Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.09.2017., 15:56   #3181
Quote:
zašto ne kaže: Pogledaj post
Ne radim nikakav promo ali imam potrebu nesto napisati... nama je grupa Face svirala na svadbi u svibnju i zaista su odlicni! Štimung koji oni naprave je predobar, mi smo ih pustili da sviraju što žele a da bude urbano, podij nam je cijelo vrijeme bio pun, ljudi su nam se kasnije javljali i hvalili ih, stvarno su fantastični! S Dadom se sve lako dogovori, pristupačni su i profesionalni

Bilo bi šteta da ih propustite poslušati zbog "marketinga"
I ovaj post je meni odličan i tak to i treba ići. Dobar glas se daleko čuje. Ali ono njihovo mi je
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2017., 11:16   #3182
Quote:
ribic kaže: Pogledaj post
Zadnje dvije stranice - tri ista posta od iste osoba koja nigdje drugdje ne komentira osim unazad na ovom topicu istu stvar. Iskreno, mene je to toliko odbilo da neću niti uzeti u obzir da idem poslušati. Svakome svoje ali treba malo poraditi na marketingu i dobrom glasu umjesto ovako

Nije to nikakav marketing, mi recimo nismo uzeli tu grupu nego Eruoart, ali su nam oni bili opcija jer su predobri i očito pretraženi s razlogom, naime za naš su datum više od godinu dana prije bili zauzeti, dok Euroart, hvala Bogu, nije.
mademoiselleL is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2017., 12:12   #3183
Quote:
mademoiselleL kaže: Pogledaj post
Nije to nikakav marketing, mi recimo nismo uzeli tu grupu nego Eruoart, ali su nam oni bili opcija jer su predobri i očito pretraženi s razlogom, naime za naš su datum više od godinu dana prije bili zauzeti, dok Euroart, hvala Bogu, nije.
Ja nisam nijednom rekla da grupa nije ok nego da po meni nije ok raditi lažni profil i sam sebe promovirati. I već je unazad par stranica ista osoba upozoravana. Samoopromocija je vrlo loš marketing dok je dobar glas cura s foruma jako dobar marketing i na tome se i treba bazirati. Svatko će birati prema svome. Ja ih neću ići poslušati pa makar bili najbolji na svijetu jer me to odbilo. Nekoga će privući. Svi smo drugačiji.
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2017., 12:59   #3184
zna li ko o Bendu Centrifuga? dojam??
thebonnnije is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2017., 22:21   #3185
Tražim pomoć u odabiru benda. Ekipa na svadbi bila bi mix tradicionalnog (znači stare domaće pjesme i tamburaške i onog što standardno ide po svadbama, plesanje vlakića itd) i popa i rocka. Narodnog malo, ono što se svira i što većina ljudi zna, Bešlić, Ilić, Neda itd). To bi dakle pokrivalo sve Preporuke? Zanimljiva mi grupa Face i Euroart. Prihvaćam i druge prijedloge. Također, bitno nam je da je bend energičan i da diže atmosferu i dobro vodi protokol i usmjerava i sluša mladence, a ne da samo odradi odlično pjevanje. Suradnja s bendom nam je jako bitna. Hvala svima koji se odazovu na odgovor
ha-ha-ha is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2017., 21:36   #3186
Pozdrav
e sad dečko i ja tražimo bend koji bi svirao brunu marsa, rihannu, coldplay, u2, depeche mode i tako to a od domaćih elemental, dubiozu, bajagu, urbana i opet tako to
ima netko neki savjet?
pepsich is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2017., 23:54   #3187
Quote:
ha-ha-ha kaže: Pogledaj post
Tražim pomoć u odabiru benda. Ekipa na svadbi bila bi mix tradicionalnog (znači stare domaće pjesme i tamburaške i onog što standardno ide po svadbama, plesanje vlakića itd) i popa i rocka. Narodnog malo, ono što se svira i što većina ljudi zna, Bešlić, Ilić, Neda itd). To bi dakle pokrivalo sve Preporuke? Zanimljiva mi grupa Face i Euroart. Prihvaćam i druge prijedloge. Također, bitno nam je da je bend energičan i da diže atmosferu i dobro vodi protokol i usmjerava i sluša mladence, a ne da samo odradi odlično pjevanje. Suradnja s bendom nam je jako bitna. Hvala svima koji se odazovu na odgovor


Nama je sad u petak bio bend grupa status. Odlicno su odradili posao i animirali ljude. Slusaju kaj im mladenci kazu i cijelo vrijeme su u toku dogadanja. Imas njihovih stvari na youtubu jedino je sad druga pjevacica al i ona je dobra zamjena. Ovakav neki repertoar kaj si navela je bio nama jedino nisu kod nas nesto slavonske bile jer su udarali ove zabavne vise pa su njih malo zapostavili
svrljozgd is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2017., 07:48   #3188
Poslušali smo već par bendova i ja sam već polako bila u panici. Ostalo ih je još par, a nijedan mi nije bio da je to to. I onda je na red (pred kraj) došao Spice Grills i oduševio nas. To je točno ono što smo tražili i uz to smo baš pogodili set i svadbu ljudi koji vole isti đir (Severina, Dubioza, dance 90') kao i mi. Vođenje i animiranje im je super i točno onoliko da ne bude previše, vokalno super i repertoar kakav mi želimo tako da je naša odluka pala te napokon osjećam olakšanje.

Svi bendovi koje smo slušali su bili susretljivi, vokalno dobri (neki naravno iskaču kao vrhunski) al jednostavno to nije bilo to. Baš je stvar ukusa. Jedino je jedan bend (kojem ne želim navodit ime) bio baš očajan. Bila sam osobno prije par godina na svadbi na kojoj su svirali i vokalno su bili mrak. Ovo sad je bilo strašno za čuti. Ne znam što im se desilo - loša večer, loše ozvučenje. Stvarno ne bih ništa rekla da ih nisam čula već i da su bili dobri.

Uglavnom, naša potraga je završila i možemo odahnuti. Bend, salu i fotografa imamo i sad mirujemo idućih godina Napokon
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2017., 15:20   #3189
Bok, koliko naplacuje bend Positivo i pjevaju li na svadbama u Zagrebu? Osim njih, koji ima bend iz Zagreba da pjeva vecinom dalmatinski repertoar s naglaskom na Runjiceve pjesme i moze li se bendovima dati lista pjesama ili svi imaju svoje uvjezbane pjesme?
dubravagirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2017., 15:52   #3190
Svadba je prosla i sad mogu od sveg srca pohvaliti dj-a Hrvoja Turcina. Sve je ispalo savrseno. Maximalo je postovao nase zelje, vodio je svadbu tocno kako smo zamislili. Diskretno sve, bez previse govorancije. Cijelu svadbu je bio u kontaktu s nama da provjeri da li treba sto dodatno. Svaka pohvala

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
pace pacic is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2017., 10:50   #3191
Pozdrav,

Bliži mi se vjenčanje i tražim bend sa splitskog područja koji ima i saksofon.
Tko ima super iskustva?

Bitno mi je i da su voljni surađivati oko repertoara
Lanica Ka is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2017., 13:14   #3192
Quote:
dubravagirl kaže: Pogledaj post
Bok, koliko naplacuje bend Positivo i pjevaju li na svadbama u Zagrebu? Osim njih, koji ima bend iz Zagreba da pjeva vecinom dalmatinski repertoar s naglaskom na Runjiceve pjesme i moze li se bendovima dati lista pjesama ili svi imaju svoje uvjezbane pjesme?
Nažalost nemam odgovor na ništa osim da možeš dati bendu listu pjesama koje bi htjela da dodatno uvježbaju za tvoju svadbu (a do sada ih nisu znali) ali to iznosi max 5-10 pjesama i ovisi o bendu. Najčešće to bude prvi ples i još pokoja za kumove i roditelje. Sumnjam da će netko uvježbavati pola novog repertoara.
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2017., 13:30   #3193
Quote:
ribic kaže: Pogledaj post
Nažalost nemam odgovor na ništa osim da možeš dati bendu listu pjesama koje bi htjela da dodatno uvježbaju za tvoju svadbu (a do sada ih nisu znali) ali to iznosi max 5-10 pjesama i ovisi o bendu. Najčešće to bude prvi ples i još pokoja za kumove i roditelje. Sumnjam da će netko uvježbavati pola novog repertoara.
Dobro ti kaže ribic.Nema tog benda koji će ti ić skidati 20-30 novih pjesama radi tvoje svadbe.Mi isto kad smo tražili,tražili smo bend koji je u svim žanrovima jak...hm,nažalost takvih je malo,večina ih se prezentira da sve znaju,a na žalost nije tako.Proslušali smo 6 bendova i odlučili se za onaj koji nam je najbolje legao i po energiji,i po samom nastupu na probi.
necam is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2017., 23:44   #3194
Quote:
pace pacic kaže: Pogledaj post
Svadba je prosla i sad mogu od sveg srca pohvaliti dj-a Hrvoja Turcina. Sve je ispalo savrseno. Maximalo je postovao nase zelje, vodio je svadbu tocno kako smo zamislili. Diskretno sve, bez previse govorancije. Cijelu svadbu je bio u kontaktu s nama da provjeri da li treba sto dodatno. Svaka pohvala

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mi smo također imali DJ-a na našoj svadbi i nismo požalili, iako su nas upozoravali svi živi da je bolje imati bend, ali naš je odradio vrhunski posao, pun podij je bio cijelo vrijeme Iako smo svake godine bar 2-3 puta gosti na nekoj svadbi i stvarno smo vidjeli odlične bendove, npr Beata, pa Euroart su nam ostavili poseban dojam, a prije mjesec dana kuma na svadbi oduševljena bendom Marko Vukes, iako nikad čula (bend ima još neko dugačko ime koje nisam zapamtila ) muški i ženski vokal, stvarno rasturili
babullaballa is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2017., 12:04   #3195
Preporuka

Pozdrav, molim vas preporuku za bend koji svira sve - od stranog do narodnog? (Beatta i EuroArt zauzeti)..

Plus kakva je grupa Joy?
Jura Zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2017., 21:07   #3196
Quote:
Jura Zg kaže: Pogledaj post
Pozdrav, molim vas preporuku za bend koji svira sve - od stranog do narodnog? (Beatta i EuroArt zauzeti)..

Plus kakva je grupa Joy?
Za Joy ne znam, ali vidjela sam kako sviraju Spice Grillsi, Marko Vukes i Kocka Šećera. Ne znaš koji su bolji, a ja polako postajem ekspert za bendove
Koliko sam zapamtila, svi imaju muški i ženski vokal i sviraju sve kaj treba E, da i Zakon Šutnje su odlični :-) Ali Marko Vukes pjeva da se smrzneš
babullaballa is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:59.