pogledala sam jos nekoliko puta novije epizode u nadi da ce se nesto dogodit i ono, nista. da ne ispadne da samo vrijedam, vidjela sam ju u jednoj drugoj emisiji kako prica i bila je totalno opustena i zvucala je simpaticno i inteligentno. (?) svakako vjerujem da trema ima veliki utjecaj na njezino vodenje emisije, ali ne razumijem kako jos uvijek moze imati toliku tremu da pravi budalu od sebe.
ja neznam tko je birao ovu Eciju, ali taj je gadno pogriješio... gledam je i ne mogu se načuditi... ništa,ali ama baš ništa dobro ne radi, boja glasa, ton-sve katastrofa... pokušava biti zanimljiva, ali ne štima to...
sad se vec lagano vidi da ima pripremljena pitanja ali i dalje ne mogu preci preko tog njenog isforsiranog 'zavijanja'. nadam se da se nitko nece naci uvrijedjen ali zvuci mi kao purgerica koja se preserava... ima taj neki iritantni naglasak i jos ga vise forsira i bas 'zavija' kad prica..... "onak", "ono", "a daaaj", "uopce", "kuzis"... jos samo da kaze "ziher" i definitivno cu okretati program kad nju vidim/cujem...
__________________ gdje je nestao covjek?? gdje se skriva on???