Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Oprema

Oprema Sve što nam treba (i ne treba, ali želimo :hekla:)

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2011., 17:30   #21
ma znam ja da klince veseli
meni je prvenstveno bitno da je funkcionalno, da nije neka koma plastika da pukne prvom prilikom, da se malcu sviđa, a onda tek na kraju ide ono - i da se meni sviđa
__________________
moj dućkas
Zvrksa is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2011., 17:33   #22
Quote:
inoxica kaže: Pogledaj post
mi imamo ovaj : http://www.media-commerce.com.hr/tricmaca.html i super nam je,jako se voli voziti u njemu,a poslije se rasklapa i može se sama voziti

mi imamo isti takav i mala ga obožava

imamo i ovo čudo, ali to je kao bolje tek kad počinju hodati...makar se moja mala s time sad igra..........
juri s time po kući, ima i mala kolica za dućan i tačke........sve to gura



Uploaded with ImageShack.us
__________________
18.10.2009.Klara, 31.05.2011. Katja
freya7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2011., 20:43   #23
Mi kupili žutog patka http://www.pikolo.hr/meni_tricikli.php i ok je! ne idu mu točkovi ukrivo kao na nekima, cijena je 213 kn za gotovinu, a inače 237 kn, ima čak i 3 melodije, mala uživa u njemu
gizmolina10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 12:50   #24
smart trike 3in1

ispricavam se kaj otvaram temu o triciklicu o koejm se na drugoj temi pisalo, al me konkretno zanima dal ga je ko kupio i dal je vrijedan para?

malom ce sad prvi rodendan i trazim okolo tricikl da ispunjava sve moje zahtjeve, al bas neka nestasica u zadnje vrijeme
bemmu is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 12:51   #25
kak to izgleda?
__________________
Thenebra :broj godina pomnozi sa brojem koliko ti puta pas dnevno jede. i toliko vrecica moras imati sa sobom! znaci npr.. 2(godine) X 2(dnevno puta jede) = 4 vrecice
Wedding is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 12:53   #26
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211149

sheksi skroz
bemmu is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:05   #27
dobro izgleda (guglala sam) al ovisi koja je cijena

Recimo moja mala ima nekaj slicno kaj je kostalo 250 kuna i sad sa nepune 2 godine vise to ne ferma bas ..iskreno ja sm amisljenja da to nit ne vrijedi vise od 200-250 kn al nemamo svi isto misljenje
__________________
Thenebra :broj godina pomnozi sa brojem koliko ti puta pas dnevno jede. i toliko vrecica moras imati sa sobom! znaci npr.. 2(godine) X 2(dnevno puta jede) = 4 vrecice
Wedding is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:38   #28
Evo ja ga mislim uzeti doduše rabljenog, jer smo jednog od 400,00 kuna već spržili (stariji sin) pa mi se neda više kupovati nešto skuplje.
Uglavnom ovo što vidim na you tube i tvom linku mislim da je super i da vrijedi svaku lipu, to je nešto kao bmw među triciklima i super je to što se na kraju pretvara u potpuno klasični triciklić (koji sam btw kupila nećaku za rođendan i platila ga 399,00 kuna)....a još ako dočeka i nasljednika e onda je to pun pogodak.
jerry16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:51   #29
Quote:
bemmu kaže: Pogledaj post
ispricavam se kaj otvaram temu o triciklicu o koejm se na drugoj temi pisalo, al me konkretno zanima dal ga je ko kupio i dal je vrijedan para?

malom ce sad prvi rodendan i trazim okolo tricikl da ispunjava sve moje zahtjeve, al bas neka nestasica u zadnje vrijeme
Mi smo našem kupili zelenog kad još nije imao ni godinu dana, al smo ga počeli u njemu voziti kad je došlo lijepo vrijeme. To znači ovo proljeće (sad ima 17 mj.). Mi, a i on je presretan, oduševljen, svaki dan, kak nam stoji u stanu moramo ići s njime van. Gura ga do vrata i silom hoće ući unutra i da idemo van. Zna nam se desiti da čak u njemu i zaspni. Dobro nije onda praktičan, al on i tada uživa.

Pročitala sam da jedna mama kaže da nema dovoljno prostora između ogradice i djeteta. Ima, ima i to taman da ne može sam tak van. Naš ima sada foru da se izvija (bilo s hranilice i samog bicikla) da izađe i mogu reći da baš to kaj nema puno prostora je super. Vrijedi svakog novčica (koji vidim da je nešto poskupio, jer mi smoga isto kupili za 99€ i još povrat poreza od mislim 18 €, isplatilo se).

Uglavnom ak se ima mogućnosti toplo, toplo preporučam.
goga76 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:52   #30
Sorry nisam napisala da se radi o ovom smart trike 3 u 1, kaj se može kupiti u Sloveniji, u Brežicama.
goga76 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:52   #31
Quote:
bemmu kaže: Pogledaj post
ispricavam se kaj otvaram temu o triciklicu o koejm se na drugoj temi pisalo, al me konkretno zanima dal ga je ko kupio i dal je vrijedan para?

malom ce sad prvi rodendan i trazim okolo tricikl da ispunjava sve moje zahtjeve, al bas neka nestasica u zadnje vrijeme
evo ovak, mi ga imamo i preeeeezadovoljni smo. Kod mojih ima onaj plastični za 200-300 kn i razlika je po meni velika. Ima onaj telefon koji je mom malom broj 1 Ima torbu za stvari koja je po meni super, mi se u kolicima više uopće ne vozimo otkad ga imamo. Ručka se podešava. Ljepše ga je voziti nego onaj kod mojih. Ovisi na kojem si terenu, kod nas ima i neasfaltiranog i oni drugi se raspadaju kroz nekoliko dana ako se dijete preveze, u gradu se vjerojatno neće raspasti. Ovaj je još uvijek čitav I ne mogu znati, ali pretpostavljam da je na ovom puno udobnije sjediti jer ima onu presvlaku preko sjedala.

Znači po meni nema ni jednog minusa osim cijene Skup je, ali je meni puno previše i 200-300 kn, pa čak i 600 (vidla u TL) za ove u HR. Ne znam, bed je ako kupiš pa se dijete neće voziti, inače je pun pogodak.

Zadnje uređivanje ina22 : 01.06.2011. at 13:59.
ina22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 13:58   #32
Quote:
goga76 kaže: Pogledaj post
Vrijedi svakog novčica (koji vidim da je nešto poskupio, jer mi smoga isto kupili za 99€ i još povrat poreza od mislim 18 €, isplatilo se).
i sada je 99 eur, barem bio prije 2 mjeseca.
ina22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 14:04   #33
Quote:
ina22 kaže: Pogledaj post
i sada je 99 eur, barem bio prije 2 mjeseca.
Vidim na stranici Baby centra da je 119 €, a i netko je prije mene to napisao. Šteta jer stvano je odličan, praktičan i najvažnije dijete uživa u njemu i vozilo bi se od jutra do sutra.
goga76 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 14:12   #34
Quote:
goga76 kaže: Pogledaj post
Vidim na stranici Baby centra da je 119 €, a i netko je prije mene to napisao. Šteta jer stvano je odličan, praktičan i najvažnije dijete uživa u njemu i vozilo bi se od jutra do sutra.
nisam uopće gledala na stranice, svašta!! Znači u zadnji čas smo ga uzeli. Fakat pretjeruju.
ina22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 14:28   #35
Quote:
ina22 kaže: Pogledaj post
nisam uopće gledala na stranice, svašta!! Znači u zadnji čas smo ga uzeli. Fakat pretjeruju.
Mi smo ga gledali duugo,ali onda su ga diguli na 120 eura,a za te novce joj kupim 100 drugih čuda još..MI smo gledali kvalitetu kotača,i veličinu samog tricikla.

Dosta smo dugo tražili i zadovoljni smo odabiro,s obzirom da je stalno u njemu,da iza i naprijed ima košaru za stvari,i da svira.Za 300 kuna suuper.
__________________
ALBOOOM...
lunica26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 14:32   #36
Quote:
ina22 kaže: Pogledaj post
evo ovak, mi ga imamo i preeeeezadovoljni smo. Kod mojih ima onaj plastični za 200-300 kn i razlika je po meni velika. Ima onaj telefon koji je mom malom broj 1 Ima torbu za stvari koja je po meni super, mi se u kolicima više uopće ne vozimo otkad ga imamo. Ručka se podešava. Ljepše ga je voziti nego onaj kod mojih. Ovisi na kojem si terenu, kod nas ima i neasfaltiranog i oni drugi se raspadaju kroz nekoliko dana ako se dijete preveze, u gradu se vjerojatno neće raspasti. Ovaj je još uvijek čitav I ne mogu znati, ali pretpostavljam da je na ovom puno udobnije sjediti jer ima onu presvlaku preko sjedala.

Znači po meni nema ni jednog minusa osim cijene Skup je, ali je meni puno previše i 200-300 kn, pa čak i 600 (vidla u TL) za ove u HR. Ne znam, bed je ako kupiš pa se dijete neće voziti, inače je pun pogodak.
evo samo ću kvotat post jer kao da sam ga ja pisala.
Mi smo došli do ovog drugog dijela, dakle skinuli smo onu ogradicu i samo joj još malo fali da sama okreće pedalice(ima 20mj).
katekit is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 14:33   #37
Quote:
gizmolina10 kaže: Pogledaj post
Mi kupili žutog patka http://www.pikolo.hr/meni_tricikli.php i ok je! ne idu mu točkovi ukrivo kao na nekima, cijena je 213 kn za gotovinu, a inače 237 kn, ima čak i 3 melodije, mala uživa u njemu
mi imamo isti takav,samo žabu i s obzirom da je bar sto puta na podu u parku (jer koji put bi ga gurao pa to traaaaje i traje i jadan bicikl doživi sto čuda)za te novce je stvarno i više nego ok.jer kolica nam više uopće nisu u upotrebi.malo je žaba iritantna sa kre kre al druge melodije su ok.
__________________
Ljudi će zaboraviti što ste rekli, zaboravit će i što ste učinili, no nikad neće zaboraviti kako su se osjećali zbog vas.
plagra is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 15:11   #38
Quote:
gizmolina10 kaže: Pogledaj post
Mi kupili žutog patka http://www.pikolo.hr/meni_tricikli.php i ok je! ne idu mu točkovi ukrivo kao na nekima, cijena je 213 kn za gotovinu, a inače 237 kn, ima čak i 3 melodije, mala uživa u njemu
Mi smo prošle godine imali sličnog, samo kaj je još imao i tendicu (koju smo maknuli).

Zanima me kak ste se penjali ne visoke pločnike? Mali baš nije surađivao kaj se tog tiče, i svaki put sam ga morala dizati i pritom mi se činilo da će se raspasti... Dobro, na kraju je izdržao cijelu sezonu.
Sad je kod bake, skinuli smo i prečku oko struka i onu ručku za guranje pa je kao običan tricikl... i dalje je u uporabi.

Nekidan smo kupili u Konzumu drveni bicikl isto za 300kn(ala LikeAbike), malo ga ukrasili naljepnicama jer je bio skroz običan i dijete se ne skida s njega već danima... I doma ga vozi...



Ono što hoću reći, drago mi je da nisam dala previše love niti za jedan bicikl/tricikl jer i ovi jeftiniji su polsužili svrsi, a ovako ima 2 različita...
__________________
Jedno u zagrljaju, drugo ispod srca! <3
noelova mama is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 15:17   #39
Ne kažem ja da ovi drugi nisu ok Vozimo se dakle i u jednom i na drugom i razlika je očigledna meni, ali za te novce i mora biti jel. Čini mi se puuuno čvršći što je nama bilo jako bitno zbog našeg terena I moj mali se jednako voli voziti i u jednom i u drugom i ne buni se. Mada u ovom kod bake još ni nismo išli na neke duže staze. ali Dakle, tko ima mogućnosti kupiti ga (niti mi naš nismo kupili, dobili smo za rođendan) definitivno neće fulati. Ali da se klinci mogu voziti i u drugima, mogu. Baš je netko uspoređivao s bmw-om, e to je tak nekak. I ja bi bmw-a pa ga ne mogu imati Ja sam sve ono govorila za one koji su odlučili kupiti ga pa sad ono da vide kak su drugi zadovoljni s njim. a ovo za prečku.... moj je mršavac i bome ima mjesta još oko njega. Ne znam kolko bi dijete moralo bit da mu bude preusko E to mi je upravo problem s onim kod bake, meni je ono tam preširoko pa se on stalno vrti, okreće i bojim se da ne ispadne (ili jednostavno nismo navikli). U našem se ne vežemo.
ina22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2011., 15:28   #40
Ma i mi smo ga mogi dobiti,a čak smo ga bili i spremni kupiti,ali nakon obilaženja po dućanima,jednostavno nismo htjeli jer ne vrijedi tih skoro 900 kuna.

Sa svim tim dodatcima 500-600 kuna bi mu bila realna cijena.

I da,ima velike razlike i između ovih jeftinijih,samo treba vremena da se to prouči sve skupa.Naš se uopće ne čuje,bez problema je dižemo na uzvišena mjesta...i mirna je ko bubica unutra iako nije uopće mirno dijete.

Mi smo ga uzeli u Sparu jer onih mačkica iz Baby media nije bilo u cijelom Zagrebu.I par dana nakon su dobili nove modele.Samo zbog one tende,tricikl košta 100 kuna više.

Sva sreća pa suuper forumašice savjetuju da vrcavoj djeci te tende idu na živce
__________________
ALBOOOM...
lunica26 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:00.