ida za kriceraj sam cak i razmisljala samo za to cekam neke toplije dane leona ovo mi je stvarno divno samo kaj def bi na ovo stavila neke oxfordice ili neke niske cizme gear majica sweet kombinacija!
Tnx, žene. lee lee - Te čizme već imam godinu dana i nažalost ne mogu se sjetiti gdje sam ih upecala, mislim da nije neki poznati dućan. Ali mislim da sličnih modela ima svugdje po gradu (Zagrebu sigurno, ne znam otkud si) pa prozuji ako možeš, sigurno ćeš nešto slično naći!
Whatevercupcake, ova zadnja ti je superr,odlicna kombinacija boja,a kosulja je prekrasna
Jedna moja,maali pomak od mojih uobicajenih(ne cudite se golim nogama,nije hladno ovdje kod mene,bar ne jos toliko )
Ponesla sam bila fotic da se slikam vani,da slika na nesto lici,ali sam dok sam skuzila da sam bateriju ostavila doma da se puni...eh..tako da,ovo je najbolje sto imam
Na nogama su wedges, oko vrata srebrni choker,i bila je cropped crna kozna jakna.
cure, mogu vas zamolit za pomoc?
ili da me uputite di postavit pitanje...
dobila sam ovu haljinu http://coolspotters.com/clothing/ste...#medium-324382
a bas nije moj stil pa ne znam s cim kombinirati,
imate li kakvih ideja, pleaseeee?
cure, mogu vas zamolit za pomoc?
ili da me uputite di postavit pitanje...
dobila sam ovu haljinu http://coolspotters.com/clothing/ste...#medium-324382
a bas nije moj stil pa ne znam s cim kombinirati,
imate li kakvih ideja, pleaseeee?
Whatevercupcake, ova zadnja ti je superr,odlicna kombinacija boja,a kosulja je prekrasna
Jedna moja,maali pomak od mojih uobicajenih(ne cudite se golim nogama,nije hladno ovdje kod mene,bar ne jos toliko )
Ponesla sam bila fotic da se slikam vani,da slika na nesto lici,ali sam dok sam skuzila da sam bateriju ostavila doma da se puni...eh..tako da,ovo je najbolje sto imam
Na nogama su wedges, oko vrata srebrni choker,i bila je cropped crna kozna jakna.
gole noge i odi kod nas je toplo, al ipak ne toliko
lijepa mi je kombinacija...simple, nema ništa ni manjka ni viška i to mi se bas svidja
mierda .
Pokazala si kako izgledati kao ne milion, nego milijarda dolara u sasvim jednostavnom outfit-u.
mierda .
Pokazala si kako izgledati kao ne milion, nego milijarda dolara u sasvim jednostavnom outfit-u.
Mierda - totalno kulerski. Mažoretkinja - slatka si, no ne ide mi ovaj traper clutch nekako. Oblivion - sve super, samo mi bunda nekako ne ide na taj rokerski đir. I da, krasna ogrlica.