mierda - ti si meni tako profinjena uvijek, šta god da obučeš Evo, recimo ova kombinacija mi na nekom drugom vjerovatno ne bi bila ništa posebno, al na tebi mi super izgleda. I čizme su mrak
I sarita mi se sa zadnjih strana sviđa baš. Nisam fan te roze boje, al tu se super uklopila
Za sve cure koje su tražile - blog je tu http://studdedwalk.blogspot.com/, ništa posebno, čisto za probu. Sumnjam da ću ja to ažurno održavati baš, a i nije zamišljen kao isključivo modni blog ni usmjeren prema publici, više je to neki moj prostor za izražavanje. Vidjet ćemo koliko će trajati
Ajme,oduševljena samdaj uskoro još slika,please dnevne kombinacijeprelijepa si mi i odlično se znaš našminkati
Hvala Ma lijena sam jako, pogotovo za naslikavanja svaki dan i to sve. Kad dam ispite sad onda ću još koji post nabaciti
Dobro da sam te "opomenila" zbog nepostanja slikasad fino imaš blog,radujem se novim prijedlozima.P.S.Crvene cipele su mi divne.I DA,ne spominji ispite.
Ma puno ljudi me pritiskalo u zadnje vrijeme pa eto, više je zbog drugih nego zbog sebe. Drago mi je ako nekome mogu poslužiti kao inspiracija i sl. Neću pisati na blog nikakve informacije o stvarima koje stavljam, pa koga zanima neka slobodno pita. Te crvene wedges su presavršene, s ebay-a, jako stabilne i udobne, a oogromne
Ma puno ljudi me pritiskalo u zadnje vrijeme pa eto, više je zbog drugih nego zbog sebe. Drago mi je ako nekome mogu poslužiti kao inspiracija i sl. Neću pisati na blog nikakve informacije o stvarima koje stavljam, pa koga zanima neka slobodno pita. Te crvene wedges su presavršene, s ebay-a, jako stabilne i udobne, a oogromne
Super ti je blog i ti
Jel bi htjela u nekoj idućoj (kad god bila) komb. na kojoj nosiš te crvene wedges slikat njih na nozi kak stoje? i daš link ako imaš za njih?
Mažoretkinja - preslatka si! I lijepo ti stoji sve ovo.
I ja se radujem fotkicama na blogu kod KleoQT. Za sada promatram ove wedges. Ogroooomne su , ali divne.
nesanicaaaa majaleona-sviđa mi se ona puderasto roza-bež,baš su boje,i torba je baš lijepa vanilla sky-ogrlicu bit mi maknula i promijenila ili torbicu ili cipele,to dvoje mi ne ide jedno s drugim... mierda-ipak ne ta torba,ostalo jednostavno i lijepo kao i obično kleoQt- čekamo kombinacije....još samo da iwa_kc otvori blog i to je to
Ida, ova ti je dobra
stavila bih samo umjesto majice sa remenom uski bodi (crni, bež, na zlatno nešto), i obavezno neprozirne čarape (mrzim crne prozirne)
fantastične su cipele, torbica i rukavice
dupe
Ida meni je ovo presavršeno I ljepše mi je vidjeti crne čarape nego prozirne pa da se presijavaju onako Sve za 10, od glave do pete, i ruž i frizura isto
Ida - odlično! kleoQt - stvarno si krasna, definitivno ću pratiti tvoj blog! mierda - kulerica samo takva! Ti mi imaš taj stav koji učini svaki komad zanimljivim.
Iwa kc – prva i treća su mi super, druga mi je nekako promašena – bolje bi bilo druga boja čarapa i cipela, ovako nekako previše odudara od ostatka.
Cijeli tjedan sam rastrgana sa obavezama, tako da se nisam mogla slikati u svojim dnevnim kombinacijama, ali eto jedne moje jučer za birc, skroz jednostavno, na to sam imala još crnu jaknu sa kapuljačom. Šal je za informatičare, naime po sebi ima ispisane razne programske komande