i navijam za nju, jedina koja mi je iole simpatična.
meni nije jasno kako možete reć da je ona zgodna
danas kad sam ju vidio u onim štiklama i minjaku shvatio sam da je ženstvena koliko i tava za palačinke
nimalo privlačna, kladim se da je lezba
ali simpatična i zanimljiva jest
Očekivala sam da će biti glasnija i dominantnija, nekako mi se izgubila tamo. Ali i dalje mi je jako simpa. I navijala sam za nju da zbari Nemeša, sad mi se dotični ogadio drpanjem s udanom gospođom. E pa zajebao se, ova bi mu bila puno bolji izbor, ali hebiga kad ne zna sam dobro izabrati