Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Politička scena, Europska unija, Svijet, Blisko politici

Pogledaj rezultate ankete: Po vašem mišljenju: Što je CIONIZAM?
Teroristička organizacija 26 49.06%
Politički pokret 18 33.96%
Nemam stav o tom pitanju 2 3.77%
Totalitarna ideologija 7 13.21%
Glasovatelji: 53. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.09.2004., 17:33   #1
Cool Što je CIONIZAM? Politički pokret ili TERORISTIČKA organizacija?

Jesu li svi Kazari i Židovi cionisti? Je li cionizam politički pokret ili TOTALITARNA ideologija? Je li cionizam u biti ( kako tvrde i neki Židovski anticionistički autoriteti) židovska vrsta fašizma ? Svaki narod na svoj način ima svoje fašiste. Ako u jednom narodu prevlada ta struja, onda je to loše. Ako prevlada struja naprednih snaga, onda - ekstremisti i fašisti ostanu - mariginalizirani.

Koncem 19. stoljeća u kazarskoj zajednici - prevladala je - cionistička struja. Koja je nasiljem i oružjem željela izgraditi - novi izrael. Bez obzira što im je kao narodu - Bog to zabranio!

I što su to čak i ugledni rabini jasno naučavali i opominjali cioniste - da rade na štetu svih Kazara i Židova po svemu svijetu.

Vidimo da je stvaranjem cionističke države - Izrael, na okupiranom teritoriju Palestine, ZAPOČEO strašni i krvavi krug rata, osvete, mržnje i krvoprolića.

Je li cionizam danas, prijetnja čak i zapadnom svijetu? Kroz svoju mržnju i osvetoljubivost, kroz bahatost i želju da oružjem a ne pregovorima rješavaju političke probleme... ugrožavaju li oni i same Sjedinjene Države i EU - gurajući ih, lukavo i potiho u rat protiv islama... a za račun - cionista?

O ovome se piše u Sjedinjenim Državama, a počinje se pisati i u EU. Zašto su stanovnici Europe uvjereni da je Izrael najveća prijetnaj svjetskom miru? I to po istraživanju vjerodostojnih agencija?


Ako znamo kako su upravo cionističke organizacije u Sjedinjenim Državama raskrinkane kao - organizacije koje su uhodile političke dužnosnike... krali tajne... vršili jave i tajne političke pritiske... prikupljaju povjerljive državne izvještaje itd.Što je u stvari - cionizam? Politički pokret ili teroristička organizacija?


http://www.bhdani.com/arhiva/221/pogled.shtml

Važno:


http://www.galaksija.com/cof4.htmTKO ĆE POKRENUTI TREĆI SVJETSKI RAT... ČITAJ!

http://www.galaksija.com/cof21.htm

Zadnje uređivanje I.L : 13.09.2004. at 18:20.
I.L is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:43   #2
Cionizam nije organizacija.
posmatrač is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:45   #3
Da, organizacija svakako ne moze bit. Slabo tebi ide hrvatski, jel ti materinji?
__________________
Islam dozvoljava da se prekine zadana riječ ako se pojavi nešto korisnije i bolje od toga. (c) derviš aka musliman.hr
Nemojte kriviti puni mjesec, židovi su krivi
UmpaUmpa is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:49   #4
ČUDNIJE OD FANTAZIJE


4-PoglavljeCionizam i Drugi Svjetski Rat

Sada ćemo se vratiti na rane 30-te godine 20-tog vijeka. Nećemo ni ovaj put analizirati sve detalje u vezi uzroka i događaja u Drugo Svjetskom Ratu. Želim samo da ilustrujem još jednu cionističku agitaciju da Amerikaci uđu u rat.

Njemci su bili ogorčeni ne samo cionističkom ulogom u njihovom porazu u Prvom Svjetskom Ratu, nego i brutalnim novčanim reparacijama koje su im bile nametnute od strane pojedinih cionističkih bankara koji su doprinjeli u kreiranju Versajskog Ugovora, poslije Prvog Svjetskog Rata. Njemci, koji su ostali u međuvremenu bez većeg dijela svojih teritorija, i sa teškom privrednom situacijom, biraju Hitlera za kancelara 1932-ge godine. Hitler i Nacistička Partija uskoro preuzimaju kontrolu nad njemačkim medijima, bankama, i univerzitetima, koji su do tada bili pod kontrolom veoma uticajnih Cionista.

Skoro istovremeno, Cionisti su počeli svoju agitaciju protiv Njemačke, po cijelom svijetu. Bojkot njemačke robe je stupio na snagu i pozivi Britaniji i Americi da odmah poduzmu mjere protiv Njemačke, počeli su da stižu iz cionističkih krugova. Dvadeset četvrtog marta 1933. g. (6 godina prije početka 2-gog Svjetskog Rata), britanski list Daily Express nosio je na svojoj naslovnoj stranici proglas: “ Judeja Objavljuje Rat Njemačkoj. Jevreji Svih Zemalja Ujedinite se u Zajedničkoj Akciji”. (1)

Priča sa naslovne strane je glasila da su cionisti pokrenuli napore širom svijeta da izoluju Njemačku, i okrenu druge nacije protiv nje. Sljedeće godine, cionistički politički lider Vladimir Jabotinksy je pisao:

"Sve Jevrejske zajednica širom svijeta već mjesecima vode borbu protiv Njemačke…Mi moramo pokrenuti duhovni i fizički rat protiv Njemačke. Naši jevrejski interesi nam nalažu potpuno uništenje Njemačke. (2)

Nekoliko godina kasnije, Lord Beaverbrook, britanski novinski magnat objavljuje i upozorenje u vezi cionističkog uticaja na britansku štampu. Beaverbrook upozorava:

"Oko 20,000 njemačkih Jevreja došlo je u Englesku. Oni sada poduzimaju sve da ne dođe ni do kakvog dogovora sa Njemačkom. Jevreji su zauzeli najviše pozicije u štampi ovdje. Oni sada koriste svoj politički uticaj da nas gurnu u rat." (3)

U septembru 1939, Njemačka i Poljska ulaze u rat oko teritorije koja je oduzeta Njemačkoj, Versajskim Ugovorom iz 1918. Pod izgovorom zaštite Poljske, Velika Britanija i Francuska odmah objavljuju rat Njemačkoj. (ignorišući činjenicu da je i Sovjetski Savez takođe napao Poljsku). Njemačka je apelovala na Britaniju i Francusku da povuku svoju odluku o objavi rata, ali bez odgovora. Saveznici su počeli sa masovnim nagomilavanjem snaga duž njemačke zapadne granice. U proljeće 1940, rat u Zapadnoj Evropi je počeo napadom Njemačke na Norvešku, Holandiju i Belgiju, odbacujući britanske i francuske snage do belgijske obale. Beaverbrook-ovo predviđanje se ostvarilo.

U USA, cionistička mafija je počela da obrađuje američkog predsjednika. Mada su se imena glavnih igrača promjenila, glavna igra je ostala ista. Baruch je jos uvijek tada vukao predsjedničke konce, zajedno sa drugim cionističkim “savjetnicima” kao sto su Henry Morgenthau, Eugene Myer, i Harold Ickes. Myer, poslovni partner sa Baruch-om, kupuje list Washington Post, u to vrijeme. (danas Myer-ov unuk, Donald Graham drži ovaj list ) Ickes, tadašnji Secretar za unutrašnje poslove FDR-a, zabranjuje izvoz helijuma u Njemačku, u 1934 g. To je natjeralo Njemce da koriste lako zapaljivi vodonik za pogon njihovih čuvenih cepelina. Uskoro cepelin Hindenburg doživljava katastrofu, 1937-me što je bila jednim djelom i “zasluga” Harold-a Ickes-a.

Sad je bio red na Franklin-a Delano Roosevelt-a da isporuči Amerikance u još jedan Evropski rat. Američki patrioti, kao npr. poznati pilot Charles Lindbergh, primjetili su to i pokušali da upozore američke građane da Cionisti pokušavaju da ih uvuku u rat koristeći svoj medijski uticaj. Lindbergh je rekao:

“Ja ne napadam jevrejski narod.Ono sto hoću da kažem je da lideri britanskog i jevrejskog naroda, sa razlozima koji su koliko razumljivi sa njihove tačke gledišta, toliko neprihvatljivi sa naše, i iz razloga koji nisu američki, pokušavaju da nas uvuku u rat. “ (4)

Zbog veoma jakog anti-ratnog raspoloženja, FDR je zajedno sa svojim cionističkim manipulatorima imao dosta problema da uvuče USA u ovaj evropski rat. Onda je došlo do čuvenog “incidenta” u Pearl Harbor-u, 1941g. Japan i Njemačka su bili vezani zajedničkim odbrambenim ugovorom, što je značilo, rat sa Japanom bio je i ujedno rat sa Njemačkom. FDR je bila uspostavila embargo na japanske naftne zalihe, u nadi da će to isprovocirati Japan da napadne Pearl Harbor. U vladinim dokumentima ima mnogo neprikosnovenih dokaza da je FDR unaprijed znao o japanskom napadu i dozvolio da se to dogodi, tako da bi imao razlog za uvlačenje USA u rat. (5)

Kao sto je bio slučaj u Prvom Svjetskom Ratu, ulazak USA u rat doveo je do jos jednog poraza Njemačke. Nekoliko sati prije nego sto je počinio samoubistvo, 30 aprila 1945g. Hitler je izdiktirao svoj testament i u njemu optužio cionističku mafiju da je bila odgovorna što je do tog rata i došlo. Nije veliko iznenađenje da Hitler tvrdi tako nešto. Međutim, njegovo bacanje krivice na Jevreje, paralelno je i sa tvrdnjama ličnosti kao što su Jabotinsky, Lindbergh, Beaverbrook, Prvi Ministar Neville Chamberlain, ambasador Joe Kennedy, i mnogi drugi. U svojoj posljednjoj javnoj poruci, Hitler je napisao:

"Nije tačno da sam ja ili bilo ko drugi u Njemačkoj želio rat, 1939-te godine. Njega su željeli i isprovocirali internacionalni državnici jevrejskog porijekla ili oni koji su radili za jevrejske interese. Niti sam ikada želio da nakon užasnog 1-og Svjetskog Rata, ikada dođe do rata sa Engleskom ili Amerikom" (6)

Bez obzira na vaše poglede u vezi Drugog Svjetskog Rata, i da li su ili ne USA trebale da učestvuju, ono što je suštinsko ovdje i što se ne može odbaciti je da cionisti godinama prije nego je taj rat počeo nisu nimalo oklijevali u manipulaciji Amerikanaca, da ovi ginu za njihove vlastite interese.


http://www.galaksija.com/cof4.htm
I.L is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:49   #5
Što je u stvari - ilirizam? Politički pokret ili teroristička organizacija?
duvdevan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:52   #6
Došao Red i Na Veliku Britaniju Da Bude PrevarenaNekoliko godina nakon Drugog Svjetskog rata cionistički plan osnivanja izraelske države na području Palestine, konačno se ostvario. Prethodno su britanski zastitnici Palestinaca istjerani terorističkim aktima nezahvalnih cionističkih terorista. Britanci su bili ti koji u preuzeli Palestinu iz arapskih ruku i dozvolili evropskim Jevrejima da se tamo nasele. Ali pošto je Britanija bila dosta oslabljena od rata a i veoma zadužena, nezahvalni cionisti su iskoristili šansu, te su stalnim terorističkim aktima uspjeli da istjeraju Britance iz Palestine. Najnotornija cionistička teroristička grupa bila je - Irgun, pod vodstvom Menachem-a Begin-a, koji će jednog dana postati i predsjednik Izraela! (Takođe dobitnik Nobelove Nagrade za Mir)

U zoru 22 jula, 1946, 15-20 terorista iz grupe Irgun, upali su, obučeni u arapske nošnje, u hotel King David u Jerusalemu. Istovarili su 225 kilograma eksploziva koji je bio sakriven u kontejnerima za mlijeko. (1) U King David hotelu je bilo sjedište Sekretarijata Palestinske Vlade kao i Glavni Štab Britanskih Snaga u Palestini. Kad je jedan britanski oficir posumnjao šta se događa, došlo je do pucnjave, teroristi su aktivirali detonatore i pobjegli. Eksplozija je razorila dio hotela i usmrtila 91-og čovjeka. Većina žrtava bili su Britanci, a i 15 nedužnih Jevreja je takođe stradalo, što govori da radikalni cionisti ne prezaju ni od ubijanja svoje braće Jevreja, kad je u pitanju ostvarenje njihovih ciljeva.

Teroristička banda Irgun je takođe stalno napadala i na arapske civile, da bi ih zastrašili i protjerali sa njihove zemlje. Najčuveniji od ovih mnogobrojnih masakara dogodio se u mjestu Deir Yassin, u jutro 9-tog aprila, 1948 g. više od 100 Arapa, uključujući žene i djecu, brutalno je izmasakrirano od strane Menachem-a Begin-a i njegove bande. (2) Izraelci su onda preuzimali sela nakon što su ih Arapi napuštali, bježeći od terora.

Do 1948, Britancima je bilo dosta Palestine. Pod intenzivnim cionističkim pritiskom, Ujedinjene Nacije, Britanija i USA su priznale izraelsku državu 1948g. Izraelska vlada je odmah donijela “Zakon o Povratku” koji daje svakom Jevreju u svijetu pravo da se doseli u Izrael i postane državljanin. Naravno, Arapi se nisu nimalo ovim oduševili. Nekoliko ratova je uslijedilo. Izraelci su uz pomoć njihovog arsenala najboljeg američkog oružja spriječili Arape da povrate svoju teritoriju. Arapi nisu nikada mogli da pariraju izraelskoj ratnoj mašini. Najveća ironija “Zakona o Povratku” je što većina današnjih Jevreja nema nikakvih predačkih veza sa Jevrejima Starog Testamenta. Većina jevrejskog naroda potiće od Kazara, naroda čiji su vladari prešli na judaizam negdje oko 800-te godine nove ere. (3) Kazari nikada nisu nogom kročili u Palestinu.

Brutalne i kriminalne okolnosti pod kojima je Izrael osnovan, sada su dio prošlosti. Večini Arapa je odavno jasno da Izraelci nemaju namjeru da napuste te prostore. Ali sagledavanjem realnih istorijskih događaja, možemo mnogo lakše da razumijemo svu podmuklu, opasnu i brutalnu prirodu internacionalnog cionizma danas.


http://www.galaksija.com/cof5.htm

I ovo...

http://www.galaksija.com/cof6.htmHenry Ford je rekao ovo:

"Poslije izbora pojedinca ili grupe, ako se ne izrazi poslušnost jevrejskoj kontroli, odmah ćemo čuti o “skandalima”,” istragama” itd. koji će poslužiti za odstranjivanje neposlušnih. Obično, ljudi koji imaju “prošlost”, su često među najposlušnijima, dok će i oni najpošteniji biti lako slomljeni raznoraznim kampanjama režiranim tako da ih iskompromituju. Široko je poznato da Jevreji veoma vješto manipulišu i američkim izborima. Na kraju, bez ozira koji kandidat je izabran, oni već imaju dovoljno materijala protiv njega da ga diskredituju, ukoliko bi on prestao da bude poslušanA TEK OVO...

http://www.galaksija.com/cof16.htm
I.L is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 17:52   #7
Quote:
duvdevan kaže:
Što je u stvari - ilirizam? Politički pokret ili teroristička organizacija?
Jugoslavenski pokret koji je skoro unistio Hrvate.

__________________
....od Hrvata.
BanLjutimirBB is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 18:21   #8
Quote:
BanLjutimirBB kaže:
Jugoslavenski pokret koji je skoro unistio Hrvate.


yeaaah ....a Iliriski pokret započeo izlaženjem Gajevih Novina Horvatzkih

---


__________________
*
revolution is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 18:25   #9
Quote:
revolution kaže:
yeaaah ....a Iliriski pokret započeo izlaženjem Gajevih Novina Horvatzkih

---


U redu je to. "Ilirizam" obuhvaca mnogo toga, prvenstveno hrvatski preporod, ali zavrsio je tamo gdje ne treba.

Pozdrav ogorcenom Strossmayeru.

__________________
....od Hrvata.
BanLjutimirBB is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 18:26   #10
Quote:
UmpaUmpa kaže:
Da, organizacija svakako ne moze bit. Slabo tebi ide hrvatski, jel ti materinji?
A sta to fali bosnjackom ?
dobri_bosnjan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 18:34   #11
Quote:
dobri_bosnjan kaže:
A sta to fali bosnjackom ?
Nije ni on. Definitivno nam je IL stranac... Ali od kuda? I za koga radi? To ce biti zanimljivo otkriti. Prije par mjeseci je otkriveno da je bio udbas, i sam je to priznao u jednoj raspravi sa nemruth... Samo za koga li radi danas...
__________________
Islam dozvoljava da se prekine zadana riječ ako se pojavi nešto korisnije i bolje od toga. (c) derviš aka musliman.hr
Nemojte kriviti puni mjesec, židovi su krivi
UmpaUmpa is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 18:42   #12
Red face

Quote:
UmpaUmpa kaže:
Nije ni on. Definitivno nam je IL stranac... Ali od kuda? I za koga radi? To ce biti zanimljivo otkriti. Prije par mjeseci je otkriveno da je bio udbas, i sam je to priznao u jednoj raspravi sa nemruth... Samo za koga li radi danas...
Vjerovatno radi za islamiste a oni ga slabo placaju - pa im on slabo i radi .

Koliko para - toliko muzike!
dobri_bosnjan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 20:33   #13
Cool

Quote:
UmpaUmpa kaže:
Nije ni on. Definitivno nam je IL stranac... Ali od kuda? I za koga radi? To ce biti zanimljivo otkriti. Prije par mjeseci je otkriveno da je bio udbas, i sam je to priznao u jednoj raspravi sa nemruth... Samo za koga li radi danas...

I.L nikada nije bio ničiji lakej niti suradnik. I.L je najčasniji i NAJČISTIJI čovjek u HRVATSKOJ i... šire... inače, vi ste sve prekopali, i niste mogli naći ništa crno iz života tog sveca Božjeg!
Quote:
Prije par mjeseci je otkriveno da je bio udbas, i sam je to priznao u jednoj raspravi sa nemruth


Molim moderatore da ovakve otvorene laži, ćivutska podmetanja uklone iz rasprava? Jer Ili MOSSADOVSKA hijeno navedi citat, ili neka moderatori rade svoj posao.

Nikada i nigdje ja nisam rekao da sam radio za bilo koga drugog osim za - Isusa i ljubav Božju koja liječi duše...

Ali vidim ... pogodilo vas... ISTINA... pa ste spremni i na LAGANJA, pače... IZMIŠLJANJA !

Moderatori, inače, sutra Kazarski neprijatelji mogu pisati po forumu da je I.L napisao "u raspravi s tim i tim" da je, čak Ariel Sharon"! A to je za I.L-a užasna i pomisao! Gore nego da I.L-a optuže da je Adolf Hitler!
I.L is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 20:41   #14
Čovjek može svašta "saznati" ovdje!
Hajd' još ak' ne znamo što je cionizam iako.... bi trebalo, bi, znati.
Ali strpati ilirski preporod u Jugoslavenštinu može samo jaaako loš đak ili netko tko nije nikad ovdje išao u školu!
__________________
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:06   #15
"Cionizam je politički i kulturno-politički pokret nastao krajem 19. stoljeća, za renesansu židovskog identiteta u dijaspori (a protiv asimilacije i akulturacije), te za povratak Židova u zemlju Izraelovu i osnivanje židovske države. Cionizam, kao pojam i naziv, vezan je za brdo Cion u Jeruzalemu."
Za one, koji misle da je cionizam teroristička organizacija.
__________________
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:08   #16
Quote:
baka kaže:
Čovjek može svašta "saznati" ovdje!
Hajd' još ak' ne znamo što je cionizam iako.... bi trebalo, bi, znati.
Ali strpati ilirski preporod u Jugoslavenštinu može samo jaaako loš đak ili netko tko nije nikad ovdje išao u školu!
Ja sam vec pojasnio sto sam htio rec.

Procitaj ponovno.

Ilirski pokret je zavrsio tamo gdje nije trebao.

Ili ti ne znas za poznati FAJT izmedju pravasa i jugoslavena, a la Strossmayer?
__________________
....od Hrvata.
BanLjutimirBB is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:11   #17
Quote:
baka kaže:
"Cionizam je politički i kulturno-politički pokret nastao krajem 19. stoljeća, za renesansu židovskog identiteta u dijaspori (a protiv asimilacije i akulturacije), te za povratak Židova u zemlju Izraelovu i osnivanje židovske države. Cionizam, kao pojam i naziv, vezan je za brdo Cion u Jeruzalemu."
Za one, koji misle da je cionizam teroristička organizacija.

bakoooooo... bako zašto imaš tako velikeee oči???


pa da bolje vidim

__________________
*
revolution is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:14   #18
Google:
POVIJEST HRVATA

... Na taj nacin su okupili oko Zagreba sve hrvatske zemlje, utjecali na preporod Hrvata
u ... ideje ilirskog pokreta, ali su Srbi odbacili i neutralno ilirsko ime i ...
www.freewebs.com/hrvati/Hrvatska%20povijest.htm - 61k
------------------------------------------------------------------
BLJBB tvoj citat:

Jugoslavenski pokret koji je skoro unistio Hrvate.
------------------------------------------------------------------------------


Malo mi se čini da si to napisao s nipodaštavanjem.Pa poviri na Google.A da je J.J.S. bio za ujedinjenje južnih Slavena, znam.Ali probaj te njegove ideje shvatiti u vremenu u kojem su nastale.
__________________
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:16   #19
Quote:
baka kaže:
Google:
POVIJEST HRVATA

... Na taj nacin su okupili oko Zagreba sve hrvatske zemlje, utjecali na preporod Hrvata
u ... ideje ilirskog pokreta, ali su Srbi odbacili i neutralno ilirsko ime i ...
www.freewebs.com/hrvati/Hrvatska%20povijest.htm - 61k
------------------------------------------------------------------
BLJBB tvoj citat:

Jugoslavenski pokret koji je skoro unistio Hrvate.
------------------------------------------------------------------------------


Malo mi se čini da si to napisao s nipodaštavanjem.Pa poviri na Google.A da je J.J.S. bio za ujedinjenje južnih Slavena, znam.Ali probaj te njegove ideje shvatiti u vremenu u kojem su nastale.
Nema sta shvatiti....

Otac Domovine je sve rekao.

U Hrvatskoj su BOG i HRVATI.
__________________
....od Hrvata.
BanLjutimirBB is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2004., 21:16   #20
Quote:
revolution kaže:
bakoooooo... bako zašto imaš tako velikeee oči???


pa da bolje vidim


U čemu je štos?
Pa ja sam samo na Googlu provjerila svoje znanje i podijelila ga ovdje s vama!
__________________
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:22.