Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje
Korisničko ime
Lozinka

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Dječje zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.02.2012., 11:03   #3521
jul5
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
Dobar dan mili moji

Vidim da nas većina nema mira.

Pjetra draga, piši nam što te muči, znaš da ovdje možeš.
Ljines, jesi li pokušala s onim Zizinim receptom za bubrege?

Moram s vam podjeliti iskustvo s našom Zizom a nadam se da se ona neće ljutiti. Mila djevojčica poslala je meni i mom sinu one predivne tople pape koje je spominjala. Ona je to prvo išla kupiti, pa slati, pa brinula je li stiglo, a nije htjela niti čuti da joj to nadoknadim. Mi smo se nekoliko navrata čule i razmijenile slike naših momaka. Ona ima tako mili glas, kao da vas mazi dok govori. Zaista, mislim da bi mi ovdje jedni drugima uvijek pomogli...kao neki dobri duh da vlada ovim forumom. Hvala vam svima drage moje.

U ovom trenu jedino što nam svima mogu poželjeti je da se vuk poželi malo sna.
http://www.youtube.com/watch?v=YAULkYtxiWI
jul5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2012., 12:45   #3522
Betili
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2010.
Dobar dan,

drage moje, evo vec podne, beba uspavana, rucak se kuva, a ja slomljena kao da sam celu noc orala!

Iva,

bas me nasmija sa onim odrom, haha. Ja ti slicno prolazim, uvek kukam koliko sam bolesna, pa kad me neko nije dugo vidio, oni se zapanje kako je u stvari dobro izgledam, mada to i nije bas istina, stari se polagano, haha.

Ja moram da pomenem jedan svoj problemcic, naime, ja sam stalno gladna, non stop bih nesto jela, a nemam skoro nista od terapije, pa da kazem od lekova je. Ima li neko takav problem?

Sve nesto mislim da li je to od te insulinske rezistencije, samo su mi kolaci pred ocima, ko sta radi svaki dan, ja skoknem do poslasticarnice da kupim koji kolac...

Jul5,

eto kako te lepo obradovala nasa Ziza, nek ih tvoj sin sa uzivanjem nosi!

Pusa svima!
Betili is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2012., 16:26   #3523
dog green
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2010.
pozdrav svima,
malo se ubacujem.
Da li netko od vas zna da li se odjel imunologije (dr Bosnić) nalazi u novoj zelenoj zgradi na Rebru ili je negdje drugdje?
Hvala
dog green is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2012., 18:52   #3524
Ljines
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2010.
hello
samo kratko, najkraće..
dog green
ambulanta i dnevna bolnica su u zelenoj zgradi 4. kat...za odjel mislim da je ostao di i prije..
ako nazoveš centralu Rebra oni će ti reći..
Ljines is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 24.02.2012., 20:27   #3525
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2009.
Draga moja Generacijo opet mukice sa kanilom a cudno je vise koliko si isprimala infuzija da ti uopste pronadju negdje venu, ali najvise volim ovo tvoje bit ce bolje evo vec je bolje. djevojcice nasa mila kako ti nas tjesis, dat ce dragi Bog boljem.

Draga moja Jul meni je najveca radost da te pape odgovaraju Simonu a najveca mi je radost usreciti i obradovati dijete. Ti mene djevojcice moja postidi i hvala ti na tako divno napisanim rijecima ali si pretjerala. Castit ces me kafom makar na nekom odmoristu blizu Slavonskog Broda jer je to blizu, cuj ovo ko neke soferdzije hi.hi.

Draga Betilli to je umor koji prija jer imas to divno stvorenje ne ureklo se i neka je dragi Bog cuva svakog zla u zivotu a i da uziva u zdravlju sa svojom majkicom i tajom. a sto se tice apetita ne pitaj, meni nekada nadodje pa i ono sto nekad nisam ni pomislila da bi mogla jesti postane ukusno. trenutno sam u nekoj fuj fazi sto se tice apetita a nije mi mrsko da malo ovih kila stesem jer ako ovako nastave da se lijepe mogla bi ubrzo na promjenu proteza a to je zadnje sto zelim i ako mi to ne gine ako budem ziva jos jednom promijeniti, ali ima do toga jos pa necu da patetisem.
Ja sam vam danas hvala dragom Bogu ne ureklo se. Cula sam djelomicno nalaze Lanetove analize krvi i sve je Bogu hvala spalo a najvaznije mi je da su mu opet jetreni enzimi spali na 86 i ako je i to poviseno ali poslije onog 133 ovo je super.Holesterol mu je 4,1 a secer 3,6 ali ovo mi je samo telefonski rekla jer cekaju jos jednu analizu a to je koliko steti Risperdal pa kad sve kompletiraju onda to saljemo ekspertu.
Ma samo kad nam je s djecom OK odma smo i mi bolje.

Ljines prodje i ovaj petak nadam se da te nije nista zezalo na dijalizi, a zbog cega ti ne bi smjela probati ono sto sam ja pila jer vadjenje bubrega je zadnja opcija, ili bar probaj ovo samo da izrendas limun i dodas malo vanilinog secera i to pojedes.

Ljubite mi djecicu a vama pusa i pandin zagrljaj.
Ziza Kovacevic is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2012., 21:52   #3526
idakrizanRU
Registrirani korisnik

Registracija: May 2011.
Dobro vece cure drage !

Milo mi je sto su Lanetovi jetreni enzimi u redu - hvala dragom Bogu.

Draga Iva,
Bogu hvala i kod tebe ide na bolje !

Danas sam radila KKS,Difiren.KS i jetren.enzime. SE 36 a Leukociti 12.5. Zakazala sam RTG pluca za 1.mart- pre podne.... nesto doktor slusao pluca pa kaze"da mi to ipak proverimo."

E sad me vec uhvatila panika.....dosta ubrzana sedimentacija a Le ????
Rece mi takodje da je moguce da su nastale neke lezije zbog MTX ???? joj sta ce se tu sve izleci..... e svega mi je vec dosta.

Draga Betili,

od kako znam za sebe i u zdravlju i u bolesti KOLACI,COKOLADE...... tako smo valjda rodjeni. Ne jedi se, opusti se i zivi zivot punim plucima.

Lepu i mirnu nocicu vam zelim !
idakrizanRU is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2012., 22:25   #3527
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

Quote:
idakrizanRU kaže: Pogledaj post
Dobro vece cure drage !

Milo mi je sto su Lanetovi jetreni enzimi u redu - hvala dragom Bogu.

Draga Iva,
Bogu hvala i kod tebe ide na bolje !

Danas sam radila KKS,Difiren.KS i jetren.enzime. SE 36 a Leukociti 12.5. Zakazala sam RTG pluca za 1.mart- pre podne.... nesto doktor slusao pluca pa kaze"da mi to ipak proverimo."

E sad me vec uhvatila panika.....dosta ubrzana sedimentacija a Le ????
Rece mi takodje da je moguce da su nastale neke lezije zbog MTX ???? joj sta ce se tu sve izleci..... e svega mi je vec dosta.

Draga Betili,

od kako znam za sebe i u zdravlju i u bolesti KOLACI,COKOLADE...... tako smo valjda rodjeni. Ne jedi se, opusti se i zivi zivot punim plucima.

Lepu i mirnu nocicu vam zelim !
hvala draga i mi tebi zelimo svu srecu svijeta i drzimo fige da ti na snimku bude sve Ok. nemoj se unaprijed plasiti jer znas kako to sa nasom bolesti moze nekada i prevariti. a jesi li je pitala za ove lezije, mozda ja ne znam ali prvi put cujem za taj izraz jesu li to kao promjene ili sta. Ako si nekada prebolovala i u djetinjstvu upalu pluca zna se pokazati poslije to sam se uvjerila na primjeru mm.

SRETNO mila
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 07:25   #3528
iva64
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2009.
Dobro jutro, mili moji, posto ne smem duze,
samo jedno kratko-volim vas sve

i saljem jedno malesno budjenje

http://www.youtube.com/watch?v=2p3yL...layer_embedded

otvoren dan, tu, tu, tu, tuuuuuu!
iva64 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 10:53   #3529
Ljines
Registrirani korisnik

Pozdrav narode..
..nedostaju li i vama Ivina slova..baš fali za početak dana.. uz Ivu...
Ivaaaaaaaaaaa drži se..

..čini mi se da postajem metereopat...
prije par dana je bilo..-6, a sada + 18..pa ti budi normalan..
najrađe bi se vratila nazad u krevet, pokrila priko glave i čekala da..prođe dan....
kad bi to pomoglo ..učinila bi to..

vidi šta ti je čovik..sama sam..niko ne smeta..a meni se ne tipka..aaaaaaa

Lipe moje pozdrav

svima..
a posebno njima...(mališima..i onim većim i onim manjim..)
Ljines is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 10:56   #3530
Betili
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2010.
Dobro jutro,

ja, evo, kafenisem sama sa sobom, tajo i cura otisli da operu auto, danas je fino i suncano vreme.

Draga Ivice,

samo se ti odmaraj, cuvaj rucice, posle ces ti nama pisati. Nadam se da si danas bolje, a macici su preslatki. Ja bih ovo mace krem boje da mi se slaze uz namestaj, hihi.

Draga IdakrizanRU,

SE i L su malo poviseni, ali nije to strasno. Neka upalica mozda?

Draga nasa Ziza,

rezultati su super, a i ti si bolje , to mi ej bas drago cuti. Nadam se da je i kod vas odjuzilo, pa da uzivate u suncu.

Pusa svima i zelim vam ugodan vikend bez bolova!
Betili is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 17:36   #3531
mino54
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2012.
poZz svima

Naišla sam na jednu zanimljivu sliku, i htjela je podijeliti s vama

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
mino54 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 22:22   #3532
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

Quote:
iva64 kaže: Pogledaj post
Dobro jutro, mili moji, posto ne smem duze,
samo jedno kratko-volim vas sve

i saljem jedno malesno budjenje

http://www.youtube.com/watch?v=2p3yL...layer_embedded

otvoren dan, tu, tu, tu, tuuuuuu!

hvala draga i na budjenju i ovoj divnoj scicici a otimale bi se Betilli i ja za ovu krem ona mi je najsladja.
Cuvaj rucice samo da ne pukne vena a mi ce mo izdrzati cekanje samo da ti nama budes ponovo dobro dusice nasa draga.

Quote:
ljiLjana21 kaže: Pogledaj post
Pozdrav narode..
..nedostaju li i vama Ivina slova..baš fali za početak dana.. uz Ivu...
Ivaaaaaaaaaaa drži se..

..čini mi se da postajem metereopat...
prije par dana je bilo..-6, a sada + 18..pa ti budi normalan..
najrađe bi se vratila nazad u krevet, pokrila priko glave i čekala da..prođe dan....
kad bi to pomoglo ..učinila bi to..

vidi šta ti je čovik..sama sam..niko ne smeta..a meni se ne tipka..aaaaaaa

Lipe moje pozdrav

svima..
a posebno njima...(mališima..i onim većim i onim manjim..)
Eh taj metereopat davno postala i svaki put kad kazem kakvo ce vrijeme biti pogodim pa me moji zezaju. Tesko nam jeste po tim silnim promjenama temperatura ali sta ces mila moramo izdrzati. nisi pisala sta si danas kuhala, moja mama grah (pasulj) a jel se na dalmatinskom kaze bizon a ispravi ako nisam pogodila. mislila sam da ce mi naskoditi ovom nemirnom stomaku ali ne naprotiv.
Obicno ti tako biva kad je vec neko zauzeo komp. onda bi i ti, ista situacija, ili ja taman sjednem a cumur dodje i zamoli da samo procita postu a o sportu u svim novinama.

ljubim vas obje i zelim vam sto prije bolje stanje djevojcice moje drage a Iva ne brini i nemoj da si tuzna sto ne mozes pisati.
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 22:39   #3533
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

Quote:
Betili kaže: Pogledaj post
Dobro jutro,

ja, evo, kafenisem sama sa sobom, tajo i cura otisli da operu auto, danas je fino i suncano vreme.

Draga Ivice,

samo se ti odmaraj, cuvaj rucice, posle ces ti nama pisati. Nadam se da si danas bolje, a macici su preslatki. Ja bih ovo mace krem boje da mi se slaze uz namestaj, hihi.

Draga IdakrizanRU,

SE i L su malo poviseni, ali nije to strasno. Neka upalica mozda?

Draga nasa Ziza,

rezultati su super, a i ti si bolje , to mi ej bas drago cuti. Nadam se da je i kod vas odjuzilo, pa da uzivate u suncu.

Pusa svima i zelim vam ugodan vikend bez bolova!

Nadam se da je danas nasoj princezi prijala setnja sa tajom a vjerujem da je i mami dobro doslo da malo odmori.

Jeste hvala Bogu samo neka su nalazi super Lanetu i da mu ne koci ako mu bude htio ekspert pojacati dozu lijeka i ako jos uvijek cekamo bas na tu analizu.
Kod nas ti je vec dugo temperatura u plusu i podnosljivo je, samo kad puhnu vjetrovi to mi jako smeta jer mi isusuje oci a ne volim imati nista na ocima a ni kapa mi nije draga i ako je u zadnje vrijeme nosim zbog toga sto sam uvijek znojna pa bi me lako naduvalo.
ljubi nasu ljepoticu neka je dragi Bog cuva a i vas s njom

Quote:
mino54 kaže: Pogledaj post
poZz svima

Naišla sam na jednu zanimljivu sliku, i htjela je podijeliti s vama

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Hvala ti sto si podijelil s nama, a kako si ti nisi se dugo javljala ili si od onih sto vise vole citati.
jesi li radila kakvih kontrola sta kazu mudri.

pusa i pandin zagrljaj
Odgovori s citatom
Old 25.02.2012., 22:49   #3534
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

drage moje djevojcice nemojte dozvoliti da jos camimo i cekamo de malo zivosti pa se javnite bar na kratko meni je vise dosadilo prozivati a i nasoj Ivi da olaksamo sada kad nam ona ne moze pisati da bar ima sta citati.

Lunice djevojcice jesu li ranice zarasle, Renchi i ti se pravo usutila, Bella znam da nemas puno vremena da nam se javis ali da znas da mislim na tebe.
Za dzaba ja dozivam Sarajku da napise koju rijec o njenom princu nista usutila se ona. Gogo,Sudoku, Sanja 29, Pjetra, Fermina, Megy, Pero, Ninice 1,
Julijice, Idakrizanu, Ana G2, Angel, Leeloo i svi ostali ako sam koga zaboravila napisati ali ste svi u mojim mislima javnit.

Sve vas grlim i ljubim za mirnu i laku noc a veceras cu posebno ususkati nasu dragu Ivu jer ona ne moze koristiti obje ruke pa je ogranicena i za sve ogromna panda.
Odgovori s citatom
Old 26.02.2012., 09:10   #3535
iva64
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2009.
Dobro jutro, mili moji,
hvala vam svima na divnim mislima i na uvidjavnosti,
mojoj Generaciji na ususkavanju i neznosti,
"izdrzo je Mujo" sto bi rekla, moja Ziza, malena nasa, pa i ja tako, mic po mic sa jednom rukom,
evo da otvorim dan, da nam bude bas onako-lep!
Pusica, pandica!
iva64 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2012., 13:32   #3536
luna mn
Registrirani korisnik

luna mn Avatar

Registracija: May 2010.
Zdravo , drage djevojčice,
Ja samo kratko da se javim. Zdravlje dobro ... tu i tamo. Gura se , ali obaveze ne jenjavaju , a ja još dodala neke , meni vrlo drage i kreativne aktivnosti , tako da vrijeme za odmor ne postoji.
Pratim što se dešava sa vama. Nekad bih rađe zažmurila , da ne čitam o problemima koje imate jer me rastužujete , ali ... idemo hrabro dalje.
Ivice , draga djevojčice , izguraćeš ti i ovo . Drži se hrabro kao i do sada. Ljubim te preslatko stvorenje i mislim na tebe.
Ljines , i kod tebe čupavo zdravlje. Raspoloženje oscilira , ali sigurna sam da imaš snage i volje za dalju borbu. Naravno , na kraju uvijek ono - Ne daj se LjInes
Ziza , pozdravi Lane u moje ime , nadam se da će nalazi biti u najboljem redu , kako bi mogao biti terapijski adekvatno pokriven. Znaš da nisi sama u ovoj priči , mislimo na tebe i tvoje Lane.
Pozdrav svim djevojčicama i pandica svima
Old 26.02.2012., 16:10   #3537
renchi01
Registrirani korisnik

Registracija: May 2009.
tu sam ja moje cure,čitam vas redovno ali nemam neke snage da se javim.ovih me dana sve nešto spopao,imam neke simptome koje me muče,zglobovi,duši me štitnjača sve više i više,ne znam šta da radim sa tim,otpusnog pisma nigdje ni za lijeka,moracu zvat dr itd.čudno mi je to da su mi nalazi bili tako dobri a ja se ne osjecam tako dobro.iva draga žao mi je da opet moraš prolazit teži period bolesti.ljines tipično za bosnicku ,njen zaštitni znak pacijentu je da ga izljubi.mino kad si stavila ove slike i ugledala dr.Haus ,neznam jel se tako piše,ali htjela sam da kažem kad sam bila u bolnici dr.objašnjava specijalizantima o lupusu kako se dijagnosticira i koja četiri faktora moraš imat da dobiješ dijagnozu lupus,a ne kaže kao kod dr.Hausa u njega svaki pacijent boluje od lupusa.tako da vas to ne prevari.ziza drago mi je zbog laneta da je dobro,pusa mu ogromna!e da vas pitam jeli netko od vas uzima B12 u tabletama?pozz!
renchi01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2012., 17:27   #3538
Ljines
Registrirani korisnik

Pozdrav narodu..
i onda se nešto pomakne na mobu iiiiii
ode esej u pm.. štaš kad sam stručnjak..
...
ajme Ziza je me nasmija..sa grahom..pasulj..ili suhi fažol..
e taj suhi fažol sam ja danas kuhala...sa paštom..
toliko sam ga skuhala, da ima i za sutra ..salata od graha...(fažola)..
a bizon pretpostavljam da je grašak, kod nas biži...
ja volim..i fažol i biži..ne bi smjela, ali mljacnem ja malo...

Iva...drži se..proći će, nije ti prvi put Mujo moj....
Evo ja sam već pomalo neurozna...(čekajući jutro)...sutra u 8 počinje čekanje...red za kirurgiju..i ugradnja trajnog katetera...
kažu sestre..ma to ništa ne boli...
virujem, da njih ne boli...eh..
ali ... idemo hrabro dalje.

veli Luna...pa ajmoooo...
sutra je cjelodnevni bolnički dan..od kirurgije do dijalize..od jutra do mraka..

zato svima.. ogromna
Ljines is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2012., 23:14   #3539
leeloo27
Moderator

leeloo27 Avatar

Registracija: Jun 2009.
Evo i mene, da ne kažete da se ne javljam.

Nekako mi se čini da smo svi kolektivno u nekoj down fazi. Ja ne znam jel to utjecaj ovog ludog vremena ili... Ja znam za sebe da nakon dugog vremena baš vidim da sam totalno u kurcu. 2 puta u mjesec dana mi se nakačilo nešto u grlu i nosu, ovu zimu sam imala već 3 puta temperaturu a da o ostalim stvarima ni ne pričam (samo da dočaram šta to kod mene znači, jednom u 2-3 godine bi pokupila neku virozu a temperaturu bi pokupila doslovce svake prijestupne, čak i sada unazad 5 godina kako sam bolesna mi je ovako).

I skontala sam jednu predivnu stvar kod sebe, ovo govno koje imam (šta god da je - sjogren, sakrivajući lupus ili koji već je kurac) mi napada i ove spojeve rebara sa prsnom koši. Ne moram ni opisivati kako su to krasni bolovi, dođe mi da se ubijem jer svaki puta kad me ščapi doslovce cmizdrim u krevetu dok me nitko ne gleda jer ne mogu izdržati koliko boli.

Joj tako mi se nekad svega poklopi da bi najrađe sve poslala u kurac i zamolila nekoga da mi skrati muke s nečime (ono metak u čelo, ciglom po glavi i tak to ).

Renchi zašto pitaš za B12? Ti imaš sa štitnom problema? (nisam te valjda s nekime pomiješala, malo mi se miješaju dijagnoze od svih ) Ak da, to ti je kod nas sa sjebanom štitnjačom normalno. Evo ja gutam B vitamin u zadnje vrijeme jer mi opet pucaju kutevi usana, stalno mi ga fali, već sam razmišljala da odem kod doktorice i zamolim je da me malo pika.
Inače kak znaš da ti fali baš B 12? Jesi vadila iz krvi ili...?

edit: i pusa i pandica svima. I skontala sam jednu stvar kod nas, da kad smo loše uglavnom se ne javljamo na temu nego je samo čitamo, barem ja tako. Ajmo društvance, izbacite to iz sebe, smijemo malo nekad pisati i o ružnim stvarima. Svi znamo da ovakve boleštine nisu cvijeće, nisu bezopasne i da je jako teško svaki dan se buditi i ljegati sa ovakvim jebenim beštijama.
Odgovori s citatom
Old 26.02.2012., 23:45   #3540
Ziza Kovacevic
Registrirani korisnik

Quote:
iva64 kaže: Pogledaj post
Dobro jutro, mili moji,
hvala vam svima na divnim mislima i na uvidjavnosti,
mojoj Generaciji na ususkavanju i neznosti,
"izdrzo je Mujo" sto bi rekla, moja Ziza, malena nasa, pa i ja tako, mic po mic sa jednom rukom,
evo da otvorim dan, da nam bude bas onako-lep!
Pusica, pandica!

Mila moja Generacijo izguraces ti to dragi Bog pomaze dobricama a ako je iko dobrica onda si to ti. Samo ti cuvaj rucicu da nam prizdravis a mi ce mo te kuraziti, sjecas se ono iz Djekne kad je LJeposava dizala kredenac da stavi pismo a Joksim je kurazio sa strane. znam ja da ti hvala dragom Bogu imas divnu celjad oko sebe pa nema potrebe ni da koristis rukicu. Eh da moze Ziza poljubiti da petane.

pusa mila moja

Quote:
luna mn kaže: Pogledaj post
Zdravo , drage djevojčice,
Ja samo kratko da se javim. Zdravlje dobro ... tu i tamo. Gura se , ali obaveze ne jenjavaju , a ja još dodala neke , meni vrlo drage i kreativne aktivnosti , tako da vrijeme za odmor ne postoji.
Pratim što se dešava sa vama. Nekad bih rađe zažmurila , da ne čitam o problemima koje imate jer me rastužujete , ali ... idemo hrabro dalje.
Ivice , draga djevojčice , izguraćeš ti i ovo . Drži se hrabro kao i do sada. Ljubim te preslatko stvorenje i mislim na tebe.
Ljines , i kod tebe čupavo zdravlje. Raspoloženje oscilira , ali sigurna sam da imaš snage i volje za dalju borbu. Naravno , na kraju uvijek ono - Ne daj se LjInes
Ziza , pozdravi Lane u moje ime , nadam se da će nalazi biti u najboljem redu , kako bi mogao biti terapijski adekvatno pokriven. Znaš da nisi sama u ovoj priči , mislimo na tebe i tvoje Lane.
Pozdrav svim djevojčicama i pandica svima

Pa druzice moja da znas da si me bila zabrinula sto se ne javljas a nisam htjela da ti dosadjujem preko PP. ma u kakvim si to ti meni kreativnim poslovima. Hvala na pozdravima i mi tebe teta Juno jubimo do eba i adne zezde i naravno sve vas grlimo pandinim i ne dozvoli da te smaram po PP javni se ponekad. Drago mi je da si ti u relativno dobrom zdravlju i zelim ti da budes jos bolje.
Evo i sama mozes procitati da je kod svih ponekad zdravlje promjenjivo, ja to kazem Sve bolesno do kilavog Brace, a njemu dosta sto je kilav.

ljubimo te dusice nasa i svako dobro i srecu ti zelimo.

Quote:
renchi01 kaže: Pogledaj post
tu sam ja moje cure,čitam vas redovno ali nemam neke snage da se javim.ovih me dana sve nešto spopao,imam neke simptome koje me muče,zglobovi,duši me štitnjača sve više i više,ne znam šta da radim sa tim,otpusnog pisma nigdje ni za lijeka,moracu zvat dr itd.čudno mi je to da su mi nalazi bili tako dobri a ja se ne osjecam tako dobro.iva draga žao mi je da opet moraš prolazit teži period bolesti.ljines tipično za bosnicku ,njen zaštitni znak pacijentu je da ga izljubi.mino kad si stavila ove slike i ugledala dr.Haus ,neznam jel se tako piše,ali htjela sam da kažem kad sam bila u bolnici dr.objašnjava specijalizantima o lupusu kako se dijagnosticira i koja četiri faktora moraš imat da dobiješ dijagnozu lupus,a ne kaže kao kod dr.Hausa u njega svaki pacijent boluje od lupusa.tako da vas to ne prevari.ziza drago mi je zbog laneta da je dobro,pusa mu ogromna!e da vas pitam jeli netko od vas uzima B12 u tabletama?pozz!
Draga Renchi nisi sama koji imaju problema sa stitnom zlijezdom i zale se ovih dana da im ne pase i da ih gusi, sjecas se one moje rodice sto sam ti pricala preko telefona i ona kaze da kao da joj krompir kuvan stoji u grlu a i moja kuma isto tako.
Ovo sto se tice doktora Housa u pravu si mm mi kaze jedan dan da je bio na u Oprah i pricao o Lupusu, kad opet poslije nekoliko dana pricao o lupusu i mm kaze pa nisam ni znao da je Lupus toliko rasprostranjen.

B 12 sam ti pila ja a zasto pitas, sad ne znam kakve su kod vas ali ovdje su malo pokrupne ali pomazu. hvala na pusi otisao je da Paja kako on kaze a inace smo danas isli mladjoj sestrici na rodjendan pa se umorio a i nabubao ili kako kaze nasa Ivica nabohao, Ivo izvini ispravi ako sam pogrijesila.
I moji nalazi su mila bili u normali ali sam se ja cini mi se bas tada osjecala najgore, tako da ti to moze biti i ako si nesto radila sto nije uobicajeno da radis svakodnevno ali vjeruj nalazima a zovi pa pitaj gdje je otpusno pismo da nije gdje zalutalo ne dao Bog.

Pusa i ljubi djecu
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja