Malo po malo, nažalost nije uvijek fotić pri ruci kad bi trebo, a mobitel je često prespor da uhvati kad je zanimljivo.
U petak smo nakon par tjedana opet posjetili Rima, oduševljenje je bilo obostrano, jest da su frendu uništili vrt, al sam si je kriv , zna i on da je njima od cijelog dvorišta najzanimljivije se valjat točno gdje nebi trebalo
Kao i uvijek kad idemo na kampiranje onda ide i Kira. Ovaj put je imala i društvo Jerry-a i Edi-a (koji nažalost nije prenoćio nego je otišao ranije doma).
Malo je reći da su uživali u žumberačkom čistom zraku, potoku i slobodi kretanja s puno prostora za jurnjavu i igru
Moš mislit.
I dalje je ona šefica, samo kaj ovima dopušta da joj rade kaj hoće
Zapravo ju više smeta kad ju ignoriraju i odu se igrat sa štapom kaj njoj nije baš prezanimljivo, ona se više voli naganjat, valjat, tuć i grist (naravno ne za ozbiljno nego u igri).
Kako Nero? Ne mogu prepoznati da li je on ovaj smočeni crni ali mi se čini da nije?
Možda koja fotkica?
Nema Nerota ovdje, nažalost još se ne druži s Kirom (on živi nekih 7 km od nas), imao je važnijih problema do sad, siroče malo
Naime, Nero je došao jaaako ispreplašen, a i dalje je dosta bojažljiv, ali već puno bolje, cijela sestrina obitelj ga je zavoljela (nismo ni sumnjali), a i on njih, moju sestru i muža joj gleda ko bogove, obožava ih i sluša ko da se znaju godinama
A ko da ta preplašenost nije bila dovoljna, Nero nam je pobrao i piroplazmu, sva sreća da me sestra odma pitala za savjet kad je primjetila da neće jesti i da je bezvoljan, pa sam je uputio na dobru veterinarku koja je to odma riješila. Malac se brzo oporavio jer smo brzo reagirali pa se bolest nije stigla razbuktati (čak sam ih potjero u nedjelju kad su se prvi simptomi pojavili k toj veterinarki jer znam kako se piroplazma brzo širi )
Sad kad je i to prošlo on je opet sretna psina, pa se nadam da ćemo uskoro i prošetat zajedno njega i Kiru.
Slika ja nažalost nemam, ali budem pital seku da mi pošalje ili ću ga sam poslikat ak ću ić ovaj vikend tamo
Kira i mačori čekaju ispred ulaznih vratiju da ih pustim unutra
Jedna slikica s Kupe, obožava grist slap, neznam koja joj je to fora, ali kad vidi slap to je skoro obavezna radnja. Stavim i video uskoro kak to izgleda, moram ga završit prvo
Konačno je i Kira dočekala godišnji i ljetovanje. Uživali smo na sunčanom Jadranu, vozili se na trajektu gdje je naravno bila super dobra, čak se i malo kupali (kad je pala s mola u more )
Ali Kira ipak nije obožavatelj plivanja, draže joj je malo ohladiti šapice i leći uz more nego u more.
A kad bi joj i to dojadilo, a u more joj se naravno nije išlo, smjestila se u hlad gdje je imala sve na oku.
Dogovorili gdje, što i kako kad padne snijeg sa istomišljenicima
Dobar je dečko, možda malo prehiperaktivan za moj ukus, ali izuzetno drag, a i pametan, gledajte što nam je poklonio (bilo mu dosadno pa je švrljo po ebayu )
Ponosna Kira, pozira uz svoje prijevozno sredstvo, jer uvijek vozi na zabavna i lijepa mjesta (osim kad stane kod onih u bijeloj kuti, na sreću tamo već dugo nismo bili )