ma ono, sve mi neugodno tu keljit svoje mobitelske loše slike kraj vaših profesionalnih a i nisam tako precizna i uredna s lakiranjem pa se ne osjećam dostojno... tu sve savršenstvo do savršenstva.
RDF - imam Scottya i ne znam šta da mislim, na drugima mi je krasan, al na meni mi se ne sviđa, pogotovo ne matiran Zoya je divna!
Kod mene vrlo predvidljivo i ponavljam se, znam
Nego ovaj, našla sam post od prošlogodišnjeg St. Patrick's Daya u kojem kukam kako nemam nijedan zeleni lak Sad ih imam toliko da nisam znala koji bi stavila
When faced with two choices, simply toss a coin. It works not because it settles the question for you, but because, in that brief moment when the coin is in the air, you suddenly know what you are hoping for.
Pratim vas pratim i nikako da skupim hrabrosti da i ja stavim slikicu koju..mislim vaši su nokti savršeni..a moji živa drama s obzirom da radim i danas moji noktići nisu mogli biti skroz zeleni zeleni al evo i jedan mali doprinos od mene
zaskia-vidjela sam jučer tu tvoju sliku i poslije opet vidjela emerald kod prijateljice i nisam si više mogla pomoć, morala sam ga uzet. nadam se samo da će mi doć pravi. Biberlee-krasno, baš je dobra kombinacija s prstenom. Ivana051-lijepo, welcome! Bubsi-baš je dobar lak, izgleda mi kao smeđi Mad as a hatter.
Ja razbijam zelenilo s nova dva Essence laka, ovaj topper Copper'ize Me je nešto najljepše šta sam zadnje vidjela Moj novi Hello Holo
Više na blogu
Nisam mogla odoljet a da ne komentiram - PREKRASNI SU TI NOKTI!!
PS: Kaj su ove nove stvari od essence-a došle k nama?
Jer sam gledala i vidla da je ovaj topper Copper'ize Me iz nove kolekcije stvarčica pa pitam
Da, u Muller su stigle, iako ne baš sve pa mi nije jasno, štand je prošli tjedan bio poluprazan s par novih stvarčica Valjda će ga brzo nadopunit. Bili su svi novi topperi i par novih boja malih C&G lakova
Radi se o Mulleru u ST(CC1) i Mulleru na Trgu u ZG, ta dva sam obišla