Daleko najveće sranje na hrvatskim televizijama ikada. (Hm... Krim Tim? ).
Uglavnom, nije mi jasno kako netko može gledati, a još gore uživati u takvim retardiranim spikama. Mislim, dobro je nekada sjest i smijati se, ali ako me strefi infarkt nakon naglog preokreta? Ne, hvala.
Glumci (amateri) su zakurac. Priče još gore. Pa onoga čak ni nema u Hrvatskoj, beli svega ima.
Noobovi.
ajde ne seri. bolje je sjedit doma i ništa ne radit nego zaradit lakih 500,00 kuna po danu za smijeh i zabavu? i ja sam glumila u seriji ,glumila bi svaki dan ako treba i živo mi se **** za mišljenje takvih kao što si ti.
ajde ne seri. bolje je sjedit doma i ništa ne radit nego zaradit lakih 500,00 kuna po danu za smijeh i zabavu? i ja sam glumila u seriji ,glumila bi svaki dan ako treba i živo mi se **** za mišljenje takvih kao što si ti.
Točno,potpuno se slažem,tako sam i ja dozivio svoju ulogu.
Dakle, sada znamo i tko gleda tu seriju.
Oni koji u njoj glume.
ne znam zašto se trebam opravdati na ovako priglupu konstataciju....
ali eto...ludi mjesec i ja sam pogledala samo dvije epizode prije nego što sam odlučila otići na audiciju- da vidim o čemu se tu točno radi.
Dakle, točno: seriju gledaju samo oni koji u njoj glume.
Da budem precizniji, gledaju samo one epizode u kojima glume.
hvala ti od srca na tako detaljnom objašnjenju tko gleda seriju,sad mogu mirno zaspati
naravno da jedva čekam pogledati epizodu u kojoj sam glumila,i sigurno je neću pogledati samo jednom već više puta
bože baci meteor i budi precizan
ne napadam ja vas _"glumce"_ normalno danas je dobro zaraditi 500 kuna ili više neznam
ali što se tiče scenarija i ostalog bože sačuvaj ono se neda gledati
Serija je rađena da bude trash i to joj dobro ide. Glumci glume točno onak kak bi i trebali u ovakvoj seriji, i priča je točno onakva kakva bi trebala biti u ovakvoj seriji. I zato ju je zanimljivo pogledati
Zapravo, ak ikad okrenem na RTL, onda je to da pogledam ovu seriju.
Ovi ljudi bolje glume nego većina glumaca u Hrvatskoj.
Npr. za Veljaču su svi oni Meril Strip.
Moj dozivljaj serije EZEL:Ne moze se prica u okrilju kriminala zavrsiti happy-end-om. I to je zivotna istina. Ljudi koji su kriminalci su ostecene licnosti, sa losim djetinjstvom, losim roditeljima, problemima i dubokim tragedijama. Prica kako Omer (idealana porodica i djetinjstvo) postaje Ezel i kako Ezel nikada ne moze postati Omer je upravo svjedok o tome sta se desava kada se krene mracnom ulicom.
meni je to sve zivi smijeh kad gledam al moja baka shvaca to sve prilicno ozbiljno pa mi nakon svake epizode dode prepricavat ceg se sve trebam cuvat, kak se nekima zbog neceg desilo ovo i ono, i tak mi daje pouke zivota bazirane na tom
meni je to sve zivi smijeh kad gledam al moja baka shvaca to sve prilicno ozbiljno pa mi nakon svake epizode dode prepricavat ceg se sve trebam cuvat, kak se nekima zbog neceg desilo ovo i ono, i tak mi daje pouke zivota bazirane na tom
hahahha, ista stvar kod mene točno znam kak ti je
i nema šanse da propusti koju epizodu