pojma ti ja nemam... malo ih ima, malo nema... i ne ide mi bol i kontrakcija zajedno... evo npr. sad boli... onak lagano, ko za menge, a kontrakcija kasnije dođe. Ništa ti ja ne znam, moja ti...
Ja ne volim dinju! Bljaaaaaaak. Ali bi jagodiceeeeee, puno jagodicaaaaaaa.
E, susjeda, stara, luda je krenula sa štapom na frendov auto... Pa jebo je pas blentavi, pa sašit će ju šakom netko! Ja naprimjer.
Boksni to! :
A ovaj se valjda sparkirao na njeno parkirno mjesto (baba živi sama, al ajd njeno je) i umjesto da ga zamoli da se makne, izjuri van i krene da će mu štapom udariti po auto. Pa glupača. Nije prvi put. Po cijele dane sjedi pred prozorom i jebe sve žive, od ovih sa letcima, poštara, dostavljača, do svih susjeda...
ja sam si toliko shebala kožu s tim isprobavanjem dječjih sapuna da ću sad poludjeti... cijela sam namazana mustelom i još uvijek me sve svrbi... češem se ko da imam svrab majkemi!
A kak će tek onda biti bebi?
Meni kuma farmaceut rekla da Mustela nije tako dobra kako se priča, isto ima dosta kemije unutra...a košta ko' sam vrag
Ona od jeftinih preporučuje Hipp, a on ovih skupljih Cattier bebe (trebala bi biti skroz prirodna, jeftinija je od mustele jedno 40%) i A-dermu ako dijete ima AD
Čestitam! I ja sam ivf trudnica i znam koji je to strah u početku i koja borba za trudnoću...
Nemoj se previše živcirati, jako puno žena ima krvarenje/iscjedak u početku-samo miruj i bude sve o.k.
..mirujem...valjda će sve bit ok...al šokiralo me odmah....
__________________ ... L ... ******Postujte bakterije! To je jedina kultura koju vecina ljudi ima u sebi.******
Odoh peči palačinke, kreten MM je izašao van s psom (nakon što se jadna skoro popela mu na glavu jer joj je već sila a on pilji u utakmicu ).
Sad ću ih taman sve požderati dok ga nema i jednu servirati psu kad se vrati
Zlato moje, nije mi mogla pomoći oko pranja kupaone ali je cijelo vrijeme ležala unutra i trovala se skupa sa mnom - moralna podrška
Meni kuma farmaceut rekla da Mustela nije tako dobra kako se priča, isto ima dosta kemije unutra...a košta ko' sam vrag
Ona od jeftinih preporučuje Hipp, a on ovih skupljih Cattier bebe (trebala bi biti skroz prirodna, jeftinija je od mustele jedno 40%) i A-dermu ako dijete ima AD
ja sam sapune isprobavala, a ne tuš gel, tak da mislim da je meni zbog toga... al čula sam da je hippov sapun dobar, ali onaj kupljen u mulleru da je velika razlika i da je od lusha super...
ja sam si toliko shebala kožu s tim isprobavanjem dječjih sapuna da ću sad poludjeti... cijela sam namazana mustelom i još uvijek me sve svrbi... češem se ko da imam svrab majkemi!
Meni je podivljala koža valjda od hormona, al valjda odmah kak sam trudna ostala i do prije mjesec dana sam se ljuskala ko gubavac. Uglavnom, čisto bademovo ulje nakon tuširanja na mokru kožu, kad se upije malo čistog shea maslaca još na kritična mjesta i mogu ti reć da mi je koža napokon došla k sebi. I dalje sam suha, ali se bar ne ljuskam i ne zateže me sve
Quote:
ZMAJ XY kaže:
ma zet mi je stvarno za 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! presladak je na slici!!!!!!
Meni je podivljala koža valjda od hormona, al valjda odmah kak sam trudna ostala i do prije mjesec dana sam se ljuskala ko gubavac. Uglavnom, čisto bademovo ulje nakon tuširanja na mokru kožu, kad se upije malo čistog shea maslaca još na kritična mjesta i mogu ti reć da mi je koža napokon došla k sebi. I dalje sam suha, ali se bar ne ljuskam i ne zateže me sve
Ma sav je na majku
bademovo ulje ja sam ga dobila za rođendan i super mi je..
koloko si platila 4D? ja se spremam a neznam gdje da odem i koliko dođe.
meni je vseki farmaceut pa mi je donjela mustelu. al sve je to kemija
meni je vseki farmaceut pa mi je donjela mustelu. al sve je to kemija
al ionako bebe minimalno s tim pereš.
al mustela mirišiiiiii ajmeeeee....
boca mustele za novorođenče je trajala godinu i pol dana, s tim da sam se i ja ponekad s njom otširala, kap bademovog ili maslinovog ulja je dovoljno započetak!!!
Ma sav je na majku
kupam se u bademovom ulju, i baš ga na mokru kožu nanosim jer inače nema smisla... i na to masnija krema sanosan koja mi je super, al sam ostala bez... tak da moram ju sutra kupiti...
ma inače imam osjetljivu i suhu kožu...a u trudnoći sam se tako osušila da kosu ne bi trebala prati više od 1x tjedno...
a sjećam se da sam na faxu probala jednu dječju kremu za lice i mogu reći da sam skoro spalila kožu... nekoliko mjeseci poslije mazala sam se kremom koju su mi spremali u apoteci...baš zato sam htjela probati te sapune na vlastitoj koži...
boca mustele za novorođenče je trajala godinu i pol dana, s tim da sam se i ja ponekad s njom otširala, kap bademovog ili maslinovog ulja je dovoljno započetak!!!
nama još traje. al mi se kupamo 2xtjedno zbog AD-a i minimalna količina toga. tek tolko da ju nasapunam.