Kako legalno nabaviti papire za staro vozila od JNA? Cuo sam da se moze napraviti tako da se podnese nekakva tuzba na sudu. Jel netko zna nesto o tome?
__________________ by geza (c):Ako si ti pametan, a ja dva puta polupametan budi siguran da smo prividno isto, no ja sam ipak nešto pametniji od tebe. Dvije polovine su uvijek pametnije od JEDAN!
To sam vec nasao, no takodjer sam naletio i na komentar nekog gospodina koje je tako i ucinio, sudski postao vlasnik (tuzbu je dobio), ali mu MUP nije htio izdati registraciju. I sta da onda radim kad postanem vlasnik a ne mogu ga registrirati?
__________________ by geza (c):Ako si ti pametan, a ja dva puta polupametan budi siguran da smo prividno isto, no ja sam ipak nešto pametniji od tebe. Dvije polovine su uvijek pametnije od JEDAN!
Ajd dok stigne odgovor od pametnijih, pohvali se, o kojoj mrcini se radi?
To sam vec nasao, no takodjer sam naletio i na komentar nekog gospodina koje je tako i ucinio, sudski postao vlasnik (tuzbu je dobio), ali mu MUP nije htio izdati registraciju. I sta da onda radim kad postanem vlasnik a ne mogu ga registrirati?
Radije prvo pitaj na MUP-u, Odjel za registraciju vozila prije nego se upustiš u to! Ja sam imala prilike vidjeti oldtimere registrirane po privatnoj tužbi protiv fizičke osobe ali kako bi to ispalo po privatnoj tužbi protiv bivše JNA kad ta protustranka ne postoji
__________________ Nemam vremena za gluposti...
Budete li trošili energiju i živce na ljude koji nisu toga vrijedni, zapostavit ćete one koji su vam bitni.
__________________ Nemam vremena za gluposti...
Budete li trošili energiju i živce na ljude koji nisu toga vrijedni, zapostavit ćete one koji su vam bitni.