Ljudi, NOVA tablica!!ali , povećao se samo broj zaprimljenih zahtjeva, i možda jedan novi odobreni, al to je onaj pomak od jednog mjesta ako neko odustane..da neće oni čekat da se zaprimi svih 800?pa tek onda pustit srEDstva i obustavit oglas.AJME
Ekipa, večeras Linić gostuje u Otvorenom. Ja sam već poslao mail u HRT sa molbom da se Liniću postavi pitanje dodatnih sredstava (e-mail:Informativni_HTV@hrt.hr). Bilo bi dobro da im dođe još koji mail sa istom molbom, možda nas i poslušaju pa dobijemo barem nekakvu informaciju.
Navali narode, još malo pa nestalo
Ispravak: Gore navedena mail adresa ne valja, poslao ponovo na program@hrt.hr
Ekipa, večeras Linić gostuje u Otvorenom. Ja sam već poslao mail u HRT sa molbom da se Liniću postavi pitanje dodatnih sredstava (e-mail:Informativni_HTV@hrt.hr). Bilo bi dobro da im dođe još koji mail sa istom molbom, možda nas i poslušaju pa dobijemo barem nekakvu informaciju.
Ne funkcionira niti ta adresa, niti hrt@hrt.hr koja bi im trebala biti glavna Konstantno vraća error
AJDE, AJDE, MORAMO IH ZATRPAT MAILOVIMA, JA SAM JUČER POSLALA STANKOVIĆU S OBZIROM DA SE VRDOLJAK KOD NJEGA ŠEPURIO PARAMA
Jesi li dobio kakav odgovor? Ja sam poslao stvarno hrpu mailova, što po ministarstvu, što po APN-u, što po novinama i HRT-u, ali malo je odgovora. A većina odgovora je bilo šturo i preko neke stvari dane poluinformacije. Koma.
Ovi u APN-u su u početku bili strpljivi i detaljni pri objašnjavanju, a sad im je već puna kapa svega, danas mi je jedna rekla :gospođoooo, pa ne odlučujemo mi , nego vlada RH..A jelii?!a ja mislila ti imaš 5 milijuna pa ih dijeliš.
Sve su im tanji živci, što je i za razumiti, al nemam sad dovoljno suosjećanja da ih žalim što ih svi zovu.
nevjerojatno da u nijednoj instituciji u RH ne možeš dobiti odgovor na ovo pitanje.
na jedan meil je ministar ažurno odgovorio nakon što smo mu slali pitanja poslije gostovanja u emisiji Hrvatska uživo (nevezano za ovu temu),pa sam se ponadala da će i sad, iako, to je bilo u veljači, valjda mu je odonda full inbox ;(
Ovi u APN-u su u početku bili strpljivi i detaljni pri objašnjavanju, a sad im je već puna kapa svega, danas mi je jedna rekla :gospođoooo, pa ne odlučujemo mi , nego vlada RH..A jelii?!a ja mislila ti imaš 5 milijuna pa ih dijeliš.
Sve su im tanji živci, što je i za razumiti, al nemam sad dovoljno suosjećanja da ih žalim što ih svi zovu.
nevjerojatno da u nijednoj instituciji u RH ne možeš dobiti odgovor na ovo pitanje.
Kako si samo to lijepo sročila, svaka čast.
Ovo sada već počinje ličiti na dječji vrtić, a ne na državne ustanove.