kombinacija suknje i bluze mi je odlična, nekako se fino nadopunjuju... i ideja s torbicom i cipelama mi je u teoriji okej, ali u praksi bi mi vjerojatno bilo bolje da se se odlučila za nešto drugo, tipa zelene cipele, rozu torbu, nemam pojma...
a sad, polemizirati o tome tko bi to i gdje nosio te da ne prolazi za posao, menije totalno besmisleno. svaka roba ima svog kupca, svaka kombinacija svog nositelja, samo joj treba naći priliku
spoj suknje i bluze mi je skroz zanimljiv ali ja bi svakako uklopila jednobojne cipele i torbu jer printevi imaju veliki fajt ovdje. U nekim situacijama je ipak bolje biti ziher i ne pretjerivati, koliko god se činilo zabavno. Vjerojatno i ja ponekad napravim takvu grešku, zbog zanosa, ali trudim se da je to rijetko
I bez ovakvog outfita možeš izgledati kao da si ispala iz editorijala
bok curke, ja sam nova ovdje!!!! Ida Bauer super ti je kombinacija, savršeno...šareno,otkačeno, orginalno, a ti zgodna, di ćeš bolje !!!! MA MRAK!
ja bi možda samo guste crne čarape
Pozdrav svima, pratim ovu temu već duže i nisam se uključivala u komentiranje, obzirom da nisam i sama postavila svoje kombinacije
Volim vintage i retro odjeću , tako da sam više aktivna na tom dijelu foruma, a takve su mi i kombinacije.
Stoga prije nego počne komentirati druge, stavljam nekoliko mojih kombinacija …
Ajme Ida, gotova sam oslijepila Cipele i torba nikako na tu suknju i majicu, niti crne najlonke na sve to ma...ništa s ničim Gdje si išla u toj kombinaciji?
Ida, meni je ovo zapravo jako simpa - samo su mi cipele i torba (ali posebno cipele) jednostavno preružni ne mogu si pomoći ali ovo eklektično spajanje uzoraka mi je (na drugima) drago i simpatično da su cipele i torba drugi (može s uzorkom, premda bih ja išla na jednobojne, različitih boja u tonu s bojama na majici/suknji) bilo bi mi baš dobro
...da problem je s tim zmijskim uzorkom kaj je pomalo cajkasti i teško je ubiti taj efekt
Quote:
ivuschka kaže:
suknja i bluza može bez beda , ali jednobojne cipele i torba. možda ova žuta neonska kaj je ima u tragovima na suknji. i bez čarapa.
Quote:
nola kaže:
[LEFT]spoj suknje i bluze mi je skroz zanimljiv ali ja bi svakako uklopila jednobojne cipele i torbu jer printevi imaju veliki fajt ovdje. U nekim situacijama je ipak bolje biti ziher i ne pretjerivati, koliko god se činilo zabavno.
Quote:
anabell_lee kaže:
kombinacija suknje i bluze mi je odlična, nekako se fino nadopunjuju... i ideja s torbicom i cipelama mi je u teoriji okej, ali u praksi bi mi vjerojatno bilo bolje da se se odlučila za nešto drugo, tipa zelene cipele, rozu torbu, nemam pojma...
apsolutno se slažem za jednobojne cipele i torbicu i dok sam obukla suknju odmah su mi ljubičaste štikle pale na pamet i bilo je ok,al me neki vrag vuče da odem dalje od toga,onako mislim ''ok,ove ljubičaste štikle pašu,sljedeće molim''
Quote:
Thunderdragon kaže:
niste fer onda ne bi bila stravicna do coola
Quote:
<Lady in Black> kaže:
kao prvo bluza je odlična, odakle je i koliko para?
bez čarapa i na to možda rozi i li mint clutch
bluza je iz zare,ne znam više cijenu,al ima sigurno na stranici...bez čarapa je izgledalo puno bolje,bit će na proljeće
Quote:
pajana kaže:
ja bi možda samo guste crne čarape
izgledale su mi preteško malo na ovo,najbolje bi bilo bez ikakvih
ida ti si meni uvijek osvjezenje ovdje obozavam mixanje uzoraka i ovo mi nije uopce grdo vec nemogu prestat buljiti u majicu i suknju ono sto bi ti makla su cipele i torba jer je stime 2much,tj. ubijaju mi ljepotu majice i suknje zajedno...ali da me pitas koje boje bi ti stavila na cipele i torbicu,iskreno nemam blage...to bi ti najbolje opet nekaj zbuckurisala ifranko meni je ovo bas kul! cipele su mi najljepse obli kombinacija sa ovim leo cipelama mi jedino i ide uz parku ali nevjerujem da bi ti i sa budnom lose stajalo makar mozda na samu pomisao izgleda 'napadno' kao sto je vec netko napisao
ifranko, na prvoj fotki gotovo ništa ne razabirem, ali torbica mi se čini damski retro
na drugoj kombinaciji sjajna mi je ova suknja, pogotovo s remenom i takvim izrezom majice... sve u svemu, veri najs
Hvala
Znam da su fotke malo lošije, no i to će se uskoro promijeniti. Dobila sam neki dan novi fotić od muža, pa kad ga naučim koristiti budu i fotke bolje
Ida, meni bi bilo bolje da je spoj ili cipele+torbica a ostalo jednobojno, il suknja+majica a cipele i torbice jednobojno... ovak je too much za mene, nekak neznam kam bi gledala
ifranko, kolko vidim sviđa mi se
evo moje danas za faks, baš sam si bila snjegulica (s kaputom ) i imam si debele noge u ovim hlačama
Vesta ima onak zajedno s vunom isprepletene šljokice...
Ida spoj uzoraka suknje i kosulje mi je odlican.Dva jako lijepa komada.
Ja bi na to neke cipele u burgundy(bordo bi bila na nasem ? ) boji i onda bi mi bilo A torbicu,hm nesto sivo-burgundy ili sivo-tirkizno
ida, slažem se sa xavi, lady i ostalim curama kojima je mix suknje i majice oke. ono što nikako, ali nikako ne ide su cipele i torba. kad već imaš toliku igru i sudar uzoraka onda ostatak stvarno mora biti mirniji. ja bih išla na all black asesoar.
ova suknja i bluza na Idi su genijalne i odlično funkcioniraju skupa al zato su mi štikle i torbica grozomorne
međutim na njoj to sve super izgleda jer je zgodna i odlično to nosi tako da mi je to u globalu jako simpatično
Iwina kombinacija mi je divna, kaput je jako lijep samo bio bi mi ljepši da nije bijeli nego bež (barem izgleda bijeli) i malo mi šteka ovaj sako (ili što je već) bilo bi bolje da je dugih rukava ako ide na majicu dugih rukava (al to sam samo ja ), al sve u svemu mi je jako lijepo
2. kombinacija je pretpostavljam ispod kaputa iliti 1. komb., super, samo bi ja malo nađinđala nakita....bilo narukvica ili ogrlica (ja volim kad zvecka)